Clair Obscure: Expedition 33
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Clair Obscure: Expedition 33
Hrajete to nekdo?Podle recenzi hodne povedena hra.Combat inspirovanej Jrpg a se silnym pribehem.Hra je i na gamepassu.
Technicka stranka je horsi.Je to na UE5 enginu s hodne problemama.
Doporuju stahnout fix na oversharpening a fix na 30fps v cutscenach a v menu vypnout vse v post process a pak jeste dat post process na low.Dost to vycisti grafiku.Hra nepodporuje HDR, ale da se tam pouzit bud RTX HDR a nebo special K(posledni build z discordu jinak hra pada)Rozhodne to doporucuju pac s HDR to vypada perfektne.
https://github.com/Lyall/ClairObscurFix/releases
Technicka stranka je horsi.Je to na UE5 enginu s hodne problemama.
Doporuju stahnout fix na oversharpening a fix na 30fps v cutscenach a v menu vypnout vse v post process a pak jeste dat post process na low.Dost to vycisti grafiku.Hra nepodporuje HDR, ale da se tam pouzit bud RTX HDR a nebo special K(posledni build z discordu jinak hra pada)Rozhodne to doporucuju pac s HDR to vypada perfektne.
https://github.com/Lyall/ClairObscurFix/releases
- LeBron23CAVS
- Začátečník

Re: Clair Obscure: Expedition 33
Za mě jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál. Nádherná hudba, art style, příběh (min. po odehraných 15-20 hodinách). Obecně nejsem fanda tahových soubojů, ale tady mě to neskutečně baví. Mohl bych to tady opěvovat donekonečna, ale nebudu. Pokud o tom jen trochu přemýšlíte nebo zrovna nemáte co hrát, tak do toho jděte!
Jak psal head, ideálně je třeba trošku si s nastavením pohrát. Ten Lyall fix je nutnost. Pak používám tento mod https://www.nexusmods.com/clairobscurex ... n33/mods/4. Také mám nějaké úpravy ve vytvořeném Engine.ini souboru. večer případně pošlu, co tam mám, když si vzpomenu. V nastavení jsem kromě vypnutí bluru, vignetace, dof a chromatic aberration dal ještě Post Proccess z Epic na High, protože Epic tam tlačit nějaké efekty, které mi mazaly obraz. Nemám zapnutý fps counter, ale pocitově jsem nezaznamenal nějaký propad nebo jakýkoliv stutter. Vše jelo krásně plynule.
Jak psal head, ideálně je třeba trošku si s nastavením pohrát. Ten Lyall fix je nutnost. Pak používám tento mod https://www.nexusmods.com/clairobscurex ... n33/mods/4. Také mám nějaké úpravy ve vytvořeném Engine.ini souboru. večer případně pošlu, co tam mám, když si vzpomenu. V nastavení jsem kromě vypnutí bluru, vignetace, dof a chromatic aberration dal ještě Post Proccess z Epic na High, protože Epic tam tlačit nějaké efekty, které mi mazaly obraz. Nemám zapnutý fps counter, ale pocitově jsem nezaznamenal nějaký propad nebo jakýkoliv stutter. Vše jelo krásně plynule.
gpu: Suprim RTX 5090 | cpu: Ryzen 9950x3D | cooler: NZXT Kraken Elite 360 wh (2024) | ram: GSkill 64GB 6000MHz cl26 | mb: ASUS X870E Hero | psu: Seasonic Prime TX-1600 | storage: Samsung 9100 Pro 2TB, Sasmung 990 Pro 2TB + 1TB | case: Phanteks Enthoo Evolv X wh
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jediny co me na tom zatim sere je combat.Lepe receno dodge/parry.Ja jsem na tohle fakt vemeno a ten combat je silene tezkej.Zadnej tip kdy dat parry/dodge proste nic.
Asi zkusim mod na parry/dodge
https://www.nexusmods.com/clairobscurex ... 33/mods/28
- madPav3L
- Mírně pokročilý

Začal jsem hrát včera a ze začátku jsem měl nastavenou "story" obtížnost, při té jsem parry vcelku trefoval, tak jsem si řekl, že zkusím dát střední obtížnost a tam už mně to vůbec nejde...
