Chystám se ke koupi bezdrátových sluchátek Sony wh1000xm4 nebo XM5 ale nevím jestli je spáruji přes Bluetooth zdali budou kompatibilní.
Případně mi prosím můžete někdo poradit jiné BT sluchátka které zajistí plnohodnotný zážitek ze sledování?
Moderátor: CageJ

DT770 pročka můžu vřele doporučit, mam tu verzi bez odpojitelnýho kabelu už přes 7 let a až na občasný rozpadnutí náušníků (oddělí se ta látková část od tý, co tím drží náušník na sluchátkách) , který se pak za pár stovek vyměněj, tak jsou to boží sluchátka. A občasný, myšleno, za těch 7 let jsem je měnil dvakrát. Čas od času to chce "vyprat" ručně v umyvadle ty náušníky, jinak vše super.Flasar píše: ↑úte 19. srp 2025, 02:13 Čaute, potřeboval bych poradit s výběrem nových sluchátek za rozpadlé Audio - technica ATH-T500.
Rozpočet 3000 - 5000Kč, 100% uzavřené, určení FPS hry ( jasný prostorový zvuk, vítězí nad tunou basů), mikrofon nepotřebuji, co bych uvítal jako bonus je odpojitelný kabel, ale není to podmínkou.
Zvukovku mám Creative Sound BlasterX G6 https://www.alza.cz//creative-sound-bla ... gJAxvD_BwE
Co jsem laicky koukal, tak mě zaujala sluchátka... levnější beyerdynamic mmx 150, nebo dražší varianta beyerdynamic dt 770 PRO, ale třeba je to mimo mísu a nasměrujete mě úplně jiným směrem![]()

Mnoho let nazpět jsem si také koupil SteelSeries Siberia(protože Basshunter, protože Dota) a hrály moc pěkně, jakože fakt spokojenost byla. Byly drátové, majk byl separé a stály fakt super pěníze cca 1500 někdy 2005 rok plus minus. Jen jsem je někde vytratil, zbyl jen majk.VeCkO píše: ↑ned 26. říj 2025, 16:34 Tak já si včera vyzvedl Logitech G A20 X (novinka) a dneska je vracím... zvuk je teda hrozný.. přitom na recenzích je docela vychválili tak nechápu.
Mám skoro 13 let staré SteelSeries Siberia V2 Diablo III edici a ten zvuk je proti těm novým A20 X úplně jinde.. nechápu... přitom krásně pohodlné i mikrák super.
Kamarád mi půjčil na test HyperX Cloud 3 a ty jsou mnohem levnější a zvuk teda mnohem lepší jak ty A20X, ale stále to nemá na ty Siberia V2 zajímavé![]()
![]()
Takže se koukám po jíných cca do 5tis
EDIT: Objednal jsem SteelSeries Arctis NOVA 7 Gen 2 tak jsem zvědav