DVD vs Win11

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: DVD vs Win11

Příspěvek od r34ktor »

DVD na Windows 11 normálně funguje.

Windows 11 Pro x64 24H2 + externí USB 3.0 mechanika IZOXIS ECD829 (DS8A4S v boxu) + DVD film "Ve službách krále" z edice AHA + MPC-BE 1.8.6:
W11_DVD_Video.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Knowledge is power
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

DOC_ZENITH píše: pát 7. lis 2025, 21:52 Každopádně i ta floppina stále funguje... takže SW (pokud OS neni extrékmně nakoplej) to fakt neni.
Musí v tom být nějaký šotek. Je to čistá instalace legálního win11 home, žádné winy z aukra.
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

CyberDeath píše: pát 7. lis 2025, 21:11
podesva-f píše: pát 7. lis 2025, 17:04

Zatím co s CD ano?
Tak neumíš poznat nadsázku :-) ... ale pokud k něčemu takovému v budoucnu dojde tak DVD umře první CD až následně . CD je mnohem rozšířeňejší formát než DVD.
btw něco jak disketa a zipka :-)
Za CD stojí hudební průmysl , stále je v každém druhém autě atd , za DVD jen ten filmový.
Nemyslel jsem to zle, spousta lidí má rodinné fotky uloženy na DVD.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

podesva-f píše: sob 8. lis 2025, 10:33
DOC_ZENITH píše: pát 7. lis 2025, 21:52 Každopádně i ta floppina stále funguje... takže SW (pokud OS neni extrékmně nakoplej) to fakt neni.
Musí v tom být nějaký šotek. Je to čistá instalace legálního win11 home, žádné winy z aukra.
A když zkusíš stáhnout a dát na flashku ňákej bootovatelnej linux, tam ta mechanika funguje? Pokud ano tak máš potvrzenej SW problém a sorry tady už pomáhat nebudu, já jsem na cestě odchodu od MS a Win11 na můj komp nikdy nepůjdou.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“