Teď když koukám na časy z toho "Easier or Harder Dodge and Parry" modu, tak střední a nejtěžší se vůbec neliší, což je pěkná blbost, to moc dobře nastavené nemají.
Takže si nechám střední obtížnost, ale použiji ten mod "Slightly Easier".
EDIT: Jinak ClairObscurFix používám, to byla nutnost a zároveň mám vytvořený input.ini protože rychlost myši byla naprosto brutální a ani s nastavením 0 se to nedalo hrát.
Teď když koukám na časy z toho "Easier or Harder Dodge and Parry" modu, tak střední a nejtěžší se vůbec neliší, což je pěkná blbost, to moc dobře nastavené nemají.
Takže si nechám střední obtížnost, ale použiji ten mod "Slightly Easier".
EDIT: Jinak ClairObscurFix používám, to byla nutnost a zároveň mám vytvořený input.ini protože rychlost myši byla naprosto brutální a ani s nastavením 0 se to nedalo hrát.
Kód: Vybrat vše
[/script/engine.inputsettings]
bEnableMouseSmoothing=False
AxisConfig=(AxisKeyName="MouseX",AxisProperties=(DeadZone=0.000000,Sensitivity=0.030000,Exponent=1.000000,bInvert=False))
AxisConfig=(AxisKeyName="MouseY",AxisProperties=(DeadZone=0.000000,Sensitivity=0.030000,Exponent=1.000000,bInvert=False))
Naposledy upravil(a) madPav3L dne úte 29. dub 2025, 16:25, celkem upraveno 2 x.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- LeBron23CAVS
- Začátečník

Rozumím ti. Já asi i díky rytmickým hrám apod. s tím velký problém nemám, ale naprosto chápu, že s tím někdo možná bojuje trošku víc.HEAD píše: ↑úte 29. dub 2025, 14:13 Jediny co me na tom zatim sere je combat.Lepe receno dodge/parry.Ja jsem na tohle fakt vemeno a ten combat je silene tezkej.Zadnej tip kdy dat parry/dodge proste nic.
Co jsem tak četl, tak obecně lidé doporučují nejprve se snažit vyhýbat a zkusit si nějak zapamatovat ten pattern a poté se pokoušet o parry, která má o dost menší okénko, aby jsi to vystihl.
Také jsem zrovna včera zkoušel build na Maelle, kde je díky kombinaci správných pictos/lumina a atributům neskutečně tanky a reálně se pak člověk nemusí moc snažit, protože i když dostane ránu, tak je to pár % HP
Dobrá připomínka. Taky jsem to tak chvíli řešil, ale nakonec jsem začal hrát na ovladači a hraje se mi to lépe. Ale rozhodně pro lidi s K&M nutnost.madPav3L píše: ↑úte 29. dub 2025, 16:22 ...
EDIT: Jinak ClairObscurFix používám, to byla nutnost a zároveň mám vytvořený input.ini protože rychlost myši byla naprosto brutální a ani s nastavením 0 se to nedalo hrát.Kód: Vybrat vše
[/script/engine.inputsettings] bEnableMouseSmoothing=False AxisConfig=(AxisKeyName="MouseX",AxisProperties=(DeadZone=0.000000,Sensitivity=0.030000,Exponent=1.000000,bInvert=False)) AxisConfig=(AxisKeyName="MouseY",AxisProperties=(DeadZone=0.000000,Sensitivity=0.030000,Exponent=1.000000,bInvert=False))
gpu: Suprim RTX 5090 | cpu: Ryzen 9950x3D | cooler: NZXT Kraken Elite 360 wh (2024) | ram: GSkill 64GB 6000MHz cl26 | mb: ASUS X870E Hero | psu: Seasonic Prime TX-1600 | storage: Samsung 9100 Pro 2TB, Sasmung 990 Pro 2TB + 1TB | case: Phanteks Enthoo Evolv X wh
- skaven321
- Začátečník

-
QTE? v 2025? na to nervy teda nemam
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle
- sajty
- Začátečník

-
Vizuál a zvuk je fajn, soubojový systém je furt to stejné dokola, začne to nudit po hodině.
