btw Stoobi.. muzes mi pls vyfotit ten plnic co pouzivas? ja kdyz sem priserl do drogerky , a rek ze chci plnic, tak to meli asi za 330kc..
Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |
Moderátor: L4mka
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mod super, jako vzdy 
btw Stoobi.. muzes mi pls vyfotit ten plnic co pouzivas? ja kdyz sem priserl do drogerky , a rek ze chci plnic, tak to meli asi za 330kc..
.. kdyz sem rek , ze chci neco levnejsiho, tak mi dali "strikaci tmel",znacka moTip(to za 330 byl taky...) ,asi za 170kc... a je takovej do seda...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Almighty
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Právě... Proč se vlastně stovce říká kilo? Kilo byla promě vždycky předpona značící tisíc něčeho.XPM píše:moment, 2K znamenají co, u nás na moravě by se to dalo číst jako "kila" ale jestli to byly 2L "litry" no tak to mě poser, si šílenej....
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jsou to dva tisíce. Což je vážně dost hustý. Už jsem taky přemýšlel si nakoupit pár takových přípravků, ale jak vidím, tak kupovat to je šílenost. Jsou to věci které strašně zjednoduší a urychlí práci, ale je lepší si je nechat vyrobit. Když to někdo sfoukne jako fušku, tak to vyjde cenově parádně.
- VlasTik
- Začátečník

2k za vykružováky pro fany je už fakt masakr
, taky jsem si kdysi chtěl takový koupit, ale když jsem zjistil, že jsou tak šíleně drahý, tak jsem si žádný fany do kejsu nedal
, každopádně Stoobi se teď asi chystá dávat do modů ještě více fanů, což je samozřejmě v naprostém pořádku ... protože čím víc fanů, tím víc cool 
(sorry Stoobi, ale já musel, ber to s klidem
)
(sorry Stoobi, ale já musel, ber to s klidem
- amd.21
- Začátečník

zatim velmi slusne stoobi...
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Cujo
- Mírně pokročilý

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Každopádně si myslím že Stoobi hlavně chce dělat mody pokud možno i na zakázku a chce jich dělat dost, takže mu to ušetří spoustu práce, a pak se to vyplatí. Pro někoho kdo dělá dva roky jeden mod a ještě z něj vlastně nic nemá to prostě není VlasTikuVlasTik píše:každopádně Stoobi se teď asi chystá dávat do modů ještě více fanů, což je samozřejmě v naprostém pořádku ... protože čím víc fanů, tím víc cool
- azgard
- Začátečník

-
- Styxer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
"Tyto dve mrizky" je tahokov,lidi co se zabyvaji autama tomu rikaji mrizka nasavani.Prodava se snad v kazdym auto-tuning shopu,nebo popripade by jsi to mohl sehnat ve firmach co se zabyvaji hlinikem atd.azgard píše:Závazně obědnávám tyto dvě mřížky......
kolik za ně chceš?![]()
Ted jsem videl imo peknou cenu v jednom kramku - 250x1000mm za 141kc.
Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
- azgard
- Začátečník

-
vim ze jeto tahokov ale je chci i stim plastem okoloStyxer píše:"Tyto dve mrizky" je tahokov,lidi co se zabyvaji autama tomu rikaji mrizka nasavani.Prodava se snad v kazdym auto-tuning shopu,nebo popripade by jsi to mohl sehnat ve firmach co se zabyvaji hlinikem atd.azgard píše:Závazně obědnávám tyto dvě mřížky......
kolik za ně chceš?![]()
Ted jsem videl imo peknou cenu v jednom kramku - 250x1000mm za 141kc.
- amd.21
- Začátečník

tak jo no,sry ta ot par prispevku vyse...
jinak zelene casy teda nesnasim(vypada to jako brcal),ale tento je fakticky povedeny.to zelene plexi podlozene cernou tuning mrizkou je velmi luxusni...
btw,jeste se chci zeptat jestli pojedes stoobi na invex a ktery case tam vystavis??mas jich zase celkem hodne

