Test Drive Unlimited 2
Moderátor: Baneshee
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Test Drive Unlimited
Krasa, nemuzu se dockat Konecne bude jizda v noci a moznost natahovani strech u kabrioletu Mozna by stalo za to, udelat novej tread pro druhej dil, informace se doufam jen pohrnou
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ofiko stránka www.tdu2.com
- Nism0
- Začátečník
super vylepšení, ale prostě ten engine už je zastaralej (lidi vypadaj hrozně a některý efekty taky. auta sou v pohdě). kdopádně to bude zase super řežba jako tdu 1 navíc v noci
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá
- Zub
- Začátečník
-
Konkrétně já tam noc nebo déšt nějak nepostrádam.. engine podobný jako jednička. Ten trailer mě nijak neuchvátil, naopak mám strach z HW nároku jestli se budou hýbat stíny se sluncem.
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
z toho bych strach nemel,... pro vypocet to neni narocnejsi nez kdyz sou vykreslovany porad pod stejnym uhlem. povetrnostni vlivy uvitam
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
já hlavně dofám že mulťák budek 100% se vším šudy a hlavně funkční!
- Stano K.
- Středně pokročilý
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Test Drive Unlimited 2
tak sem zkoušel ze screenů a traileru něco pochit co se týče aut a dopadlo to následovně
Audi Q7
Audi TTrs
Audi R8
Aston Martin DBS
Dodge charger SRT-8
Dodge Viper
Ford GT
Koenigsegg (typ neznám )
Pagani Zonda
a nějaký vůz Apollo což neznám
Audi Q7
Audi TTrs
Audi R8
Aston Martin DBS
Dodge charger SRT-8
Dodge Viper
Ford GT
Koenigsegg (typ neznám )
Pagani Zonda
a nějaký vůz Apollo což neznám
- Swat
- Mírně pokročilý
Vypadá to zajímavě: http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/tes ... ew_das.idn
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
těším se...jen doufám že už všechny vozy budou dobře zpřevodovaný, protože taková Z06 v TDU byla katastrofa oproti realu...
- oneill_sx1
- Začátečník
Katastrofa? Z06 je zpřevodovaná pro co nejlepší zrychlení.
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
oneill_sx1 píše:Katastrofa? Z06 je zpřevodovaná pro co nejlepší zrychlení.
mrkni na tohle video
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=I6EiNFiLhV0
pro upřesnění 60mp/h = 100km/h
- oneill_sx1
- Začátečník
Na jedničku to 100 kmh nedá, odhadem tak polovinu. S tuningem (2) tam při 100 kmh dávám trojku.
Neodpovídá to skutečnosti, protože TDU je arkáda a imo TDU2 bude stejná ne-li větší.
Neodpovídá to skutečnosti, protože TDU je arkáda a imo TDU2 bude stejná ne-li větší.
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no jasné....ale tak zase takový NFS jsou daleko větší arkáda a ty převody jsou relativně ok si myslím!
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na tuhle hru se hodně těším, doteď hraju první díl, jen tak pro radost
btw. neví náhodou někdo, jestli už půjde nastavit "otáčení volantu", protože mě docela deptá, když mám G25 a zatáčím jen do 90°
btw. neví náhodou někdo, jestli už půjde nastavit "otáčení volantu", protože mě docela deptá, když mám G25 a zatáčím jen do 90°
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Michael24 píše:Na tuhle hru se hodně těším, doteď hraju první díl, jen tak pro radost
myslíš ve hře aby řidič měl animaci přehmatávání?!
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale nastavit, abych mohl hrát na dejme tomu 720° otáčení volantu a ne jen 90°
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Sobo
- Středně pokročilý
Tak si to takhle nastav v tom Logitech Profileru, ne? Když jsem ještě měl G25, tak jsem snad nehrál hru, ve které by to nastavení nefungovalo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To není problém, to nastavit ve winech, ale pak ve hře je to hodně nerealistický a neřiditelný, když při 210km/h+ musím zatočit volantem asi o 85° pro lehkou korekci směru Ale třeba v LFS to funguje perfektně, protože si ve Winech nastavím volant na 720° a následně ve hře také a jede to jak po másle. Takový Euro Truck Simulator (nesmějte se ) funguje kupodivu perfektně i bez nastavení ve hře, stačí pouze ve Winech, ale o TDU se to říct nedalo (zrovna tak to nešlo třeba v NFS: PS apod.)