A nepsal jsem náhodou že to mám všechno na low???A že sem se ptal jestli mám šanci TDU rozjet na low? On mi tvrdil že gta nerozjedu vubec, max na 10 fps.Tohle je jenom dukaz toho že se to na tom dá rozjet.Takže se hned nemusíte do mě navážet ne?Nebo si potřebujete něco dokazovat?oneill_sx1 píše:Když to máš v GTA3 kvalitě a ohromném rozlišení 800px × 480px...
Test Drive Unlimited 2
Moderátor: Baneshee
- MEGIL
- Nováček
-
Re: Test Drive Unlimited 2
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
věnujte se TDU2
Hele kdysi davno pro mě bylo UT hratelny v 17 fps a když to šlo přes 20 tak sem si liboval jak je to plynulý... takže celkem chápu že ti to příjde ok, ale tady má většina lidí zmlsaný oči full hd nebo 1680*1050 + fsaa a fps 40+
Tudíž co tobě příjde v pohodě hratelný je pro tyhle lidi nehratelný.
Hele kdysi davno pro mě bylo UT hratelny v 17 fps a když to šlo přes 20 tak sem si liboval jak je to plynulý... takže celkem chápu že ti to příjde ok, ale tady má většina lidí zmlsaný oči full hd nebo 1680*1050 + fsaa a fps 40+
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně, Test Drive Unimited 2 Beta byla dosti náročná a v rozlišení 1280/1024 + vysoké detaily..jednu věc sjem měl na medium....tak nějak mi to běhalo 35FPS v průměru....u baráku dke začínáte v betě projíždíte takovým městečkem tam mi to padalo na hnusně kousavých 19FPS. Je to a bude to náročné. Dost jo a to mám procesor taktlý na 3,2GHz
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak to je hodně vtipnej post. Říká ti něco pojem kognitivní disonance ?LOVIT píše:věnujte se TDU2
Na jednu stranu se maj ostatní věnovat TDU, a hned pod tím sám píšeš OT. To prostě nemá chybu.
Jinak MEGILovo post je oprávněnej, "oneill_sx1" asi neumí číst či co
//LOVIT: opravdu nevim, musel sem si to najit, ovsem to same si predvedl i ty.
Ne hele sypu si popel na hlavu, tedka uz budem psat o tdu, co rozjedete na jakym hw je vec na samostatne tema.
Prijmete mou omluvu za ot.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
TEST DRIVE® UNLIMITED 2 HAS GONE GOLD
Posted January 21, 2011
Los Angeles, CA (January 20, 2011) - Atari, one of the world's most recognized publishers and producers of interactive entertainment, and Eden Games are proud to announce that the revolutionary multiplayer racing game, Test Drive® Unlimited 2 for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system, and Windows PC has gone gold. Test Drive Unlimited 2 is set to drive into retail stores February 8, 2011.
Posted January 21, 2011
Los Angeles, CA (January 20, 2011) - Atari, one of the world's most recognized publishers and producers of interactive entertainment, and Eden Games are proud to announce that the revolutionary multiplayer racing game, Test Drive® Unlimited 2 for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system, and Windows PC has gone gold. Test Drive Unlimited 2 is set to drive into retail stores February 8, 2011.
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Co je to za imbecilní hru? To je tak dodrbaný jak jednička v době vydání ... Po startu bůhví jak dlouho se 720px vysokym obrazem? mně bolej voči na vypíchnutí, než se dostanu vůbec do hry. No hry ... WTF? CPU běhá na cca 18%, GPU stěží na 20%, když je cutscéna, tak 700MHz, paráda a když mně to odloží za volant nebo čehokoli co se dá ovládat krom různejch meníček, tak podtakt na 2D a 18FPS, přede si při těch 20% vytížení a já abych se díval na slideshow z příšerně nekvalitních obrazů? No jako že já hry nemažu, ale tohle asi smažu Prostě průser jak poslední NFS Pak si má někdo kupovat hry OMG.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Donald66: nevim co máš za problém s nVidií. V noťasu mám GT 130M a hra běží vpoho, v kompu mám GTX 260 OC a hra běží ještě víc vpoho. To asi nebude nVidií...
//LOVIT:
Donald 66 může svůj flame post najít na smětišti zde
//LOVIT:
Donald 66 může svůj flame post najít na smětišti zde
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Donald66
- Začátečník
Omlouvam se za flame, ale na tak inteligentni (a velmi k veci) post jako predvedl Bez_n1ck opravdu neslo reagovat jinak nez sarkasmem ...
