Náhrada za klávesnici Logitech G613
- Thellwin
- Administrátor

Náhrada za klávesnici Logitech G613
Existuje nějaká odpovídající náhrada za klávesnici Logitech G613?
Potřebuji aspoň 5x programovatelných kláves, bezdrát není podmínka. Trochu jsem procházel nabídku a nemůžu najít nic než nějaké verze G915 ale 4k za klávesnici se mi dávat nechce.
Potřebuji aspoň 5x programovatelných kláves, bezdrát není podmínka. Trochu jsem procházel nabídku a nemůžu najít nic než nějaké verze G915 ale 4k za klávesnici se mi dávat nechce.
Goldnoob team proud member!
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhrada za klávesnici Logitech G613
No v módě jsou spíš klávesnice bez numerické části než s tlacitkama navíc. Možná bych šel spíš software cestou přes F klávesy.
- GreenKermit
- Žlutá karta

-
Razer BlackWidow V4, ale ta je tak za cca 3,5 a nebude mít české popisky, jestli potřebuješ.
https://www.razer.com/gaming-keyboards/ ... 90200-R3U1
https://www.razer.com/gaming-keyboards/ ... 90200-R3U1
- Thellwin
- Administrátor

SW cestou jít nechci, všechny ty funkce co používám na těch programovatelných klávesách používám často a už jsem na to zvyklý, že klepnu do klávesy a je to.
Hm Razer 3.5k, to už si můžu asi rovnou koupit ten Logitech G915 za 4k kde jsem na ten soft zvyklej, funguje jak potřebuji a nemám s ním problémy
Jinak CZ popisky mít nemuvím, to by nevadilo ....
Škoda, že dneska se ty klávesnice osekávaj o všechno možný, mě vyhovuje spíš opačný přřístup ....
Hm Razer 3.5k, to už si můžu asi rovnou koupit ten Logitech G915 za 4k kde jsem na ten soft zvyklej, funguje jak potřebuji a nemám s ním problémy
Škoda, že dneska se ty klávesnice osekávaj o všechno možný, mě vyhovuje spíš opačný přřístup ....
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Bych se vykašlal na klávesnici a koupil něco jako Stream Deck nebo mnohem levnější alternativu jen s klávesami. Na AliExpress si vyhledej macro programmable keyboard
A nebudeš limitovaný na klávesnice s extra tlačítky
A nebudeš limitovaný na klávesnice s extra tlačítky
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- GreenKermit
- Žlutá karta

-
Ještě je Corsair K55 za 65EUR, ale není to mechanická klávesnice - https://www.corsair.com/eu/en/p/keyboar ... 9226765-na
- Thellwin
- Administrátor

Ten Corsair K55 nevypadá zle, ani ta cena není tak šílená, kouknu na něj.
Nějaký stream deck by taky mohlo být nakonec řešení, nemusel bych pak být při výběru klávesnice takhle limitovaný, popravdě mě to ani nenapadlo, taky díky za tip.
Nějaký stream deck by taky mohlo být nakonec řešení, nemusel bych pak být při výběru klávesnice takhle limitovaný, popravdě mě to ani nenapadlo, taky díky za tip.
- Jey
- Středně pokročilý

XMouseButtonControl a naprogramuješ jakékoliv makro na kteroukoliv klávesu? Po SW stránce, HW nevím.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).