Aktivace Windows - Retail FPP licence - nedaří se

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 11.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
StepanPepan
Začátečník
Začátečník

Aktivace Windows - Retail FPP licence - nedaří se

Příspěvek od StepanPepan »

Koupil jsem si před časem přenosnou Retail FPP licenci na Windows a od té doby jí použil na více počítačích - vždycky byla jenom na jednom.

Teď se mi zaboha nedaří Windows aktivovat, stav licence je "upozornění" s kódem 0xC004F034. Jakékoli on-line řešení selhává. Copilot mi poradil, že mám volat na tel. č. 800142365. Když jsem si stěžoval, že tohle tel. číslo nefunguje, měl jsem nějak otevřít chat s technikem nebo požádat o zavolání zpět - to se mi zatím nepodařilo udělat.

Nevím, jestli jsem jenom natvrdlý, nebo je to opravdu tak složité a nepřehledné - nepotýkal se s tímhle problémem někdo? Nemá někdo nějaké náhradní tel. číslo na podporu?
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktivace Windows - Retail FPP licence - nedaří se

Příspěvek od python.p »

Vypadáme jak podpora Microsoftu? AI není odpověď na všechno...

Co takhle se prokliknout přes chyby k aktivaci k výběru země a tam dál k telefonímu číslu kam zavolat? Nebo si to po staru vygooglit?

https://support.microsoft.com/cs-cz/win ... ion-portal
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
StepanPepan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od StepanPepan »

Volání už nefunguje. Všechno odkazuje do on-line bludiště.
zsdx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zsdx »

StepanPepan píše:Copilot mi poradil, že mám volat na tel. č. 800142365.
Ze ty jsi vynechal indickou predvolacku?
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Byt tebou tak se na cely MS vykašlu ... aktivuj to přes KMS online na desku ... klič máš a je jejich problem že ti jej nedovoluji použít . Systém bude legalní (i po ciste instalaci na dane desce si sosne licenci z MS serveru) a když nejsou schopni napsat kus použitelného SW ať si třeba vykakají oko.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W -> Endeavour OS - Hyprland
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - MangoVC
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W -> Win 11 Hell
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN -> Endeavour OS
Odpovědět

Zpět na „Windows 11“