Co si to tom myslite?
Jinak hry jako NFS U2 a GTA SA mi dou, problem je ale u Lineage 2

Jinak ze neni zapnuty AGP mi indikujou Catalysty a dxdiag.exe...
Moderátor: Eddward
Ono by som ten comp musel mať pri sebe. Momentálne som ho musel opustit a ešte som nemal čas si ho poriadne ani pozrieť. A teraz ma to napadlo, že či sa to vobec dá, lebo čo som mal predtým dosku tak sa to nedalo a bolo to na hovno, lebo je to super vec keď lovek potrebuje na noc absolútne ticho$luk píše:V manuálu o tom není zmínka, ale jak sleduju tvůj podpis, napadá mě...proč to nezkusíš?
Minimálne cez dáky program by to teda malo ísť$luk píše:Technicky by nemělo být snížení napětí u CPU podporujících C&Q problém. Pokud ti jde o maximální ticho, doporučuju použít RMClock. Na Sempronu 64 Palermo je default tuším 1.4V a mělo by ti to vklidu jít až na 0.8V.
(Nejsem si úplně jistý)
Ne nepujde pokud nemas C&Q tak v biosu nenastavis nizsi VID nez default a pres rmclock Ti taky nepujde (pouziva FID a VID procesoru, pro semprona bez C&Q je to jen jeden nasobic a jedna voltaz)Thimy píše:Minimálne cez dáky program by to teda malo ísť$luk píše:Technicky by nemělo být snížení napětí u CPU podporujících C&Q problém. Pokud ti jde o maximální ticho, doporučuju použít RMClock. Na Sempronu 64 Palermo je default tuším 1.4V a mělo by ti to vklidu jít až na 0.8V.
(Nejsem si úplně jistý)
? Pokiaľ viem tak Semprony podporuju C&Q až od 3000+ , ale isť to hádam pôjde aj bez toho
. Najlepšie by bolo keby sa to dalo nastaviť aj v biose, ale priama regulácia z Winu by tiež potešila
Na 99% se u BIOSu 1.9 změnil i boot-block. Takže to zkus flashnout s parametrem:marf píše:ahoj potrebuji pomoc protoze uz si opravdu nevim rady. mam tuhle desku a zadny velky problemy nebyly (par blbosti ale to si kazdy opravi sam jinak ty ramky kdyz padaj umi to delat i prah staci je vyndat a otrit a pak uz vam nic blikat nebude(zadny cerveny diody:-) ) ale zpet k tomu memu problemu mam bios 1.9 a v biosu nastaveny usb 1.1 -2.0 ale stejne mi na xp nejedou a to jak se servise pack1 nebo 2. potrebuji opravdu help. a kdyz dam bios 1.B tak se do nej zase nedostanu. tohle kluci od MSI trochu neporesili. diky za pomoc
Kód: Vybrat vše
AWFL833D W7030NMS.190 /py/sn/wb/cc/cd/cp/f
Kód: Vybrat vše
AWFL833D W7030NMS.180 /py/sn/wb/cc/cd/cp/f
sh napsal:Na jinem pocitaci jsem se s touto kartou dostal na 550 @ 710.
[athlon 1600+, 512MB, NB K7MS? agp 4x, fortron 350W]
Na sestave v popisu 540 @ 670 (03 7232 b.), jinak to v narocnych hrach sekne nebo se podtaktuje jadro, bud trvale nebo staci prepnout do okna a zpet. Po case se to ale na tvrdo podtaktuje nebo sekne a restartuje se pocitac a delsi chvili trva nez se vzpamatuje jinak kdyz jeste vic podtaktuju pameti karty ta je to v poho.
Jednou se mi povedlo s nastavenim v biosu a vypnutym FW dostat se opet na 550 @ 710 a vic aniz by to vytuhlo a zatezoval jsem to 7h (03 7652 b.).
Po clear CMOS jsem se, ale zase dostal do stejnych sr***k. Ikdyz jsem to nastavil jako posledne.
vypada to, ze ta deska nema rada onu grafiku...