jinak zelene casy teda nesnasim(vypada to jako brcal),ale tento je fakticky povedeny.to zelene plexi podlozene cernou tuning mrizkou je velmi luxusni...
btw,jeste se chci zeptat jestli pojedes stoobi na invex a ktery case tam vystavis??mas jich zase celkem hodne
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
No opravdu 2000,- je extrémní částka za takový nic, ale co mám dělat. Když potřebuju přesnou díru pro fan, tak nad tím trávím celé odpoledne a stejně se to nepovede tak přesně, takže doufám, že s tímhle to půjde dobře...možná to dneska zkusím...
2Bubikk: No včera jak jsem byl v drogérce, tak jsem koukal, že tam mají opravdu ještě dražší "plnič", já kupuju žlutej spray putty, tedy asi to je zmiňovaný stříkací tmel. Ale je žlutej a jsem max. spokojenej.
2VlasTik: Víš co je zajímavý? Vždycky, když ty píšeš do nějakýho threadu, tak mi to zkazí náladu... Nevím, proč by to ělo znamenat, že bych měl přidávat fany. Jak napsal Zdenek, tak já nedělám jeden mod 2roky, ale dělám jich víc a prostě potřebuju dost často udělat nějakou tu dirku...
Takže pevně věřím, že se mi ta investice trošku vyplatila...
To se uvidí až časem.
2azgard: Můžeme se pak třeba i domluvit, případně napiš na SZ nebo ICQ.
A na Invex? No pokud se zase podaří dát dohromady nějaká ta soutěž a budeme moci jet, tak asi s Vietcongem, popř. klidně s dalšími, záleží jak hodně budou ostatní remcat. Každopádně po loňských zkušenostech budu určitě soutěžit jen s jedním, aby se zase tolik lidí nestekalo, že moje dvě case jsou na prvních dvou místech (nevěřím, že letos by se to stalo znovu, když vidím Emental, BlueWind, apod)
2Bubikk: No včera jak jsem byl v drogérce, tak jsem koukal, že tam mají opravdu ještě dražší "plnič", já kupuju žlutej spray putty, tedy asi to je zmiňovaný stříkací tmel. Ale je žlutej a jsem max. spokojenej.
2VlasTik: Víš co je zajímavý? Vždycky, když ty píšeš do nějakýho threadu, tak mi to zkazí náladu... Nevím, proč by to ělo znamenat, že bych měl přidávat fany. Jak napsal Zdenek, tak já nedělám jeden mod 2roky, ale dělám jich víc a prostě potřebuju dost často udělat nějakou tu dirku...
2azgard: Můžeme se pak třeba i domluvit, případně napiš na SZ nebo ICQ.
Jen pro doplnění, ten tahokov není černej, ale "stříbrnej", tedy normální barva železa a nastříkanej bezbarvým lakem.amd.21 píše:to zelene plexi podlozene cernou tuning mrizkou je velmi luxusni...
A na Invex? No pokud se zase podaří dát dohromady nějaká ta soutěž a budeme moci jet, tak asi s Vietcongem, popř. klidně s dalšími, záleží jak hodně budou ostatní remcat. Každopádně po loňských zkušenostech budu určitě soutěžit jen s jedním, aby se zase tolik lidí nestekalo, že moje dvě case jsou na prvních dvou místech (nevěřím, že letos by se to stalo znovu, když vidím Emental, BlueWind, apod)
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nitroxil
- Začátečník

psal tady že vrtákem ve vysokých otáčkách ne???
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
- amd.21
- Začátečník

ale na fotkach vypada cerne,toto se mi zda jako zatim tvuj nejlepsi casemod(zatim-uvidime jak to dopadne)
- Cujo
- Mírně pokročilý

lezi v garazi cekam na prazdninyStoobi píše:notak to asi těžko. Cujo, bez urážky, ale nejdřív vem přímou brusku do ruky a něco vyzkoušej a pak se ptej. Už jsem tu psal o pár stránek dopředu. Je to řezaný vrtákem a pak samozřejmě vybroušený hrany...Cujo píše:to plexi co lemuje tahokov jsi rezal fermem? jako reznym kotouckem?