Zdravím, mel bych dotaz. Nedávno mi na pocítaci naskocila hlaska že mám zaplneno 97% google disku. Znažil jsem se promazat soubory, ale moznost presunout do koše nefunguje. Když kliknu myší na vlasnosti souboru a presunout do koše, tak to svítí vybledlou barvou a klik myší na to nereaguje
Netuší nekdo co s tím ?
Na netu sem našel že to google dela zaměrne, že neumoznuje promazavani aby si lide poridili placenou verzi
https://www.reddit.com/r/techsupport/co ... own/?tl=cs
Google disk - nejdou mazat soubory
- storm789
- Nováček

-
- marek16
- Začátečník

Re: Google disk - nejdou mazat soubory
teď jsem to řešil u máti. Gdrive SW je naprostej odpad a opravdu ti to nedovolí. Musíš to odmazat z webovýho rozhraní.
U mě to navíc ještě bylo o tom, že se jí to na dvou počítačích rozjelo do dvou divergentních kopií se spoustou duplikátů v různých složkách a dával jsem to dohromady půl dne, pak jsem musel vymazat celej cloud, a nechat tu jednu kopii znovu komplet nasyncovat.
Příšerná UX a bude se přecházet na OneDrive, ten je aspoň rychlejší.
U mě to navíc ještě bylo o tom, že se jí to na dvou počítačích rozjelo do dvou divergentních kopií se spoustou duplikátů v různých složkách a dával jsem to dohromady půl dne, pak jsem musel vymazat celej cloud, a nechat tu jednu kopii znovu komplet nasyncovat.
Příšerná UX a bude se přecházet na OneDrive, ten je aspoň rychlejší.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
- zombux
- Odborník PCT

sorry ale tohle mě takhle při večeru fakt pobavilo
(není, je to MNOHEM pomalejší a nekonečně horší šmejd v naprosto všech ohledech - tím netvrdím že GDrive je dokonalej, ale ehhhh)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- marek16
- Začátečník

hele nevím co s tím máš za problém, ale Onedrive se syncuje normálně. GDrive je nějaká v pythonu psaná sračka, která se naprosto rutinně hodinu točí v kolečku, tváří se že něco dělá, ale nic nedělá - to je absolutně nejhorší vlastnost co na žádným SW nedokážu tolerovat. Excelujou v ní microsoftí instalátory, ale Gdrive je horší.
Na na nějakých 100k+ souborů mi onedrive funguje ve všem líp a mnohem rychleji.
Na na nějakých 100k+ souborů mi onedrive funguje ve všem líp a mnohem rychleji.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K