DOC_ZENITH píše: ↑stř 2. zář 2026, 21:22
TVE netekl protože v ten moment byly ty zbylý 4 na straně zdroje už komplet odpálený.
Však o selhání konektoru na straně zdroje jsem psal - že čtyřma vodičema neteklo vůbec nic je dost divné, když máš nastrčené trubičky s výstupkama nebo jazýčkama na pinech. Nějaký kontakt by tam měl být, i když by všechen plast okolo odtekl nebo uhořel.
DOC_ZENITH píše: ↑stř 2. zář 2026, 21:22
tohle je ihmo další potvrzení toho že ten konektor je shit, kor ten design že je identickej i na straně zdroje, kde by mohl bejt mnohem větší/robustnější konektor. Totálně na píču standard.
Tak já nevím, ale nemyslím si, že každý odpálený napájecí čip potvrzuje, že jsou všechny napájecí čipy stejného typu vadné. Prostě se občas stane, že některý selže. To je normální. Všechno v určité míře selhává.
Ten konektor má další charakteristiky, které jsou pozitivní - je malý, snadno se zapojuje - nehrozí žádné mechanické škody způsobené větší silou připojování zástrčky.
Níkdo nikdy neviděl žádnou skutečnou statistiku rozteklých konektorů v porovnání s ostatními způsoby selhání grafických karet.
Opakuju znova - netvrdím, že by nemohl být robustnější, ale dokud nemáme v ruce skutečná spolehlivá data, nemá smysl konektor kritizovat. Měli bychom být schopní myslet racionálně a nenechat se unést mediálním chaosem z internetu, kde dneska už mnoho obsahu, komentářů a traficu nepochází od skutečných lidí, ale od botů a AI, které si často někdo zaplatil s nějakým úmyslem. Myslel jsem, že je to známá věc???
Další zajímavost je, že ve HWUBU si platí inzeráty TG, a zrovna v tom videu je jejich nástroj využitý. Je to náhoda nebo není ???