Kupujete herní časopisy?
Moderátor: Baneshee
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam předplacený Level, Score a Gamestar, občas si koupim na stánku teď Doupě, když je dobrá plná hra (Holigans). Jen mě sere že ty časopisy vycházejí staršně nastejno v jednom týdnu příjdou třeba 2-3 pak není zbytek měsíce co číst. Mam je na firmu tak mě cena tak nevadí a ještě to předplatný je dost levný ( Level 129Kč, Score 140Kč, GamesTar 62Kč rozpočítáno na 1 měsíc)
- djluis
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi spravnej predplatitel.me pripada gamestar ze nestaci s dechem za score a levelem momentalne nejprestiznejsi ale ale level.mas pravdu s tim ze je to vesmes nekdy na jedno brdo.hlavne kdyz na dvd napisou 8gb a jsou tam vesmes veci co se kazdej mesic opakujou
INTEL P4,3,4ghz--2x512mb ram 400mhz---2xHD seagate SATA 200gb---2xHD maxtor SATA 250gb---Geforce 6600,256mb ram,PCIexpress---Audigy2---monitor HP p1110 21"---toshiba DVD rom---LG 4160 dual layer
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- crazyape
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja uz taky nic nekupuju
a level sel hrozne s kvalitol dolu a je z toho komercni sracka.....
nejlepsi je gamestar...za 150 i s dvd.....pride me ze team redaktoru je tam nejlepsi..recenze sou takove dosti libive....proste me tenhle casak sedi a level me nak ani neoslnil...
skore taky neni spatny ale GS je GS
a level sel hrozne s kvalitol dolu a je z toho komercni sracka.....
nejlepsi je gamestar...za 150 i s dvd.....pride me ze team redaktoru je tam nejlepsi..recenze sou takove dosti libive....proste me tenhle casak sedi a level me nak ani neoslnil...
skore taky neni spatny ale GS je GS
- Athilles
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem kdysi kupoval level, kdyz to jeste slo bez CD, pak jsem si ho predplatil (taky bez CD). Mel a mam ten casak rad, obcas sem ho cetl ne pro recenze, ale proto, ze to byl proste LEVEL a libili se mi jejich hlody (hlavne rybkovy odpovedi na dopisy). Ted uz to bude skoro rok co jsem predplatne zrusil, protoze mam net, rikal sem si, ze je prece doupe, bonusweb, pctuning a e-sports.sk, tak proc si ho kupovat, ale abych rekl pravdu tak mi chybi. To cteni v papirovem casaku je o necem jinem, takhle jen zajdu na net, prectu si kratke aktualni novinky, velke recenze jenom tak rychle proletim skouknu obrazky, tabulky a konec, to uz neni ono, me proste vubec nebavi cist dlouhe texty na monitoru. Na druhou stranu zase co se tyce aktuality informaci tak to je net rulez
.
Z ostatnich casaku mam i nejake score a gamestar, co sem dostal nebo si pucil o kamosu a nejak na ne zapomel a tak staly se myma
. Nechci tady prohlasovat, ze level je nejlepsi jen proto ze sem ho cetl ja. Proste sem si ho jednou koupil a zustal u nej, prottoze sem si na neho zvykl.
Z ostatnich casaku mam i nejake score a gamestar, co sem dostal nebo si pucil o kamosu a nejak na ne zapomel a tak staly se myma
- DareDevil
- Začátečník

Já kupoval dřív Score-má to od prvního čísla(který je teda tenký skoro jak hajzlpapír
) ale skončil sem nějak u 75 pak sem měl předpacenej GameStar-přišel mi dost dobrej a v poslední době kupuju Level-občas s DVD, občas jen miniLevel
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia M8600 GT, HDD 320GB 5400 rpm, Win7 Professional
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- LeV
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkusil na půl roku předplatit LEVEL s DVD, občas jsem si ho koupil a docela spokojenost.
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já mam předplacený to Doupě - za ty peníze je to opravdu v pohodě. Zajímavy je, ze jsem si predplatil bez DVD a zatim mi prisli vsechny s DVD, sice je snad ani nepoužívám, ale docela překvapili 
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pát 3. čer 2005, 11:12, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Renus
- Začátečník

- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- exzi
- Nováček

-
Taktiež kupujem časopisy ,ale vy parchanti vy se stežujete ale za LEVEL a SCORE DVD dám tolko prechov na Slovensku že v čechách by som mal za to ešte aj DVD Doupe + Gamestar DVD + PC World DVD + Mobil !!!!!
Vy to máte o tolko lacnejšie ,že asi sa presťahujem do čiech
.
Inak asi takto by som to zoradil na 3 kategorie
* Finančná núdza = MINI Level , Doupe bez DVD
* Pravidelné kapesné = CD/DVD Level , Doupe DVD , Gamestar DVD ....
* Tatínek je milionář = koupiš celý novinový stánek a necháš si dovážet
časáky až do domu
Vy to máte o tolko lacnejšie ,že asi sa presťahujem do čiech
Inak asi takto by som to zoradil na 3 kategorie
* Finančná núdza = MINI Level , Doupe bez DVD
* Pravidelné kapesné = CD/DVD Level , Doupe DVD , Gamestar DVD ....
* Tatínek je milionář = koupiš celý novinový stánek a necháš si dovážet
časáky až do domu
AMD Athlon XP 2500+@2800+ BARTON 1,87@2,1 Ghz, 512 DDRAM PC333 , MSI GeForce FX 5700LE 64bit 128 MB DDR ,Hitachi 80GB HDD 2MB cache, MIDI TOWER 300W,
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dzungales
- Začátečník

ja is sem tam tj raz za dva mesiace kupim levela,alebo score.
zaujme najaka plna hra.
zaujme najaka plna hra.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník