Prince Of Persia the sands of time

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No jo to jsem tam delal nejaky artisticky kousky :lol: ale pak jsem byl nad nejakou postelí a kudy dal ?? skočit na ty "nebesa" ?? fakt nevim :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Sentenced píše:No jo to jsem tam delal nejaky artisticky kousky :lol: ale pak jsem byl nad nejakou postelí a kudy dal ?? skočit na ty "nebesa" ?? fakt nevim :oops:
Ne ne, zadna postelova scena nebude :lol: Prebehnes po zdi na dalsi kus podlahy a pak se od zdi ala matrix odrazis na dalsi hrazdu ty lamicko 8)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ahááá - jasná vec :lol:
Jak to neni FPS tak jsem vyrizenej :roll:
btw. ten Prince patri presne mezi typ her na ktery me bavi vic koukat nez to hrat :D Vypada to dobre kdyz to nekdo hraje, ale me to teda moc nejde.. furt nekam padam, spatne si nacasuju kdyz se odrazit od zdi .. no proste lamoviny nejvetší :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

Fox_Murder píše:tak mam 94% dohráno. Skvělá hra, i když TOmb Ridera bitostně nenávidím kvůli jeho "kostka engine" tak tohle mě dostalo svou hratelnosti. Kamera je někdy dost na ránu, ale dá se to s tím přežít i dohrát. Vtipné podání postavy naší princezny mě opravdu rozesmívalo, když se mě pořád ptala, jestli jsem ok. :-)))

Nářezová hra....na zasněžené večery:-) za 15 hodin čistého času se to dá dohrát.
Ahoj poradis mi?sem asi okolo 80%.S farou sem vylitl oknem do hrobky.sejdu spiralovitejma schodama dolu do kulaty mistnosti s fontanou a zenskou uvnitr,..:(tak krava na me porad rve tady sem,tady sem,ale ja se nemuzu zaboha dostat dal..help pleaseeee :oops:
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

Wiruss píše:Ja jsem momentalne v 43% a to jenom proto ze jsem se na dva dny zasekl v jedne mistnosti 8) . Je to super jen me trochu mrzi ze i v souboji nemuzete behat po zdech to by bylo uplné blaho :razz:
Ahoj poradis mi?sem neco kolem 80%.S Farou sem prolitl oknem do hrobky-chvili sme si pokecali a pak bezim bezim po schodech dolu do mistnosti s fontanou(zenskou sochou uvnitr) a dverma ktery me vraceji prad zpet.nevim jak dal.dikys :sad:
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

Jiri Drak píše:
Sentenced píše:No jo to jsem tam delal nejaky artisticky kousky :lol: ale pak jsem byl nad nejakou postelí a kudy dal ?? skočit na ty "nebesa" ?? fakt nevim :oops:
Ne ne, zadna postelova scena nebude :lol: Prebehnes po zdi na dalsi kus podlahy a pak se od zdi ala matrix odrazis na dalsi hrazdu ty lamicko 8)
Ahoj vsichni tady na me prdej :? tak doufam ze mi poradis alespon ty pane moderator:)sem neco kolem 80%.S Farou sem prolitl oknem do hrobky-chvili sme si pokecali a pak bezim bezim po schodech dolu do mistnosti s fontanou(zenskou sochou uvnitr) a dverma ktery me vraceji prad zpet.nevim jak dal.dikys :sad:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

..............všem.............. okolo otázky co dělat v levelu okolo 80% :roll:
Jestli ještě neznáte odpověd tak stačí když v místnosti kde je ta socha s tou sochou celkem pěkné ženské :) budete chodit dokola dokola kolem těch dveří spíš otvoru ve zdi a poslouchat kde je slyšet naznak tekoucí vody a těma dveřma se vydáte a pak pořád dokola až vas to zavede do druhého patra ..........postup je pak stejný :wink: ........
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

DarkmasterX píše:Má velice pěknou grafiku :shock: . Ani se nedivím že už nepodporuje karty typu G4MX :lol: . Hratelnost má taky dobrou. Docela mě dostaly ty akrobatické kousky, které princ může dělat :) . Nejvíce se mi líbí přeskakování nepřátel. :D Připomělo mi to trouchu Matrix, když jsem běhal po zdi ve zpomaleném čase. :-D Prostě zase jednou dobře udělaná hra. :wink:

To je blbost.Kámoš to pařil na G4 MX 420 naprosto plynule.Byl jsem u toho.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jan Machalík píše:
DarkmasterX píše:Má velice pěknou grafiku :shock: . Ani se nedivím že už nepodporuje karty typu G4MX :lol: . Hratelnost má taky dobrou. Docela mě dostaly ty akrobatické kousky, které princ může dělat :) . Nejvíce se mi líbí přeskakování nepřátel. :D Připomělo mi to trouchu Matrix, když jsem běhal po zdi ve zpomaleném čase. :-D Prostě zase jednou dobře udělaná hra. :wink:

To je blbost.Kámoš to pařil na G4 MX 420 naprosto plynule.Byl jsem u toho.
To muzu tez, kamos to taky paril, i kdyz grafika zrovna nebyla jako u mne, ale co :)

