Milan79 píše:Tak jen pro informaci doplním do tohoto tématu,v čem celý problém vězel.
Celý problém byl v odporoučejícím se zdroji Fortron 700W, na kterým šlo bezproblému hrát hry 5 hodin v kuse,přežil i opakovanou instalaci win XP a vše bezproblému,jakmile se ale spustila instalace win 7 at už 32 nebo 64 bitové verze,zdroj zdechl. Největší problém je nejspíš v tom,že win 7 si při položce dokončení instalace načítají naráz součásti systému a to ten zdroj prostě neunesl a komp se zrestartoval.(informace o načítání součástí jsem konzultoval i s podporou mrkwosoftu a tam mi to bylo potvrzeno)
Ted už mám zdroj,desku,ramky i procesor jiný,ale schválně jsem zkoušel staré součásti poskládat a s novým zdrojem instalace proběhne,když připojím zpět starý zdroj,instalace opět zdechne.
To jen pro informaci,kdyby někdy,někdo řešil stejný problém...
Tak to jsi šťastný člověk, já mám obdobnou desku Asus P7P55D-E PRO, CPU: i5 750, 2x2GB RAM OCZ Z3 2000MHz a mám stejný problém a výměna zdroje k jeho vyřešení nepomohla. Zkoušel jsem i Grafiky GF9500, 9800 a 8800. I flash biosu byl zbytečný. Prostě dám desku, CPU i ramky asi reklamovat - z duvodu že mi nejdou nainstalovat W7 i když píšou, že je to ready a ať mi vymění to, co je potřeba... komponenty mám v záruce.
Zkoušel jsem si nainstalovat i XP a v pohodě. Po jejich nainstalování jsem dal do PC DVD s instalačkou W7, kde jsem dal ověřit jestli je tento systém připraven na W7 a kde vše bylo po HW stránce OK OK OK OK, tak jsem dal instalovat W7, aby to přemázlo ty XPčka a ke konci instalace to zhaprovalo stejně. Tak se to potom samo navrátilo zpět k WinXP.
Jinak zdroje jsem zkoušel EUROCASE 450W, FORTON BLUE STORM II 500W a Forton EVEREST 700W.
Zkusil jsem instalaci i s jedním modulem RAM potom s druhým modulem RAM dával do jednotlivých slotů a stále nic.
Napadá někoho co ještě zkusit než to odnesu do krámu? Nový komponenty si kupovat rozhodně odmítám, jako kolega předemnou.