GIGABYTE B650 AORUS PRO AX | Ryzen 7 7800X3D + Noctua NH-D15 chromax.black | SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G | Kingston 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY Beast Black EXPO | Kingston KC3000 NVMe 1TB + ADATA LEGEND 800 NVMe 1TB | MSI MPG A1000G PCIE5 1000W | be quiet! SILENT Base 802 | AOC Q27G2S/EU Gaming + Viewsonic XG2405 | CZC.Gaming Tiefling | ZOWIE S1-C | Razer Blackshark V2 | DXRACER OH/WY103/N
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta hra je fakt silene tezka.Narazil jsem na bosse chromatic troubadour a ten me sunda na 1 ranu 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to nakonec dal, ale fakt staci jedna chyba a je hotovo.Nastesti checkpointy jsou dobre udelany a clovek nemusi bezet pres celou mapu zpet k bossovi.Ten vodni svet byl grafiky uzasnej.
Jinak blackwell ma zase bug s 16XAF v ovladacich.Inventar je docervena a nektery stiny jsou taky docervena.Staci ale dat AF na app prefered a zapnout 16XAF ve special K a vse funguje.
Jinak blackwell ma zase bug s 16XAF v ovladacich.Inventar je docervena a nektery stiny jsou taky docervena.Staci ale dat AF na app prefered a zapnout 16XAF ve special K a vse funguje.
- LeBron23CAVS
- Začátečník

Jáj, tak to bude ale fakt jen Blackwell no, já mám global AF 16x v nvcp a všechno v pohodě.
Jinak souhlas, ten vodní svět byl nádhernej. A některý bossové jsou opravdu něco. Člověk si chvíli připadá hrozně silnej a pak přijde boss, co ti ukáže, že to tak úplně není
.
Já teď začal ACT 3 a pořád jsem z toho unešenej.
Jinak souhlas, ten vodní svět byl nádhernej. A některý bossové jsou opravdu něco. Člověk si chvíli připadá hrozně silnej a pak přijde boss, co ti ukáže, že to tak úplně není
Já teď začal ACT 3 a pořád jsem z toho unešenej.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Podle me je tohle jasne hra roku.Tech buildu, ktere jdou udelat je fakt hodne.Zkousel nekdo build kdy chcipnete na zacatku tahu a date velkej dmg nepritelum a buff pro vlastni partu a pak tam jsou pictos na buff pro celou partu pri oziveni atd
To by mohlo byt zajimavy.
Nebo monoco..hrat za nej me strasne bavi.Je to dost unikatni.Dal jsem si pro nej pictos pro +100crit a +50%dmg kdyz bojuje sam a uplne nicim vsechno na mape a sbiram nohy na talenty
Ten dmg co dela je fakt silenej.Jsem zatim jen v actu2 a dal jsem 50K dmg s jednim utokem(5x 9999dmg).
Navic pribeh/chraktery proste bomba.
Nebo monoco..hrat za nej me strasne bavi.Je to dost unikatni.Dal jsem si pro nej pictos pro +100crit a +50%dmg kdyz bojuje sam a uplne nicim vsechno na mape a sbiram nohy na talenty
Navic pribeh/chraktery proste bomba.
- LeBron23CAVS
- Začátečník

Dohrál jsem to minulý týden a souhlasím, i za mě je to určitě hra roku. A myslím, že to má velkou šanci vyhrát i v dalších kategoriích.
Jinak jak píšeš, ty kombinace, co se dají vymyslet, to je prostě krása. Před koncem hry jsem se mstil všem těm world bossům, co mi předtím nakopávali zadek
. A pomsta byla sladká 
Jinak jak píšeš, ty kombinace, co se dají vymyslet, to je prostě krása. Před koncem hry jsem se mstil všem těm world bossům, co mi předtím nakopávali zadek
- TankGeorge
- Začátečník

-
Trochu úlet tahle hra, ne? Strašně těžko se o ní diskutuje, protože je to tanec mezi megaspoilerama. Nevěděl jsem o ní nic, neviděl jsem ani trailer, jen jsem dostal typ ze spolehlivého zdroje. Po 25ti letech jsem se dočkal další srdeční záležitosti, jako byl pro mě Planescape Torment - o level vejš, než ostatní skvělé hry.