Jinak me se to velmi libi, hlavne bitky, navrat k puvodnimu princovi (myslim systemem souboju) :-D
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nechápu proč tahle hra nepodporuje rozlišení 1280x1024!!! :cry:
Mam LCD 17 takže pracuje jako každej monitor tohoto typu nejlíp při tomto rozlišení, ale kdepak Princ.Naštěstí to nižší rozlišení nedegraduje docela dobrou grafiku co Princ má! Jinak to ovládání je děs a hrůza už odzačátku kleju jak pohan a po 1 dni hry sem v 50%.zatím sem v životě nevzdal jedinou hru ale Princ mě štve v tom že běžim doleva najednou změna kamery a běžim zpátky je to na infarkt a navíc už mě to nudí a to dost§ Zlatej dosovej Princ :-D Todle už nikdy víc :twisted:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dzin píše:Nechápu proč tahle hra nepodporuje rozlišení 1280x1024!!! :cry:
Mam LCD 17 takže pracuje jako každej monitor tohoto typu nejlíp při tomto rozlišení, ale kdepak Princ.Naštěstí to nižší rozlišení nedegraduje docela dobrou grafiku co Princ má! Jinak to ovládání je děs a hrůza už odzačátku kleju jak pohan a po 1 dni hry sem v 50%.zatím sem v životě nevzdal jedinou hru ale Princ mě štve v tom že běžim doleva najednou změna kamery a běžim zpátky je to na infarkt a navíc už mě to nudí a to dost§ Zlatej dosovej Princ :-D Todle už nikdy víc :twisted:
Taky jsem to nedojel do konce, pac me to proste prestalo bavit - zvrtlo se to do totalni nudy - grafika negrafika, to neni vsechno.
Jinak me dost prekvapuje, že to tady par lidi hraje na MXkách, když ta karta ma v pozadavcich opravdu kartu s HW DX8... divný.

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Sentenced píše:
Dzin píše:Nechápu proč tahle hra nepodporuje rozlišení 1280x1024!!! :cry:
Taky jsem to nedojel do konce, pac me to proste prestalo bavit - zvrtlo se to do totalni nudy - grafika negrafika, to neni vsechno.
Jinak me dost prekvapuje, že to tady par lidi hraje na MXkách, když ta karta ma v pozadavcich opravdu kartu s HW DX8... divný.

Už sem se rozhodl po x hrách co sem hrál a všechny dohrál do konce!!!
Je Princ 1. co bude nedohraná nuda a blbí ovládání mluví za vše.U hry se chci bavit ne nervovat :x
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

Fakt vyborna hra :-D 2x prejdene ale este stale mi to nestaci :D , i ked Prince of Persia 1 z roku 1989 bola lepsia :lol: , uz sa tesim na druhe vydanie Prince of Persia - The sands of time :-D :-D :-D
pinke
Nováček
Nováček

Příspěvek od pinke »

Pěkná grafika, logické kousky, ale stejně nejlepší byly boje ala Sandokan.
Daly se skládat docela slušné komba...Projel jsem to do Finische....

PS:nevěřím, že to někomu jelo na GeForce 4MX, ta hra tě nepustí dál...
MB Gigabyte 7vt600 1934,CPU Barton 2500+,Chlad Cooper Silent 2TC Revize 2, DDR 512/400, GK FX5900XT (500/600), DVD Artec DHI-C40, CD RW Plextor W4824TA, Win XP-Profi.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

pinke píše:Pěkná grafika, logické kousky, ale stejně nejlepší byly boje ala Sandokan.
Daly se skládat docela slušné komba...Projel jsem to do Finische....

PS:nevěřím, že to někomu jelo na GeForce 4MX, ta hra tě nepustí dál...
možná někdo emuloval DirectX 8 přes 3D Analyse, pak by ho to teoreticky mohlo pustit dál.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pinke
Nováček
Nováček

Příspěvek od pinke »

To je možné, ale stejně to asi neběželo moc ladně...
MB Gigabyte 7vt600 1934,CPU Barton 2500+,Chlad Cooper Silent 2TC Revize 2, DDR 512/400, GK FX5900XT (500/600), DVD Artec DHI-C40, CD RW Plextor W4824TA, Win XP-Profi.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ale podporuje GF4MX i GF3. Je to psano i v readme. U me ale odmita pracovat s detonatory 54,03 vyzaduje 4x,xx. Snad na to nekde sezenu path.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

A co hovorite na dvojku Prince of persia?vydanie hry je urcene březen 2005 :)
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=10481
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

jo,jo. už se moc těším i když graficky to bude skoro stejný (asi takovej rozdíl jako mezi Splinter Cell a Splintrer Cell Pandora Tommorow - holt Ubisoft je teď na vlně zájmu, tak se snaží rojžovat co to dá), hlavně ať je to stejně zábavný. Slibujou nový komba jako třeba usekávání hlav atd. Moc tomu nevěřím, páč by to potom musely prodávat s označením M.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Maros
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maros »

Ja som teray asi na 14% - dostal som sa na miesto kde 1x bojujem po boku tej zenskej s lukom .. su tam 4 zombici ... a nedokazem ich zabit ...poradte mi co tam mam robit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“