videl jsem jeden team kde byl warlock a jeste nekdo a meli rating nad 1800
Warlock byl demo.
Me prave laka unstable affiction
Moderátor: Baneshee

a ty jsi ted affi? linkni pls talenty.Vodnik píše:Na PvP je demo asi nejlepší, ale zase s affli lockem můžeš hrát i něco jiného než arény. Jeden demonolog byl se mnou včera u Grula a dmg měl poloviční při srovnatelné výbavě

Jo. Mně se to stávalo celkem často. Lootnout ta příšera jde, ale jen z toho místa, kde byla než si ji naagroval.Butch píše:Hm tak posledni dobou pozoruji ve wowu brutalni bug.
Zautocim na moba, ale jemu neubyva zdravi, on me bije a klidne i na velkou vzdalenost a pritom porad ho vidim jak je na stejnem miste. Najedou umre a nemuzu ho lotovat. Relognu se a jeho mrtvola je uplne jinde a uz loot jde.
Deje se neco podobneho jeste nekomu jinemu? Stava se to jen obcas, ale je to opruz.

relogButch píše:Hm tak posledni dobou pozoruji ve wowu brutalni bug.
Zautocim na moba, ale jemu neubyva zdravi, on me bije a klidne i na velkou vzdalenost a pritom porad ho vidim jak je na stejnem miste. Najedou umre a nemuzu ho lotovat. Relognu se a jeho mrtvola je uplne jinde a uz loot jde.
Deje se neco podobneho jeste nekomu jinemu? Stava se to jen obcas, ale je to opruz.

Ja ho pozoroval vsude. i v nether, i v blade edge....james7 píše:jj, tenhle bug je docela otravnej ale stava se to "jen" v shadowmoonu (zejmena před Black Temple) a netherstromu jinde jsem to nepozoroval

Hmmm, kolik bugů tam ještě je? Jestli mě to ještě neodradí od opětovné koupě WoWka.Butch píše: Ja ho pozoroval vsude. i v nether, i v blade edge....
Nikdy mi to nedelalo. Dela to od minuleho patche.

Na ten q je lepší jít v partě 3-5 lidí. Já se šel za huntera a kámoši za palocha a mága - všichni 42lvl a dalo se to.Butch píše:Co se tyce tech trech lodi v BB, tak to jsem udelal, ale asi tak 6X jsem chcipnul.

jo jo jinej trinket se stejnou schopnosti ve hre neni, bavil sem se s par kamaradama lockama a rozhodne doporucovali trinket, ikdyz kosa je kosa zeButch píše:No ja jsem si vzal trinket.
I robu i hul budes mit za chvili lepsi, ale trinket mas naporad.
Co se tyce tech trech lodi v BB, tak to jsem udelal, ale asi tak 6X jsem chcipnul.

od vseho neco ale dohromady nicButch píše: ted se mozna dost lidi zasmeje co me napadlo, ale jakej nazor mate na tohodle hybrida?
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0010000000