Youtube to MP3 v roce 2024
- crashPC
- Mírně pokročilý

Youtube to MP3 v roce 2024
Pardon pokud dělám něco špatně (hlavně vzhledem k foru) , ale internet je na tenhle typ vyhledávání jak pytlák s udičkou na ryby co se chytěj - samé nefunkční, nepravdivé, virové odkazy. Poradil by někdo jak to bezpečně dělat v roce 2024? Děkuji. Jde i o dlouhé sestavy skladeb, takže plno jinak funkčních portálů odmítá konverzi pro délku nad 30min.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- marek16
- Začátečník

Re: Youtube to MP3 v roce 2024
zkus jdownloader2.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
- crashPC
- Mírně pokročilý

No, no! Zas mě to poslalo pro nějakej software, a po stažení a otevření problíkly dvě CMD okna a já teď můžu jen trnout hrůzou.
Nicméně funguje, tak snad to nedopadne pláčem.
Nicméně funguje, tak snad to nedopadne pláčem.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- zombux
- Odborník PCT

na download lokálně yt-dlp (pro větší komfort možno obalit yt-dlg). pak zkonvertovat nějakým toolem lokálně.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- werygood
- Začátečník

Potvrzuju, yt-dlp je supr a velmi jednoduché na použítí i v cmd. Akorát je potřeba mít nejnovější verzi, starší nefungujou. Na Win asi nebude problém, u Linuxu je třeba updatovat nebo mít novější verzi distribuce.
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/wiki/Installation
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/wiki/Installation
- GaGy
- Začátečník

9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- marek16
- Začátečník

v jednom z těch sloupců je output format a když klikneš do té buňky, je tam dropdown, rozklikávátko, v jakým formátu se to stáhne. Ale ne vždy jsou všechny, tzn může tam být třeba AAC/OGG místo mp3.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
- Jey
- Středně pokročilý

2026
Ten YTD-DLP jsem nerozchodil ani pod linuxem ani pod win, ale asi je to tím, že to je samostatně spustitelné a tak jsem s tím i měl pracovat a zacházet, ne to cpát pod jiný program.
ALE. VELKÉ ALE. Považoval jsem již celé roky YT downloading za skoro nemožný, nebo jsem si říkal, že to určitě bude problematické kvůli množství reklam, implementačních algoritmů (reklam). A byl jsem příjemně překvapen.
Skvělý "Free Download Manager" pod win, nebo linuxem, má vlastní plugin ELEPHANT (https://free-addons.org/) který stahuje videa mp4, mkv naprosto skvostně bezproblémově. Umí v případě chyby nebo přerušení navazovat stahování. Umí ukládat jako video, nebo jen jako mp3 audio. Což se hodí u hudebních videoklipů, nahrávek koncertů, hudebních setů, apod.
Píšu to sem, protože to určitě budu zase hledat, nebo se informace bude někomu hodit. Instalace FDM je otázka 1 minuty. Instalace doplňku ELEPHANT (5MB) otázka další 1 minuty.
Ten YTD-DLP jsem nerozchodil ani pod linuxem ani pod win, ale asi je to tím, že to je samostatně spustitelné a tak jsem s tím i měl pracovat a zacházet, ne to cpát pod jiný program.
ALE. VELKÉ ALE. Považoval jsem již celé roky YT downloading za skoro nemožný, nebo jsem si říkal, že to určitě bude problematické kvůli množství reklam, implementačních algoritmů (reklam). A byl jsem příjemně překvapen.
Skvělý "Free Download Manager" pod win, nebo linuxem, má vlastní plugin ELEPHANT (https://free-addons.org/) který stahuje videa mp4, mkv naprosto skvostně bezproblémově. Umí v případě chyby nebo přerušení navazovat stahování. Umí ukládat jako video, nebo jen jako mp3 audio. Což se hodí u hudebních videoklipů, nahrávek koncertů, hudebních setů, apod.
Píšu to sem, protože to určitě budu zase hledat, nebo se informace bude někomu hodit. Instalace FDM je otázka 1 minuty. Instalace doplňku ELEPHANT (5MB) otázka další 1 minuty.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- zombux
- Odborník PCT

yt-dlp je jen obyčejnej exe soubor, fakt nechápu co na tom někdo "nemůže rozchodit". funguje to skvěle, ideálně s parametrem -U aby to bylo pořád aktuální. cokoliv dalšího fakt není potřeba.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Jey
- Středně pokročilý

vždyť jsem to tam napsal, že pokud bych to zkoušel přímo jako .exe s parametry z příkazové řádky, tak to asi funguje, ale takhle jsem to podsouval nějakému nadřazenému programu a tam to nefungovalo / peace / a díky za potvrzení, že .exe funguje..
EDIT: každopádně ten FDM + ELEPHANT plugin je úplně jiná liga. Všechny downloady přehledně v 1 okně. (soubory, torrenty, youtube)
co jsem koukal, tak je to nejrozšířenější download manager, s podporou z pluginu v prohlížeči explorer/firefox/chrome, co podporuje torrent, a yt download, takže vše a bez problémů.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).