Schedule 1

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LukášST
Začátečník
Začátečník

Schedule 1

Příspěvek od LukášST »

Je tu někdo kdo zaznamenal hru - Schedule 1?
https://store.steampowered.com/app/3164500/Schedule_I/

Hrajeme s kámošem, postupně to poznáváme a objevujeme postupně možnosti hry, ale je to poměrně závislárna :oops: za 3dny máme odehráno mezi 16-20h...
Shodli jsme se, že jsme se ještě u žádný hry nesekli takovým stylem :mrgreen:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Schedule 1

Příspěvek od Alfajk »

vyzkousel jsem si demo solo a v coopu to muze bejt docela sranda, solo toho hra moc nenabizi a "busy work" je tam pro jednoho az moc, ale ve vice lidech to muze bejt dobre, jednim ockem po tom koukam a ve sleve asi koupime plnou
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
iambenny
Začátečník
Začátečník

Re: Schedule 1

Příspěvek od iambenny »

Taky hrajeme v partě, jsme 3, něco kolem 35h na Steamu. Hra je občas dost zabugovaná, každodenní problémy se synchronizací, kdy nevidím třeba na ulicích klienty, i když mám sjednaný deal nebo host vidí plné regály itemů a já nic. Musím vždy restartovat, takže až se vyřeší tohle, tak za mě 10/10. Skvělá hra na pobavení v partě. :-)

Trochu doufám, že ten Tyler, co tu hru udělal si vezme pár lidí na pomoc, ze dne na den se z něj po releasu hry stal dolarový milionář ($50mil+). Dělal to sám a hudbu mu dělal kámoš. :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“