čupr kluk
- Thellwin
- Administrátor
http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/tes ... hybi-54897
Docela se těším, už v jedničnce mě bavilo jen tak ježdění po ostrově na volantu, bez dělání těch závodů
Docela se těším, už v jedničnce mě bavilo jen tak ježdění po ostrově na volantu, bez dělání těch závodů
Goldnoob team proud member!
- Jindy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Bezva, už se moc těším, to bude fajn odreagování, jednička se mi hodně líbila.
Jinak, hrajete to někdo na R6950 2GB? Frčí to na tom hratelně aspoň s max nastavením ve Full-HD?
Jinak, hrajete to někdo na R6950 2GB? Frčí to na tom hratelně aspoň s max nastavením ve Full-HD?
Naposledy upravil(a) Jindy dne stř 9. úno 2011, 00:41, celkem upraveno 1 x.
- laginoo
- Začátečník
tak ja to zkousel na hd5850 (900/4800) a na monitoru 1080 pri max to slape bez problemu. Jinak se mi to teda celkem libi a uz sem i objednal origo
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3733 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 970EVO 500GB, HDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Přišel jste někdo na to, jak v offline profilu prodat auta? Já už prošel snad všechno, proklikal celou hru, ale žádný sell car tlačítko tam neni. Prej že jde prodat auto když je plná garáž a chtěl bych koupit nový, jenže já potřebuju prodat auto abych mohl koupit nový a nepotřebuju kupovat nový auto, abych mohl prodat starý Už mám jak kkt 2x Touarega a jednoho se potřebuju zbavit, jenže to za boha nejde.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Dj
- Nováček
-
Auto jde prodat, pokud chceš koupit nové auto a nemáš na něj peníze. Pak můžeš staré auto využít na protiúčet
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jakto? To když přijedu do prodejny, tak mi to nabídne vyměnit auto za jiný? Já jen vim, že to jde udělat tak, že když mám plnou garáž a koupim nový, tak mi to nabídne, který chci prodat, jenže tohle já nechci. Já prostě potřebuju prodat auto, abych mohl koupit jiný nebo novej dům, nebo prostě abych měl prachy napotom.
- Dj
- Nováček
-
Přijedeš se starým autem, vybereš si nové ale nemáš na něj peníze. Když ho budeš kupovat dozvíš se že nemáš dostatek peněz a nabídne ti to možnost prodat některé ze svých aut.
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
v TDU 1 sem teda auta neprodával takovej Nissan 350Z nebo Maserati gran turismo měly najeto cca 500 km každý, a auta s dost najeto byly i slušně ceněný.
Dojmy z cca 2 h hraní:
No jednička na mě působila celkově líp, todle je taková hra pro narcisy, už ten začátek mě dost zhnusil, no a pak ty trapny cut sceny, game mody jako pronasleduj auto my stary a hlavne at nas nevidi - stara jede samo chvilema rychle pak pomalu a nedej boze kdyz se nahodou priblizite az moc - rozhodně mě bavilo víc vozit modelky v prvním dílu, našel sem i závod dovez moji super karu co nejdal a nerozmlat ji - nevim jestli sem nahodou nevyjel ale 2x bonus za neposkozeny auto se nekona, ovladani mi i na HC prijde ze tam neco zasahuje do rizeni. Offroad mod je teda aspon podle ty autoskoly lamarna - zlatej motorm4x, věci jako redukce nebo uzaverka diferencialu jsou scifi, vic bych uvital zamereni se na asfalt, tajne doufam ze zustal zachovan milionovy zavod, to byla moje nejoblibenejsi vyzva. Celkove bych hru zatim nehodnotil, ale myslim ze jednicka byla lepsi, rozhodne mela lepsi zvuky motoru (ty chrchle co to ted vyvadi to je desny) a jizdni model mi prijde taky dost divnej, obcas auto brzdi fakt jedovate, jindy to je s cihlou na brzde jen tak tak, ovsem ty zvuky se fakt nepovedly, kde jsou doby kdy jsem pokojne vytacel murcielago na trojku, nebo prohanel zondu, vesele podradoval abych si uzil zvuk... snad to nekdo slusne omoduje
Dojmy z cca 2 h hraní:
No jednička na mě působila celkově líp, todle je taková hra pro narcisy, už ten začátek mě dost zhnusil, no a pak ty trapny cut sceny, game mody jako pronasleduj auto my stary a hlavne at nas nevidi - stara jede samo chvilema rychle pak pomalu a nedej boze kdyz se nahodou priblizite az moc - rozhodně mě bavilo víc vozit modelky v prvním dílu, našel sem i závod dovez moji super karu co nejdal a nerozmlat ji - nevim jestli sem nahodou nevyjel ale 2x bonus za neposkozeny auto se nekona, ovladani mi i na HC prijde ze tam neco zasahuje do rizeni. Offroad mod je teda aspon podle ty autoskoly lamarna - zlatej motorm4x, věci jako redukce nebo uzaverka diferencialu jsou scifi, vic bych uvital zamereni se na asfalt, tajne doufam ze zustal zachovan milionovy zavod, to byla moje nejoblibenejsi vyzva. Celkove bych hru zatim nehodnotil, ale myslim ze jednicka byla lepsi, rozhodne mela lepsi zvuky motoru (ty chrchle co to ted vyvadi to je desny) a jizdni model mi prijde taky dost divnej, obcas auto brzdi fakt jedovate, jindy to je s cihlou na brzde jen tak tak, ovsem ty zvuky se fakt nepovedly, kde jsou doby kdy jsem pokojne vytacel murcielago na trojku, nebo prohanel zondu, vesele podradoval abych si uzil zvuk... snad to nekdo slusne omoduje
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- niemand
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak paráda. Měl jsem plnou garáž, koupil jsem si auto a místo toho, aby se mě to zeptalo, jestli chci nějaké prodat, tak mi jednoduše zmizel vyhraný Touareg, úžasná hra.
