Detroit Become Human

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Detroit Become Human

Příspěvek od Jey »

No :-), ostatně .. vždyť je to napsané přímo uvnitř článku.. že byla hra za 4 euro. Ale dala se sehnat i levněji v méně kvalitních distribucích.

Tak jsem si hru rozjel na sbírání ACHIEVEMENTŮ a zbývá jen ten poslední, všude zemřít Connora, což jedu podle nějakého (YT) návodu.

Ale jinak super, teď jsem dal asi 5 průchodů jen poslední dvě mise a 3 průchody skoro celou hrou. Za 20€ mám odehráno pěkných 100h.

Z důvodu úspor času se nechá zbavit většiny hlavních postav, Kara+Alice, Markus, ale pak je to celé dost o ničem, násilné a konec fail.
Zajímavé bylo zajistit "přežití všech 5 hlavních postav" (Kara, Alice, Markus, Connor, Hank), tak tohle logicky zabralo o dost víc myšlení.
Nemá chybu když Connor přejde na stranu deviantů, přidá se i Hank a nakonec jsou ještě přáteli a obejmou se závěrečných v titulkách.

+ přidám jednu zajímavost, tu hru jsem kdysi kdesi testoval, a ten bug, kdy Hank ležitý zblitý a přiotrávený alkoholem na zemi a Connor (kterého ovládáte) přijde k němu že ho zkontroluje a oživí, nastává zásek postavy - nemůže se pohnout, provést žádnou akci (nutno jít do menu nebo alt+4), tam pořád je a neopravili ani doposud
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“