Nápady na low-spec hry s podporou ovladače

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sasakr
Začátečník
Začátečník

Nápady na low-spec hry s podporou ovladače

Příspěvek od Sasakr »

Zdravím, říkám si, že tady by se mohli mnozí pamětníci realizovat. Sháním tipy na hry, které pojedou na Intel HD 4400 v rámci i3 4160t. Závodní hry mám nějak pošéfované, ale zajímaly by mě spíš tipy na střílečky a případně open world akce nebo prostě akce. A teď to limitující - aby měly podporu gamepadu. V brutto výkonu by to mělo být silnější, než Ati 3650 mobility, kterou jsem měl ve svém prvním notebooku a na tom jsem mastil něco furt. Zatím, co mě napadlo:
- GUN
- Driv3r a Driver: Parallel Lines
- Duke Nukem Forever (snad pojede)
- Serious Sam 2 (ta ovladač podporuje určitě, nevím jak původní FE a SE. A ty HD edice už se bojím, že dobře nepojedou)
- Call of Juarez: Bound in blood (pokud to rozjede)
- Kane and Lynch: Dead man
- Mirror's Edge
- Turning point: fall of Liberty a její sestra Legendary

Přirozeně by se nabízela emulace PS2 her, kde je podpora ovladače daná, ale tam se výkonem asi nebudeme chytat.
PC: Gigabyte B550M DS3H, Ryzen 7 5700x3D; 2×16 GB DDR4 3600 Mhz, XFX RX580 8GB XXX, WD SN7100 1TB
TV: Samsung NU8002
Audio: Denon X1500h, Wilson Movix 5.0
pavel_p
Začátečník
Začátečník

Re: Nápady na low-spec hry s podporou ovladače

Příspěvek od pavel_p »

Nemyslím si, že ta nutnost gamepadu je až tak limitující.
Spousta her má dnes už nějaký mod, kter přidává podporu gamepadu.
Nebo se to dá přidat do Steamu a použivat Steam Input.

Napřiklad pro GTA Vice City, nebo San Andreas je mod Ginput.
9800X3D|Phantom Spirit 120 SE|ASUS Strix B650E-F|2x16GB 6000CL30|RTX 5070 TUF|990 Pro 1TB|Montech Sky Two|RM850x
Sasakr
Začátečník
Začátečník

Re: Nápady na low-spec hry s podporou ovladače

Příspěvek od Sasakr »

Je a není. Já hraju na gamepadu vše bez ohledu na to, jestli to podporu má nebo nemá. Ale ono je to občas takové nepřívětivé. Mám to pro BFU a nechci, aby mu hra ukazovala, že má zmáčknout Tab, když má zmáčknout R1 (příklad).
PC: Gigabyte B550M DS3H, Ryzen 7 5700x3D; 2×16 GB DDR4 3600 Mhz, XFX RX580 8GB XXX, WD SN7100 1TB
TV: Samsung NU8002
Audio: Denon X1500h, Wilson Movix 5.0
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“