Tohle je jednoznačně podobná nesmrtelná kultovní klasika. Mimo hlavní proud a ne úplně pro každého. Hra, co se nebojí mít důvěru v intelekt hráče. Motám se okolo levelu 90 a nemám ji ještě dohranou do "úplného konce". Hra totiž navádí ke "konci" předčasně a dá se to sfouknout na levelu 50, bez prolejzání celé té mapy. Což jsem udělal, moc se mi to rozuzlení nelíbilo a celkově mi tam ty plot twists přišly už trochu lame - ale i tak to byla vynikající hra, podobně jako třeba BG3, který taky nemá moc dobře udělaný ACT3 a závěr příběhu.
Ale některý věci mi furt vrtaly hlavou, něktéré otázky zůstaly bez odpovědí, tak jsem si naloadoval pozici před finálním soubojem a vrátil se zpět do overworldu prohlédnout si mapu pořádně, udělat víc levelů, utáhnout buildy... and WTF, věci vůbec nejsou tak jak se na první pohled zdají. Endgame story není jen přídavek koření pro úmorné farmení po dohrání "základní" hry, ale hlavní chod pro ty, co chtějí jít až na dno králičí nory.
============
Naprosto ve všem neskutečná hra. Bych tu psal lány a lány textu. Už jen video od SkillUP https://www.youtube.com/@SkillUp o okolnostech vzniku této hry je absolutní mindfuck. Nějaké chyby to samozřejmě má.
Namodoval jsem si HDR od RenoDX i přes obecný odpor k používání ReShade, ale je to menší zlo, než hrát v SDR. Balance hry je časem dost v řiti, ale ve hře je alespoň možnost modifikovat challenge násobením HP. Musel jsem to už zvednout na 5xti-násobek, přitom si bastlím buildy z hlavy, nic jsem nikde nestudoval a netlačím tolik na broken pilu.
Parry a QTE mechanismy mi sedly úplně na pohodu a to nejsem žádný Souls parry expet. Po určitém čase to ale začne být spíš otravné - pro někoho po hodině, pro mě po 50+ hodinách.
Nikdy jsem nepřičichl k JRPG. Final Fantasy pro mě vždycky bylo divný a starý, stejně tak všechny ty DMCs. Clair Obscure je ale přestně pro mě - dle slov ředitele projektu. Chtěl udělat hru ve stylu JRPG, ale vizuálně i tématicky realističtější a dospělejší.
Tohle je jednoznačně podobná nesmrtelná kultovní klasika. Mimo hlavní proud a ne úplně pro každého. Hra, co se nebojí mít důvěru v intelekt hráče. Motám se okolo levelu 90 a nemám ji ještě dohranou do "úplného konce". Hra totiž navádí ke "konci" předčasně a dá se to sfouknout na levelu 50, bez prolejzání celé té mapy. Což jsem udělal, moc se mi to rozuzlení nelíbilo a celkově mi tam ty plot twists přišly už trochu lame - ale i tak to byla vynikající hra, podobně jako třeba BG3, který taky nemá moc dobře udělaný ACT3 a závěr příběhu.
Ale některý věci mi furt vrtaly hlavou, něktéré otázky zůstaly bez odpovědí, tak jsem si naloadoval pozici před finálním soubojem a vrátil se zpět do overworldu prohlédnout si mapu pořádně, udělat víc levelů, utáhnout buildy... and WTF, věci vůbec nejsou tak jak se na první pohled zdají. Endgame story není jen přídavek koření pro úmorné farmení po dohrání "základní" hry, ale hlavní chod pro ty, co chtějí jít až na dno králičí nory.
============
Naprosto ve všem neskutečná hra. Bych tu psal lány a lány textu. Už jen video od SkillUP https://www.youtube.com/@SkillUp o okolnostech vzniku této hry je absolutní mindfuck. Nějaké chyby to samozřejmě má.
