Tak to sem napište docela by mě to zajímalo kdyžtak napište jaký a proš si ho kupujete nebo proč je nekupujete
Tak já si kupuju SCORE a protože nemam rychlej net tak s DVD jinak bych si ho nekupoval a ještš kvůli plným hrám a recenzím
Moderátor: Baneshee

no co se týče SCORE, tak taky nic moc, ale každý máme asi svoje oblíbené. Jinak taky kupuju miniLEVELDaandy píše:no LEVEl je podle me nic moc ale hry maj dobry nekdy a u čtení neni žádná srandaSlezman(CZE) píše:dřív jsem byl zarytej fanda SCORE (1995-2003), pred rokem jsem prešel na LEVEL (pote co jsem videl vyrocni score, tak me to stacilo, level mini je supr, i kdyz ted uz drazsi, ale zase se da cist

přesně tak, proto se mi právě zhnusilo a přešel jsem k LEVELu, jinak jsem SCORE kupoval od prvního vydání, ještě je mám doma, je toho pěkná kupacool.user píše:nekupuju ani level ani score no proste nic , ale kdyz si uz u nekoho procitam podobne casaky tak se mi zda ze oproti par letum z5 score strasne spadlo dolu

presne, rek bych ze za upadek techto casaku nemalou mirou muze i oblibenost alternativnich web magazinuzombux píše:kupoval jsem to dřív fšechnoale od tý doby co mám net tak to nemá smysl.

ono nejde ani tak o ty prachy jako o to, že si ty dema, programy, a vše ostatní můžeš stáhnout za pár minut z netu a proto tě to ani tak neláká si ten časopis s DVD koupit.Smith píše:dřív jsem kupovat skoro každé číslo Levelu s DVD, teď už ho rok nekupuje, protože nemám prachy, ale už bych si ho měl koupit.