Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS

Příspěvek od Shit »

LiveBomb píše:
durod píše:Tu zvukovku si take ukrad?
Hrebicek primo na hlavicku.
Myslím si, že nebude zdaleka sám, kdo už "vlastní" z podsvětí RTM... ;-)

Takto bych to zase nehrotil. :wink:
Liqid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liqid »

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Liqid píše:Tohle je celkem zajimava zprava http://technet.idnes.cz/prekvapeni-wind ... ftware_vse
absurdní komunismus
ignorelist: kremrole a dezoláti
LordSisken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LordSisken »

mam sestaveni 7229 a normalne mi zmizelo prostredi aero...ted mam schema to nejzakladnejsi bile...a v nabydce nejsou vubec zadne...virem to neni prohledaval jsem to nodem i spybotem
CPU:AMD FX 8320 4.2Ghz 1.39v CPU cooler:CoolerMaster V8 RAM:Kingston HyperX Beast 2x8Gb 1866Mhz cl10 GPU:AMD HD6970 2Gb GPU cooler:Arctic Cooler Accelero Xtreme Plus II MB:Asus Sabertooth 990FX R2.0 Zdroj:Xilence Gaming Edition 800W
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

LordSisken píše:mam sestaveni 7229 a normalne mi zmizelo prostredi aero...ted mam schema to nejzakladnejsi bile...a v nabydce nejsou vubec zadne...virem to neni prohledaval jsem to nodem i spybotem
zkus přeinstalovat ovladače na grafiku....

Tady jsou ovladače na zvukovky audigy s nastavením 5.1 a poměrně dobrým zvukem.. fungují ve win vista i win 7 (zkoušeno na jedný z prvních zkušebních verzí) a také na 32bit a 64bit systému. jsou od creative přímo.

http://www.vista4beginners.com/files/cr ... 0004EQ.exe
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

Tady jsou aktualizované ovladače pro Windows 7 a karty:

Audigy Value
Audigy SE
Audigy LS
Audigy 2 LS
Live! 24-bit
SB 5.1 VX
X-Fi Xtreme Audio

Musím, ale ještě vyřešit proč mě nejdou spustit ty programy co v tom jsou.

http://forums.creative.com/creativelabs ... .id=141043

Edit: přeinstalováno dle návodu a už to frčí... těžko říct, kde byl problém.
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Bez komentáře, historie leaklých MS OS se pouze opakuje...Nedbalost, nebo "záměr"?

Kód: Vybrat vše

http://technet.idnes.cz/na-internet-unikl-klic-k-aktivaci-windows-7-kazdy-je-tak-muze-mit-zdarma-1m1-/software.asp?c=A090729_200638_software_vse
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martinsix »

chci se zeptat, jestli nevite jak prinutit W7 aby me ukazal nabidku "pin to taskbar" i pro programy nahrane na externich zarizenich (na notebooku mam SD kartu, a na ni nektere programy). Nabidku "pin to..." mam pouze u programu nahranych na oddilu se systemem. Vim ze si asi tukate na celo, ale opravdu je spousteni po prihlaseni rychlejsi :)
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Těžko uvěřitelné je stále u Mrkvosoftu skutečností.
Nechal jsem přes noc něco stahovat, ráno přijdu ke kompu, zapnu monitor a u hodin nádherná hláška ve smyslu "Windows byly restartovány z důvodu instalace důležitých záplat"
N*E*U*V*Ě*Ř*I*T*E*L*N*É

Kterej * toto vymyslel. Už se mi to totiž stalo jednou na WinXP, kdy jsem kreslil dopoledne nějaké výkresy v AutoCADu, šel se naobědvat, vrátil se a s úžasem hleděl na stejnou hlášku. Já něvím jestli jsou ti programátoři opravdu takoví dementi a toto považují za featuru?

