Stránky Instagramu se nenačítají v žádném prohkížeči

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Stránky Instagramu se nenačítají v žádném prohkížeči

Příspěvek od jarda.otta »

Zdravím. Už je to cca týden, co mi na mém stolním počítači s win 10 přestal fungovat Instagram v jakémkoli webovém prohlížeči. Zkoušel jsem vyčistit cache, anonymní okno, Edge, Firefox a dokonce jsem si stáhl Windows aplikaci pro Instagram, ale pořád mi naskočí stejná chybová obrazovka s nápisem "Tuto stránku se nepodařilo načíst" a logem IG nahoře.
Anebo „Tato webová stránka prohlížeč Firefox zpomaluje. Pro jeho zrychlení zastavte její načítání.“ Když ukončím načítání, tak se stránka načte, ale nemohu nikam kliknout, protože když kliknu, stránka lehce zbělá a na žádné kiknutí nereaguje, prostě zamrzne. Vypnul jsem i antivir a nic. A to samé dělá i v aplikaci pro Windows. Někdy se načte, ale jak kliknu na menu"reels", stránka ztuhne a objeví se ty dvě hlášky výše. Nemáte někdo ponětí co s tím? Děkuji za každý příspěvek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaris
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Stránky Instagramu se nenačítají v žádném prohkížeči

Příspěvek od Shaquille »

zkus:
Problém s načítáním Instagramu v prohlížečích a aplikaci na Windows 10 je běžný a často souvisí s vizuálními efekty systému, DNS nastavením nebo bezpečnostními kontroly účtu. Vyzkoušejte následující kroky postupně, protože pomohly mnoha uživatelům v podobné situaci.

Upravit vizuální efekty Windows
Otevřete vyhledávání Start, napište „Upravit vzhled a výkon Windows“ (nebo „Adjust for best appearance“) a spusťte to.
​Zaškrtněte „Upravit pro nejlepší vzhled“ nebo minimálně „Animovat ovládací prvky a prvky uvnitř oken“, pak aplikujte změny a restartujte prohlížeč.
​Toto řeší zamrznutí při kliknutí na Reels, protože Instagram závisí na těchto animacích.

Zkontrolovat bezpečnost účtu
Přihlaste se na instagram.com v anonymním okně (bez uloženého účtu) – mělo by přijít email o novém přihlášení.
​Klikněte v emailu na „Zabezpečit účet“ (Secure my account), ověřte kódem a potvrďte – to odblokuje desktop přístup.
​Pokud máte 2FA, zkuste ho dočasně vypnout na mobilu a zapnout znovu.

Změnit DNS a síť
Nastavte DNS na Google: 8.8.8.8 a 8.8.4.4 v Nastavení > Síť a internet > Vlastnosti > IPv4.
​Resetujte síť příkazem „netsh winsock reset“ a „netsh int ip reset“ v CMD jako admin, pak restartujte PC.

Další prohlížečová opravy
V Firefoxu zapněte hardwarovou akceleraci: about:config > layers.acceleration.force-enabled = true.
​Odinstalujte Windows app Instagramu, nainstalujte ji znovu z Microsoft Store nebo jako PWA z Edge (tři tečky > Instalovat jako app).

Pokud nic nepomůže, zkuste VPN nebo jinou síť pro test.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Děkuji vám za odpověď, bohužel nevím co dělám špatně, ale když kliknu na okno vyhledávání u loga start a vložím " upravit vzhled a výkon windows", tak se mě zobrazí výsledky jen s odkazama na internet. Viz příloha. Nevím, jak se k tomu dopracovat. Děkuji za odpověď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaris
zsdx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zsdx »

No prvne si zakaz webove vysledky ve vyhledavani (pres ty tri tecky vpravo nahore) a pak to najdes snadno (hledej vzhl).
Nebo si spust control (Win+R) a vzhl hledej v nem
Nebo rovnou spust SystemPropertiesPerformance.exe ;)
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Děkuji za odpověď. Udělal jsem jen dílčí rady, protože jiné nevím jak se tam proklikat. Vše v přílohách. Zkusil jsem jít na instagram web a vypadá to prozatím v pohodě a to jsem ještě nerestartoval comp. Reels tam už normálně funguje a stránka instagramu se také zdá se zobrazuije oka není zašedlá. Zkusím ještě restart a pak dám vědět. Ale prozatím vám mnohokrát děkuji. Je to ale vše dost složité, že by si s tím běžný uživate těžko poradil. Nějaké znalosti jsou ae člověk nemůže znát vše. Prozatím díky a jsem s pozdravem Otta
jaris
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Prave na to je dobra AI. Jen jsem do ni vlozil tvuj trosku upraveny post. Kdyz nevis, tak ji napises "krok za krokem" a vrati se ti podrobnejsi popis... koupil jsem v mistim bazaru rocni licenci za par korun a je skvely. Pamatuje si historii, tak psal i o nastaveni unifi, ale to jsem ti nekopiroval.
Snad ti to uz bude slapat OK.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

zsdx píše: stř 14. led 2026, 15:33 No prvne si zakaz webove vysledky ve vyhledavani (pres ty tri tecky vpravo nahore) a pak to najdes snadno (hledej vzhl).
Nebo si spust control (Win+R) a vzhl hledej v nem
Nebo rovnou spust SystemPropertiesPerformance.exe ;)
Super pomohlo
jaris
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Shaquille píše: stř 14. led 2026, 22:11 Prave na to je dobra AI. Jen jsem do ni vlozil tvuj trosku upraveny post. Kdyz nevis, tak ji napises "krok za krokem" a vrati se ti podrobnejsi popis... koupil jsem v mistim bazaru rocni licenci za par korun a je skvely. Pamatuje si historii, tak psal i o nastaveni unifi, ale to jsem ti nekopiroval.
Snad ti to uz bude slapat OK.
Bezva vše pomohlo a Instagram načítá i reels. Díky moc za pomoc všem.
jaris
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“