nfsmw5 píše: ↑sob 21. úno 2026, 19:40
python.p píše: ↑sob 21. úno 2026, 19:31
Předej PC do ruky někomu, kdo tomu aspoň trošičku rozumí... tohle nikam nepovede.
V rukou "odborníka" už to bylo. AlfaComp odborníka a nic. Já jsem v zahraničí rozjíždím fabriku, zapojuju rozvaděč a programuju PLC na mašiny, takže věřím že technice rozumím.
Snažím se vzdáleně pomoc Kamarádovi který má fresh nové pc a nechce to nikam nosit. Když na to přijde má zaplacený AlfaComp care plus nebo co a prostě raději si to chce diagnostikovat před nějakým posíláním.
Tvé vstupy jsou velmi malicherné.
AlfaComp už nějakej pátek neexistuje... To je super, že rozumíš technice. Ale nenapadne tě, že by třeba mohli být problémy v teplotě grafiky? Nebo že po zadání dotazu na sledování teploty GPU ti google najde HW Monitor, nebo HW Info... a že tam jde třeba zapnout logování aby ses k těm datům dostal po "vytuhnutí"? Hem?
PLC taky programuji, rozvaděč taky zapojím, ale v zahraničí nejsem a ve fabrice už naštěstí nedělám... mě zas nedávají smysl tvoje výstupy, co máš z toho.
Pokud ty nejseš u PC, tak ať to někomu donese a ten to seriozně omrkne. Kdybys napsal odkud je - orientačně tak by se dal někdo soudný třeba doporučit.
PS: tahle tichá pošta je na hovno, forum -> ty -> on -> čekání -> on -> ty -> forum -> čekání, ale třeba si prostě někdo svého času moc neváží, co já vím.