Tak na 99% hotovo chybí i tam pořešit Grafika (nějaké upravy na chlazení)
Jinak tohle je výsledek :
a tady tím sem spáchal tu stříbrnou
dal jsem tam ten gravír je to v tom kulaty otvoru vpředu ale asi ho vyndam protože je před zrcadlvou folií a vypadá to tam tak ruzně protože se to prostě zrcadlí v ní a je to takový dvojitý hnusný ... na druhé foto je to vidět ..
tak co říkáte ? mám šanci bejt na invexu aspoň předposlední ?!
Je to fakt hodně hustej nářez , Digitaldoome jseš fakt borec, žes to za tak krátkou dobu stihnul takhle vyparádit. Jako doma bych to nechtěl , ale je to fakt unikátní mod a moc se mě líbí, možná bych zkusil (pokud můžeš sehnat) tam někam dát lebku třeba z jelena i s parožím, nebo prostě nějakou jinou skutečnou lebku (ale ze zvířete )
VlasTik píše:Je to fakt hodně hustej nářez , Digitaldoome jseš fakt borec, žes to za tak krátkou dobu stihnul takhle vyparádit. Jako doma bych to nechtěl , ale je to fakt unikátní mod a moc se mě líbí, možná bych zkusil (pokud můžeš sehnat) tam někam dát lebku třeba z jelena i s parožím, nebo prostě nějakou jinou skutečnou lebku (ale ze zvířete )
Díky ... taky se divim ... ale byla to fuška několid dní sem od rána do večera nic jinýho nedělal ... bohužel lebku už asi neseženu do zítra leda bych tady na koleji někoho .... nebo na invexu kdybych nic nevyhrál
Urcite to dalo kopu prace, ale toto by som v izbe nezniesol Kolko ludi, tolko chuti
To[m]aS Silent PC:AMD Sempron 2500+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite @7V, ASUS A7V880-DeLuxe, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@333/610 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 160 GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded.Water Cooling in progress....
Digitaldoom píše:... ale byla to fuška několid dní sem od rána do večera nic jinýho nedělal
mě to bylo hned jasný, že jsis máknul, já moc dobře vím, co to dá práce udělat pořádnej mod - já na tý mí case makám, tak jako ty teď, už asi rok brzy se z toho asi zblázním (ale tak z 80% to byl jen vývoj a shánění matroše )
jinak na invexu bys mohl něco vyhrát - nějaký ceny tam máš i ode mě
a pokud nic nevyhraješ, tak asi tuším čí lebka se bude vyjímat na tvé case , ale možná i taková čerstvě useklá hlava by byla i lepší - to by bylo teprve hardcore
Digitaldoom píše:... ale byla to fuška několid dní sem od rána do večera nic jinýho nedělal
a pokud nic nevyhraješ, tak asi tuším čí lebka se bude vyjímat na tvé case , ale možná i taková čerstvě useklá hlava by byla i lepší - to by bylo teprve hardcore
a do vočí narvat super svítiví led diody
k modu... neni to muj styl ale je tam vidět dobře odvedená práce takže good
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
Je pravda že ve skutečnosti jsem ho neviděl, ale podle mě je mnohem hezčí Case od Stoobiho. Jsem spíš na elegantní case, který se hodí kamkoliv. Ted Digitaldoomův je tak akorát nejakýmu pařanovi do pokoje.
takže Tento CASEMODE pokládám za vydařený jelikož získal 3 místo v hlasování na Ivexu (tj lidí co ho viděli na ŽIVO! ) hned za Routerem a 2.0 stoobiho takže těm díky ... a ostatním řeknu jen že na fotkách to vypadá divně jelikož ten efekt spojený se zrcadlem uvnitř a částečně na case a leskle stříbrným dřevem + bílím osvětlením je oprvadu foťákem obtížně zachytitelné a tak se to prostě musí hodnotit na živo na každé fotce to prostě zatim nevypadá moc dobře ..
k modu: je neusále ve vývoji a taky ho dodělam a bude opravdu výstavní takže uprvauji index dodělanosti na 60% ;) ...ale bude mi to trvat podle času ... tenhle mode je oprvadu druhořadý Hellstorm má přednost ....
Digitaldoom píše:k modu: je neusále ve vývoji a taky ho dodělam a bude opravdu výstavní takže uprvauji index dodělanosti na 60% ;) ...
hezky chlape, tak tenhle přístup k moddingu se mě hodně líbí , holt nikdy není mod tak dobrý aby nemohl být ještě mnohem lepší !!!!!!!!!!!! go Digitaldoome, go
kdyz uz se to vytahuje - takovej dotaz. co to ma spolecneho se slayerem? co to ma spolecneho s casem? a proc to ve vysledku vypada tak hnusne? samotna bedna by vypadala lip