//edit Wilik - upraveno
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Že by nešlo automatické stahování a instalaci aktualizací přepnout do režimu stahovat ale instalovat až na požádání? (Tak jak to ostatně má nastaveno asi většina uživatelů, nebo ne?)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Surgical píše:Že by nešlo automatické stahování a instalaci aktualizací přepnout do režimu stahovat ale instalovat až na požádání? (Tak jak to ostatně má nastaveno asi většina uživatelů, nebo ne?)
většina uživatelů, kteří ví že to jde přepnout... a ano, pro pokročilejšího uživatele to je opravdu neskutečná demence kterou u sebe okamžitě vypínám
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

hehe, taky jsem na to nedávno dojel. měl jsem kompík puštěnej přes noc, cosi jsem sosal, a ráno kompík restartovanej. o možnosti instalovat na požádání samozřejmě vím, ale i tak mě to pěkně štve. tohle má MS udělaný pěkně debilně - komp se má zeptat jestli se může restartovat, ale nesmí to udělat bez dovolení...
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

zombux píše:většina uživatelů, kteří ví že to jde přepnout...
Sory, ale takto je to v defaultním nastavení a já nejsem povinen něco VĚDĚT.
Je to stupidita autorů.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

bonavox píše:Sory, ale takto je to v defaultním nastavení a já nejsem povinen něco VĚDĚT.
Je to stupidita autorů.
to je stejná hovadina jako "já nejsem povinen vědět že počítač se vypíná přes Start-vypnout a ne vyrváním kabelu ze zásuvky". prostě ten systém jednou používáš takže holt musíš chápat jak funguje. jestli se ti to nelíbí, nikdo ti nebrání přejít na jiný OS.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

zombux má pravdu, ale stejně je to demence. Visty mi takhle dokonce probouzely notebook ve 3 ráno, aby nainstalovaly aktualizace a ten potom běžel dokud se nevybila baterka :mrgreen: Chvíli mi trvalo než jsem objevil viníka

Surgical: ale jdi do (_._) prosimte...
Naposledy upravil(a) Mr.Nigga dne pát 31. črc 2009, 08:23, celkem upraveno 1 x.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Mno, jak typické.
Dělám v AutoCADu (gratuluji, já v něm umím jen nějaké základy, když jsem se pokoušel namalovat model letadla), utíkám na oběd a nechám CAD běžet a neuložím poslední změny ???
Analogie stejná, jako nechat stát nezabržděné auto v kopci......
Za co všechno ten Majkrosoft jenom nemůže......
Hm, a notebook na noc uspaný zaklapnutím víka, to je taky sranda, ne? Hibernovaný noteboook btw. žádná aktualizační služba neprobudí.....
Naposledy upravil(a) Surgical dne čtv 30. črc 2009, 20:37, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Mr.Nigga píše:zombux má pravdu, ale stejně je to demence. Visty mi takhle dokonce probouzely notebook ve 3 ráno, aby nainstalovaly aktualizace a ten potom běžel dokud se nevybila baterka :mrgreen: Chvíli mi trvalo než jsem objevil viníka
já se nehádám, demence to opravdu je. na druhou stranu, jak jinak chcete donutit BFU aby si včas aktualizoval systém... typický BFU jakékoli otravující dialogy prostě zavře a nechce se tím vůbec zabývat, případně dotazy týkající se aktualizací stornuje, protože má strach. profík si tohle nastaví sám a nemá s tím problém, BFU to holt jednou za měsíc přežije.
Battlefield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Battlefield »

Mám docela zásadní dotaz, plánuji Windows 7 na svůj PC a popisu a na netbook Asus 1OOOHE, jen nevím, jestli 32 či 64bit verzi, co by jste mi v současné době doporučili?
Pokud je to v současné době na stejně, tak samozřejmě 64, ale nerad bych s ní řešil nějaké problémy, nesnáze.
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Na PC klidně 64bit, na netbook 32bit, 64bit na netbook je blbost, pokud nemá 4GB RAM.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Battlefield píše:Mám docela zásadní dotaz, plánuji Windows 7 na svůj PC a popisu a na netbook Asus 1OOOHE, jen nevím, jestli 32 či 64bit verzi, co by jste mi v současné době doporučili?
Pokud používáš nějaké 64-bitové programy (nebo třeba jen jeden, ale pro tebe významný), použij 64-bitový OS.

Pokud ne, stačí 32-bitový OS.

Nebo si vyzkoušej 32-bitový W7 RC (plně funkční do konce února a s omezením 2 hodin do restartu do konce dubna). Uvidíš, jestli si někdy za půl roku budeš chtít pořídit 64-bitový.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“