EDIT: Hm, aha, ten Touareg se teleportoval na Hawai, mg já se fakt nezbavim těch aut, když už si myslim, že mi to nabídne prodej, tak mi to auto hodí do garáže na hawai a já teď zrovna jiný auto koupit nepotřebuju, ale potřebuju se dvou aut zbavit.
Nevíte, jestli bude patch, který by do hry přidal možnost prodávat auta? Pro mě to jinak nemá cenu.
Jinak neni trochu divný, že se Golf přetáčí? V každý zatáčce to jde do smyku a když to trochu podržim, hned jsem otočenej proti a v prudkých zatáčkách musim hodně brzdit, většinou i nechat se předjet, jinak bych byl v řiti, protože bych dostal smyk a než bych to srovnal, všichni by byly dál.
EDIT: Hm, aha, ten Touareg se teleportoval na Hawai, mg já se fakt nezbavim těch aut, když už si myslim, že mi to nabídne prodej, tak mi to auto hodí do garáže na hawai a já teď zrovna jiný auto koupit nepotřebuju, ale potřebuju se dvou aut zbavit.
Nevíte, jestli bude patch, který by do hry přidal možnost prodávat auta? Pro mě to jinak nemá cenu.
Jinak neni trochu divný, že se Golf přetáčí? V každý zatáčce to jde do smyku a když to trochu podržim, hned jsem otočenej proti a v prudkých zatáčkách musim hodně brzdit, většinou i nechat se předjet, jinak bych byl v řiti, protože bych dostal smyk a než bych to srovnal, všichni by byly dál.
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Tak potom, co TDU2 nahodil nism0 (úspěšně) jsem začal laborovat, kde je jádro pudla a pohodil jsem svůj i7 na 4GHz. Hle, dobral jsem se cca 36FPS v minimu. Což je ale s ninjou dlouhodobě neudržitelnej stav, ale pokud by tedy někdo také řešil nízké FPS, vězte, že i7-920 na základním taktu nestačíBez_n1ck píše:Co je to za imbecilní hru? To je tak dodrbaný jak jednička v době vydání ... Po startu bůhví jak dlouho se 720px vysokym obrazem? mně bolej voči na vypíchnutí, než se dostanu vůbec do hry. No hry ... WTF? CPU běhá na cca 18%, GPU stěží na 20%, když je cutscéna, tak 700MHz, paráda a když mně to odloží za volant nebo čehokoli co se dá ovládat krom různejch meníček, tak podtakt na 2D a 18FPS, přede si při těch 20% vytížení a já abych se díval na slideshow z příšerně nekvalitních obrazů? No jako že já hry nemažu, ale tohle asi smažu Prostě průser jak poslední NFS Pak si má někdo kupovat hry OMG.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- Maxtor
- Začátečník
-
No ono to nebude jen o vykonu.. zavodni hra, ktera nepodporuje drtivou vetsinu volantu na trhu je taky docela pecka..
For ase tim jen hemzi.. ja mam smulu taky..
For ase tim jen hemzi.. ja mam smulu taky..
- m1na
- Začátečník
Aji kdyz podporuje volant, tak neni o co stat ... takhle spatnej FF sem v zadne hre nezazil. Nechapu proc je ta hra o tolik horsi nez tdu 1. Misto na vylepseni pocitu z jizdy se soustredili na teplouskej svet ...
Naposledy upravil(a) m1na dne pát 11. úno 2011, 10:11, celkem upraveno 1 x.