Intel Core Ultra -U9 285K/U7 265K/U5 245K - infa, recenze
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Intel Core Ultra -U9 285K/U7 265K/U5 245K - infa, recenze
Přesně, takhle jsem to udělal taky. Dal jsem AI screenshot ze ZenTimings a on mi podle PN dohledal veškerý info o osazených čipech a dohledal ideální "safe" a "performance" časování pro moji kombinaci CPU-RAM. Nižší latence a vyšší propustnost zadarmo bez nějakého složitého laborování, jen stačí vědět jak s tím agentem "mluvit".
- killerek
- Začátečník

-
Zajimave uziti AI, to me ani nenapadlo, ale mozna to bude i tim, ze sem u nove sestavy s DDR5 ani RAM neresil a nechal je, jak to BIOS nastavil po prvnim bootu
Ani profil neni zapnuty
U DDR4 sem si ruzne hral pres ruzne genrace CPU nez sem skoncil u koupe "spravnych" modulu a zapnuti profilu, tak u DDR5 sem sel do vetsiho extremu.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
https://www.alza.cz/intel-core-ultra-7- ... b89edbb133
Jinde jsem ho nenasel, ale mel by byt levnejsi.Alza tam ma klasicky prirazku(ach jo RIP CZC
)
Jinde jsem ho nenasel, ale mel by byt levnejsi.Alza tam ma klasicky prirazku(ach jo RIP CZC
- CaprioPom
- Začátečník

-
Take se mi nikde nedari najit... jenom Alza. V nemecku v prepoctu na nase 8 700 Kc
- StepanPepan
- Začátečník

-
V Alze už jsou skladem.
Jestli jsou prodejné levněji, tak nějaký český obchod, který se snaží o zvýšení svého tržního podílu (Smarty?), se určitě posnaží a bude je prodávat za pro ně nejnižší přijatelnou cenu.
Jestli jsou prodejné levněji, tak nějaký český obchod, který se snaží o zvýšení svého tržního podílu (Smarty?), se určitě posnaží a bude je prodávat za pro ně nejnižší přijatelnou cenu.
- Mani
- Začátečník

-
Jaku ma extra Alza prirazku? 250KF Plus na Alze 219,90E, v Nemecku ten isty procesor ma Caseking aj Alternate za 227,90E. Detto aj 270K Plus maju mnohe nemecke eshopy drahsie ako ma Alza i u nas.HEAD píše: ↑čtv 26. bře 2026, 16:58 https://www.alza.cz/intel-core-ultra-7- ... b89edbb133
Jinde jsem ho nenasel, ale mel by byt levnejsi.Alza tam ma klasicky prirazku(ach jo RIP CZC)
Napadlo ta niekedy, ze retailer nedostava na sklad tie produkty nutne za MSRP a ta cena moze byt vyssia aj v inej casti sammotneho supply chainu, ako u samotneho maloobchodu?