Namodoval jsem si HDR od RenoDX i přes obecný odpor k používání ReShade, ale je to menší zlo, než hrát v SDR. Balance hry je časem dost v řiti, ale ve hře je alespoň možnost modifikovat challenge násobením HP. Musel jsem to už zvednout na 5xti-násobek, přitom si bastlím buildy z hlavy, nic jsem nikde nestudoval a netlačím tolik na broken pilu.
Parry a QTE mechanismy mi sedly úplně na pohodu a to nejsem žádný Souls parry expet. Po určitém čase to ale začne být spíš otravné - pro někoho po hodině, pro mě po 50+ hodinách.
Nikdy jsem nepřičichl k JRPG. Final Fantasy pro mě vždycky bylo divný a starý, stejně tak všechny ty DMCs. Clair Obscure je ale přestně pro mě - dle slov ředitele projektu. Chtěl udělat hru ve stylu JRPG, ale vizuálně i tématicky realističtější a dospělejší.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja na HDR pouzivam special K.Ja jsem se dostal na zacatek aktu3 a pak jsem to rozehral znova pac jsem si pripadal desne slabej a chtel jsem si vyzkouset jine buildy 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na jakej level jste se dostali ve 3 aktu v té věži kde je clea?(jako fade woman) Já jsem kolem 80lvl se 180 luminas na každé postavě a dostal jsem se jen na 9level trial2. Připadá mi to hrozně málo. Má tam být prej 33lvl.
Jaké buildy/pictos/luminas používáte?
Btw ten duel s nacelnici gestralu taky nemůžu udělat. Má několik Mega HP a dává 2-3k dmg každou ranou.
Jaké buildy/pictos/luminas používáte?
Btw ten duel s nacelnici gestralu taky nemůžu udělat. Má několik Mega HP a dává 2-3k dmg každou ranou.
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Musis "parry" hodne utoku
Ja hraju na ps5, dal jsem vsechny trialy bez problemu na prvni pokus.
Jinak super hra, hlavne ten soundtrack jak se mi rozezni obyvakem
Ja hraju na ps5, dal jsem vsechny trialy bez problemu na prvni pokus.
Jinak super hra, hlavne ten soundtrack jak se mi rozezni obyvakem
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To si mi teda moc nepomohl 
- TankGeorge
- Začátečník

-
Ten trial je dobrý na levelování, ale když tam narazíš, tak prostě jdi jinam. V openworldu jsou viditelní dva uberbossové - levitující had a takový "golem" napůl ve vodě. Oba dropují snad mechanicky nejsilnější pictos ve hře. Bez nich je hra násobně obtížnější. Obecně jsem strašně zneužíval SPEED, takže jsem měl několik tahů navíc a to mi dost zlehčilo hru. Je tam ale jeden schovaný ultra uber boss =) který prostě vyžaduje buď enormní parry/dodge skills, nebo megaprasácký damage build.
Jinak luminas se dají "farmit" v soubojích v endgame oblastech, takže můžeš mít klidně 400 bodů, jestli chceš, ale není to vůbec nutnost. Ten level 90 a okolo 200 luminas bodů na charakteru pomalu stačí k naprosté trivializaci hry. Strašnou damage umí dávat každý charakter, ale hlavně Lune a Maiele se správnými a vymaxovanými zbraněmi - možností je víc a materiálů je dost, tak není třeba se bát zbraně upgradovat na max... ne všechny, ale tak pro 3 zbraně na charakter je materiál.
BTW ten uber boss mě sral tak, že jsem si trochu víc vyminmaxoval Maiele (lvl99 a 340 luminas)... mno a dal jsem mu 100mil+ onehit.
Jak jsem psal výše, balance hry se dá úplně zmrvit... možná je lepší limitovat party damage místo zvyšování HP nepřátel. Je to asi největší chyba hry a proto je spíš lepší se moc nehonit co nejrychleji za silným buildem, protože pak prostě všechno oneshotnete.
