Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kupujete herní časopisy?

Příspěvek od MYTH »

Kupujete herní časopisy?
Tak to sem napište docela by mě to zajímalo kdyžtak napište jaký a proš si ho kupujete nebo proč je nekupujete
Tak já si kupuju SCORE a protože nemam rychlej net tak s DVD jinak bych si ho nekupoval a ještš kvůli plným hrám a recenzím :roll:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

já sem tam koupím LEVEL bez CD/DVD, vše potřebné si stáhnu z netu

kupuju si ho proto, že mi více vyhovuje jeho grafická úprava oproti SCORE 8-)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

dřív jsem byl zarytej fanda SCORE (1995-2003), pred rokem jsem prešel na LEVEL (pote co jsem videl vyrocni score, tak me to stacilo, level mini je supr, i kdyz ted uz drazsi, ale zase se da cist
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Slezman(CZE) píše:dřív jsem byl zarytej fanda SCORE (1995-2003), pred rokem jsem prešel na LEVEL (pote co jsem videl vyrocni score, tak me to stacilo, level mini je supr, i kdyz ted uz drazsi, ale zase se da cist
no LEVEl je podle me nic moc ale hry maj dobry nekdy a u čtení neni žádná sranda 8-)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Daandy píše:
Slezman(CZE) píše:dřív jsem byl zarytej fanda SCORE (1995-2003), pred rokem jsem prešel na LEVEL (pote co jsem videl vyrocni score, tak me to stacilo, level mini je supr, i kdyz ted uz drazsi, ale zase se da cist
no LEVEl je podle me nic moc ale hry maj dobry nekdy a u čtení neni žádná sranda 8-)
no co se týče SCORE, tak taky nic moc, ale každý máme asi svoje oblíbené. Jinak taky kupuju miniLEVEL 8-)
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

LEVEL DVD každý měcíc :oops: Je mi sympatičtější než konkurence :wink:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

nekupuju ani level ani score no proste nic , ale kdyz si uz u nekoho procitam podobne casaky tak se mi zda ze oproti par letum z5 score strasne spadlo dolu :(
0118 999 881 999 119 7253
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

No, ještě abych vrážel prachy do časopisů. Když něco chcu, pujčím si to ve školní knihovně, nebo si to najdu na netu...
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

cool.user píše:nekupuju ani level ani score no proste nic , ale kdyz si uz u nekoho procitam podobne casaky tak se mi zda ze oproti par letum z5 score strasne spadlo dolu :(
přesně tak, proto se mi právě zhnusilo a přešel jsem k LEVELu, jinak jsem SCORE kupoval od prvního vydání, ještě je mám doma, je toho pěkná kupa 8-) Ale už tak 2-3roky kupuju LEVEL 8)
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Mám předplacený LEVEL s DVD! Prostě protože! Dobře se čte a pěkně graficky udělanej, skvělí recenze na HW! Podle mě LEVEL rulezzz :wink:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? nekupujem nix, vsetko mam na nete a vsetky prachy hadzem do pc :)
tss, vrazat prachy do papiera :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kupoval jsem to dřív fšechno :) ale od tý doby co mám net tak to nemá smysl. Score u mě skončilo číslem 67, od tý doby to je sračka. Gamestar je profesionálně dobrej, ale chybí mu šťáva. relativně nejlepší je LEVEL, kupuju mini abych neztratil přehled o tom co se děje v redakci :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

podle me nejlepsi etapa score byl rok 1996, eisler , anastasov, u tech recenzi jsem lezel smichy a tesil jsem se na hry, který dostanou 22%
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Slezman(CZE) píše:podle me nejlepsi etapa score byl rok 1996, eisler , anastasov, u tech recenzi jsem lezel smichy a tesil jsem se na hry, který dostanou 22%
tak tak :) ale ani comeback v 99 nebyl špatnej, to ještě Score znamenalo elitu a záruku kvality
ignorelist: kremrole a dezoláti
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

já nekupuju nic, ale vždycky od kámoše si poučim LEVEL s DVD pročtu zkouknu a vrátim :)

jinak score sem čet, ale nic moc.

jinak LEVEl u mě vede a za nim GameStar
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

ja muzu mit vsechno zadarmo 8) ,jinak beru obcas mini level nebo score(posledni dobou je ale na p*** )
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

zombux píše:kupoval jsem to dřív fšechno :) ale od tý doby co mám net tak to nemá smysl.
presne, rek bych ze za upadek techto casaku nemalou mirou muze i oblibenost alternativnich web magazinu :(
a nevim kolik ted stoji score nebo lvl, ale pokud budu pocitat starou cenu (150kc) tak to rozhodne neminim dat kdyz muzu mit podobnou recenzi prectenou na doupeti atd
0118 999 881 999 119 7253
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Já si kupuju Level s DVD, ale ne pravidelně, jenom když mě upoutá něco na přiloženým DVD, jinak si kupuju Level mini a občas Gamestar.

Jak tady někdo psal že čte Score,protože se u toho zasměje, tak to si radši koupím Trnky-Brnky za 20 a zasměju se rozhodně víc.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

dřív jsem kupovat skoro každé číslo Levelu s DVD, teď už ho rok nekupuje, protože nemám prachy :oops: , ale už bych si ho měl koupit. :D
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Smith píše:dřív jsem kupovat skoro každé číslo Levelu s DVD, teď už ho rok nekupuje, protože nemám prachy :oops: , ale už bych si ho měl koupit. :D
ono nejde ani tak o ty prachy jako o to, že si ty dema, programy, a vše ostatní můžeš stáhnout za pár minut z netu a proto tě to ani tak neláká si ten časopis s DVD koupit.

V podstatě jediné, kvůli čemu bych si ho dneska ještě koupil i s DVD, by byla nějaká super plná hra, jinak to pro mě nemá význam :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“