NFS Underground

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

na LAN aby sla hrat se ted nak podepsala petice aby EA vytvorila patch
hadr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hadr »

VikX píše:Tak asi zatim neexistuje, jinak bys ho pres tu stranku stahnul, ne?
No myslel sem ze by mohlo byt neco neoficialniho... 8-)
HP nx7400 - Sharp 550sh
Tomek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomek »

kua ja chci patrit po LAN sepisem teda petici :)
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
hadr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hadr »

Tomek píše:kua ja chci patrit po LAN sepisem teda petici :)
Budu prvni kdo ji podepise :-)
Tesil sem se na to jak budeme hrat s kamosema po LANce - kazdej svoje vytuneny auticko a zavody v dragu... No a zapnu NFS a ono houbelec, zadna lan :x
HP nx7400 - Sharp 550sh
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Reportuju rozflákanou klavesnici - 84. závod (vyřazovací po kolech) - jel jsem to uz asi po 8. a kdyz me na poslednich 20metrech ten ***** zas predjel tak uz to klaveska proste nevydrzela :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Sentenced píše:Reportuju rozflákanou klavesnici - 84. závod (vyřazovací po kolech) - jel jsem to uz asi po 8. a kdyz me na poslednich 20metrech ten ***** zas predjel tak uz to klaveska proste nevydrzela :oops:
Tak ten sem projel a klavesnice vydrzela, jelikoz sem zacal mlatit jen do stolu... Ted sem nekde kolem 90. zavodu :wink:
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
Tomek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomek »

Nasel jsem neoficialni patch aby sla hra po siti http://underground.00.cz
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na jakou to hrajete obtiznost??
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

ICE píše:na jakou to hrajete obtiznost??
Vetsinu na easy ale ze zacatku sem to jezdil na medium, ted mam problemy i na easy ;)
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja to jezdim vicemene vsechno na medium - i kdyz se s tim s**u 2 hodiny tak jezdim na medium :-)
akorat drift prepinam na easy - ten me totiž vubec nebaví......
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Butch píše:NFS Underground vyšlo 17.11.03
No já ho mám od včerejška.
Řekl bych, že plná verze je o chlup náročnejší než to demo.
Ten tunning aut je fakt hustej a grafika je taky v poho.
Ty odlesky silnice mam ale vypnute.
proc? ty odlesky sou sice desne nerealny, ale strasne krasny, kor dys jedes rychle (co ze furt :) ja jedu na plny detaily a ani se to netrhne. jediny co mam vypnuty sou crowds, protoze ty zensky drag startujou OPRAVDU DEBILNE a potom takovy ty rozmazavaci efekty, abych vubec neco videl :) jinak NFSU sem dohral, posledni zavod je pekne trapnej :) (a progress je 112/111 :))
ASUS F3T
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

ICE píše:na jakou to hrajete obtiznost??
hard nebo medium, na easy poc cheatuje (staci jet chvili zanim v zatackach a uvidite takovej grip!) :x
ASUS F3T
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

no mě přišlo, že obtížnost easy a medium je naprosto stejná, nebo alespoň VELMI podobná. hard jsem nezkoušel :oops:
hadr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hadr »

Marsellus Wallace píše:no mě přišlo, že obtížnost easy a medium je naprosto stejná, nebo alespoň VELMI podobná. hard jsem nezkoušel :oops:
Me prislo ze na medium je vyraznejsi chasing nez na hard... Napr. na medium sem nektery zavody nemoh dohrat - i kdyz jim na zacatku ujedu, tak me pak dojeli a stacil jeden kix a tradá... Na hard sem jim frnknul taky a dohaneli me o dost pomaleji... Takze sem to asi od 80. zavodu hral vetsinou na hard :-)
HP nx7400 - Sharp 550sh
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Butch píše:No ten Drag je hodně dobrá vychytávka. Vypínám u něj ale dopravu.
Už mě dost nudilo se pořát vyhybat těm předskriptovanejm autům.

Podle mě je NFS Underground dost vychytenej ohledně tuningu.
Je to o mnoho lepší než Legal street racing.
Trochu mě štve, že se nedá tuningovat mimo hru ve WIN, tak jak to šlo v předchozích dílech. Naeditoval jsem car.ini a to pak byl fofr.
U NFSHP2 mě to dost chytlo. Jezdit s autem kolem 500km/h je nářez. Sice je to nereálné, ale je to super.
myslis ze je vopravdu v tuningu tak vychytanej? kdyz si muzes na auto vzrazit jakejkoliv spojler, naraznik a kdovico este (roof scop), ale nema to zadnej vliv na pritlak, rychlost... nebo sem to jenom nepostreh? :)
ASUS F3T
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

martin_CZ píše:
Butch píše:No ten Drag je hodně dobrá vychytávka. Vypínám u něj ale dopravu.
Už mě dost nudilo se pořát vyhybat těm předskriptovanejm autům.

Podle mě je NFS Underground dost vychytenej ohledně tuningu.
Je to o mnoho lepší než Legal street racing.
Trochu mě štve, že se nedá tuningovat mimo hru ve WIN, tak jak to šlo v předchozích dílech. Naeditoval jsem car.ini a to pak byl fofr.
U NFSHP2 mě to dost chytlo. Jezdit s autem kolem 500km/h je nářez. Sice je to nereálné, ale je to super.
myslis ze je vopravdu v tuningu tak vychytanej? kdyz si muzes na auto vzrazit jakejkoliv spojler, naraznik a kdovico este (roof scop), ale nema to zadnej vliv na pritlak, rychlost... nebo sem to jenom nepostreh? :)
Mrkni na to, co jsem psal na začátku: je to hra udělaná pro masy, pro děcka a laiky. Nemůžeš po nich chtít, aby studovali, jak se změní aerodynamika, když "ty díry ve spoileru" zacpou mlhovkama nebo aby věděli, k čemu slouží mezichladič stlačeného vzduchu a proč se vlastně musí měnit spojka...
Veterán
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

joooo jááá to dohrááááááál, účinkovali : 206 a Mazda miata. Závěrečné zhodnocení: Nejlepší hra co sem kdy hrál!!!
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Jo a obtížnost, nejvíc medium, pak hard a nejmíň easy
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Ja to uz taky brzy dohraju... Uz sem dojel 95 zavodu...
Hral si to na klavesnici??
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od martin_CZ »

Scorp píše:joooo jááá to dohrááááááál, účinkovali : 206 a Mazda miata. Závěrečné zhodnocení: Nejlepší hra co sem kdy hrál!!!
nechci do tebe nejak rejpat, ale hral si mafii? :wink:
ASUS F3T
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“