Taky je hra velmi story heavy a jakmile ten příběh absorbujete, už není tolik důvod hrát znova. Nicméně za mě je to i po rozložení v hlavně "kulturní" zážitek, který se zažije jen párkrát za život. Není tam pointa položená na talíři a není tam drama jen pro účel dramatu a šoku. Donutí vás to zamyslet se nad věcmi, které třeba k zamyšlení nejsou vůbec příjemné a vlastně ten příběh docela dost sere =)
Takhle hra úspěšně zvládá to co nezvládá slintající Druckman a jeho Last of Us 2. To je strašně těžké dobře zvládnout, aby to nebyla trapárna. Humor obvykle pomáhá. The great art is both the window and the mirror. Kdo si něco zažil, toho tato hra silně osloví, jak už to tak bývá u skvělého umění.
Jinak luminas se dají "farmit" v soubojích v endgame oblastech, takže můžeš mít klidně 400 bodů, jestli chceš, ale není to vůbec nutnost. Ten level 90 a okolo 200 luminas bodů na charakteru pomalu stačí k naprosté trivializaci hry. Strašnou damage umí dávat každý charakter, ale hlavně Lune a Maiele se správnými a vymaxovanými zbraněmi - možností je víc a materiálů je dost, tak není třeba se bát zbraně upgradovat na max... ne všechny, ale tak pro 3 zbraně na charakter je materiál.
BTW ten uber boss mě sral tak, že jsem si trochu víc vyminmaxoval Maiele (lvl99 a 340 luminas)... mno a dal jsem mu 100mil+ onehit.
Jak jsem psal výše, balance hry se dá úplně zmrvit... možná je lepší limitovat party damage místo zvyšování HP nepřátel. Je to asi největší chyba hry a proto je spíš lepší se moc nehonit co nejrychleji za silným buildem, protože pak prostě všechno oneshotnete.
Taky je hra velmi story heavy a jakmile ten příběh absorbujete, už není tolik důvod hrát znova. Nicméně za mě je to i po rozložení v hlavně "kulturní" zážitek, který se zažije jen párkrát za život. Není tam pointa položená na talíři a není tam drama jen pro účel dramatu a šoku. Donutí vás to zamyslet se nad věcmi, které třeba k zamyšlení nejsou vůbec příjemné a vlastně ten příběh docela dost sere =)
Takhle hra úspěšně zvládá to co nezvládá slintající Druckman a jeho Last of Us 2. To je strašně těžké dobře zvládnout, aby to nebyla trapárna. Humor obvykle pomáhá. The great art is both the window and the mirror. Kdo si něco zažil, toho tato hra silně osloví, jak už to tak bývá u skvělého umění.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dohrano.Nakonec jsem se na to vykaslal a sel rovnou za pribehem a i tak to bylo moc lehky.Parkrat jsem do nej vystrelil versem a byl konec
Nakonec jsem se pridal na stranu versa.
- Atapi
- Začátečník

Taky doporučím, dobrá příběhovka, možná bych to ohodnotil že až filmový zážitek. Nijak extra jsem navíc nefarmil (vedlejší lokace ve vzduchu a pod vodou jsem vůbec nevyužil - dohráno na levelu 55 a cca 50 hodin) a obtížnost mi přišla tak akorát, ani moc lehké ani žádný extrém, semtam jsem musel nějaký fight opakovat, ale když už člověk ví jak mají jednotlivá enemy načasované útoky, tak je to v pohodě.
Co se týče dalších oblastí hry tak bych si uměl představit že by se dalo si víc vyhrát se skilly atd., víceméně jsem neměl potřebu nějak prozkoumávat nové skilly a jejich synergii nebo efekty na zbraních, tam jsem se nedostal ani na lvl 20.
Co se týče dalších oblastí hry tak bych si uměl představit že by se dalo si víc vyhrát se skilly atd., víceméně jsem neměl potřebu nějak prozkoumávat nové skilly a jejich synergii nebo efekty na zbraních, tam jsem se nedostal ani na lvl 20.
Naposledy upravil(a) Atapi dne stř 16. črc 2025, 13:19, celkem upraveno 1 x.