projekt:Triangle by cruG - my homemade case -

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

*EasY_TarGeT* píše:
crug píše: Nevím co ?
Neříkej, že tě ani nenapadlo tu sekyru použít na stoobiho :P :) 8)
ale to se prece nedela :-D :wink:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Lubitel píše:no to mi je jasne, ze ich pouziva vela ludi, ale myslel som skor tu metodu spravovania a ulozenia tej sekery. racej by som ju videl v jemne vytrcajucej cervenej skrinke s oknom, nech to vyzera tak ako sa to aj v reale pouziva pokial myslis na hasicku sekeru a nie tak ako to pacidlo v nutri za oknom.

Nevím jestli to myslíme stejně a jestli jsem to dobře pochopil myslel ti takovou tu hasičkou sekeru ,která bývá umístěná za sklem ? Jestli jo tak to mám v plánu to takhle udělat hodím ti obrázek ze ..... Mělo by tam být ještě nějaký držadlo na zvedání :)
Obrázek
Neříkej, že tě ani nenapadlo tu sekyru použít na stoobiho Poke Tounge Smile Cool
Sorry to bych v životě neudělal ..... už jen protože by ubylo velice dobrých modů v ČR a taky protože ho považuju tak trochu za vzor v tomto oboru :P
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Já bych stoobiho nejraději importoval na sibiř-MUSÍTE SI UVĚDOMIT ŽE DOKUD TU BUDE XAN,STOOBI,DIGITALDOOOM... . TAK SI NIKDO JINÝ NEŠKRKNE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
samozdřejmě .....stoobi je takový guru casemoddingu v ČR
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No pánové díky...teĎ vypadám nějak takhle: " :oops: ", ale myslím, že by jste se měli vrátit k tématu.

Co se sekery týká, tak nevidím důvod jí tam nedat. Opravdu asi většina modderů použila páčidlo (aspoň, že já jsem si ho dělal sám), ale sekeru nikdo, tak do toho!
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

For stoobi: BTW jak to bude letos na ivenxu? slyšel sem že tam má být stage jenom věnovaná casemoddingu? co je na tom pravdy?

////srry za OT,pak to když tak smažte
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Zatím tak nějak nci nevím. Pochybuju, že by to bylo nějak jen o casemoddingu, asi tob ude zase tak, že bude jeden stánek, ale doufejme, že bude lšpí organizace. Zatím nevím, jak co bude...až se něco dozvím, zase to budete vědět první...
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Po dlouhém uvažování jsem se rozhodnul že ta zadní část umístím expanzní nádobu k vodnímu chlazení . Chladící kapalina nepujdou obyčejnými hadičkami , ale měděnými trubičkami které budou zerzavé aby to ladilo :) jinak plechy budu mít koncem května :) a pak se to celé rozjede přes prázdniny. :twisted:
Nimrod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

crug píše: .... Chladící kapalina nepujdou obyčejnými hadičkami , ale měděnými trubičkami které budou zerzavé aby to ladilo :) ...
jak uděláš rezavou měď?
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Nimrod píše:
crug píše: .... Chladící kapalina nepujdou obyčejnými hadičkami , ale měděnými trubičkami které budou zerzavé aby to ladilo :) ...
jak uděláš rezavou měď?
tak jako rezavou umělou hmotu...přece :roll:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Zatím jsem o tom tak mo nepřemyšlel to bude až za hodně dlouho ale určo by to šlo jak říkal XPM umělou hmotou ;)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

no ono by klidně šlo nechat jenom tu měď - měděnka by k tomu myslim klidně šla, maximállně místama udělat tu měď. ALe myslim že celý potrubí je zbytečný dělat rezavý...
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak konečně jsem se dostal znovu k nastříkání calé case základní barvou :) Včera jsem objednal hasickou sekeru ta by měla přijít příští týden :) a po zítří si tu pro hasící přístroj :) fotky budou až to bude v celku tady tyhle věci :) jinak na tom není nic nového :// protože čekám na to až mi přijdou plechy y ta budou někdy v květnu :)
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak jsem koupil spreje a nastříkal jsem to znova na základní šedou barvu ... sehnal jsem tahokov který přide vytvarovat podle toho jak vykodo bude grafika pasiv od procesoru a podle šikmé strany vepředu :)
par fotek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
azgard
Začátečník
Začátečník

hustý

Příspěvek od azgard »

po pravdě řečeno nečekal sem že to bude takhle hezký :up:
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Nebylo by dobry dat doprostred taky ty CD(DVD)-ROMky :twisted:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

KasMen píše:Nebylo by dobry dat doprostred taky ty CD(DVD)-ROMky :twisted:
Jak to myslíš dát je do prostřed ?
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ten tahokov se me liby takovy jenotuchy a cisty sem zvedavej jak to bude vypoadat hotovy chtelo by ho tam mozna troch vic zaclenit je takovej az moc vyraznej
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Xan píše:ten tahokov se me liby takovy jenotuchy a cisty sem zvedavej jak to bude vypoadat hotovy chtelo by ho tam mozna troch vic zaclenit je takovej az moc vyraznej
Ten tahokov se bude stříkat barvou aby se to sladilo aby to nebyl čistý kov a neodráželo by to světlo tolik .....
Jinak je to tahokov z filtru z traktorů takže to nekupuji :)
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

crug píše:
KasMen píše:Nebylo by dobry dat doprostred taky ty CD(DVD)-ROMky :twisted:
Jak to myslíš dát je do prostřed ?
Dej sem jeste pls fotku zepredu,ted newim jestli sem to nenapsal blbe :oops:
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tady to je jestli si to myslel tak :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“