Dead Space

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dead Space

Příspěvek od Still.Lord »

Tak mi po půlhodině docházejí nervy, už jsem tam skočil snad 100x k těm gravitačním kravinám, a prostě se mi nepovede tam vrznout ten vysílač tak brzo abych stačil zdrhnout z toho asteroidu.
Skoušel jsem tam skočit sekundu po té co tím místem projely ty kraviny, a i tak mě to rozesere... :angry2: :angry2:

EDIT: tak ne, už je to v pohodě, jsem idiot :D
Nějak mi nedošlo že když říkáš že tam není kyslík tak to nemám připevňovat v té rotující části, ale v té části ve vesmíru :lol: :-D
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Still.Lord píše:Tak mi po půlhodině docházejí nervy, už jsem tam skočil snad 100x k těm gravitačním kravinám, a prostě se mi nepovede tam vrznout ten vysílač tak brzo abych stačil zdrhnout z toho asteroidu.
Skoušel jsem tam skočit sekundu po té co tím místem projely ty kraviny, a i tak mě to rozesere... :angry2: :angry2:

EDIT: tak ne, už je to v pohodě, jsem idiot :D
Nějak mi nedošlo že když říkáš že tam není kyslík tak to nemám připevňovat v té rotující části, ale v té části ve vesmíru :lol: :-D
Přesně jak říkáš :) Taky jsem na tomle místě strávil pěknou dobu něž jsem zjistil, že se dá jít na druhou stranu, která už se nachází ve vesmíru. Jinej zásek jsem už ve hře neměl a skvěle jsme si užíval hry až do konce. Každému, kdo má rád tenhle žánr, vřele doporučuji :up: a kdo ne, tak jestli jste hráli Bioshocka, dá se to k němu dost přirovnat. Nejlepší je překvápko na konci, které me dost překvapilo a sám bych ho uvítal i v jiných hrách :comp:
jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

Ice69 píše:Nejlepší je překvápko na konci, které me dost překvapilo a sám bych ho uvítal i v jiných hrách :comp:
Tak doufám, že se tady nenajde nějakej dobrák, kterej to tady vyžvaní... :x :x
Naposledy upravil(a) jiri9 dne stř 5. lis 2008, 11:47, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Jo ten konec je vaze dobrej (vcera jsem to dohral), ale je tam jedna "lacina" vlozka.
Jestli vazne chces neni problem to sem zevrubne popsat :-)

Jinac za ty penize si myslim clovek obdrzi adekvatni porci zabavy, narozdil od Spore, ktery je pekelne drahy a vubec me nebavi.

I grafika nakonec je suprova i ruzny efekty, ze zacatku je takovej pomalejsi grafickej rozjezd.
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Taky bych poprosil lidi co to dohráli ať neprozrazují to překvapení .. ;-)
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

jiri9 píše:Tak doufám, že se tady nenajde nějakej dobrák, kterej to tady vyžvaní... :x :x
Chang píše:Taky bych poprosil lidi co to dohráli ať neprozrazují to překvapení .. ;-)
Z mé strany s bát nemusíte, mám ústa na :lock: .... :-D
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Sakra, to abych to taky už dohrál... Jsem v 11 kapitole a nějak se mi do toho nechce, moc práce :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Ice69 píše: Taky jsem na tomle místě strávil pěknou dobu něž jsem zjistil, že se dá jít na druhou stranu, která už se nachází ve vesmíru.
Kluci, to chce mit hodne skusenosti. :D
Ja jsem to dal na te strane, kde vas to rozmastilo na flek. Staci spravne nacasovani. Vysilacku jsem polozil tesne predtim,nez meli jit ty ramena- stlacil USE, automaticky se sehnul a ramena se presunuli preze me a rozflaklo to akorat nejakou potvoru,ktera po me jela. A pote sem presel na druhou stranu do vesmiru :razz:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Tak už jsem ve 4 kapitole a je to dost dobrý hra ... Ze začátku jsem se docela lekal, ale ted už je to v pohodě a dá se to normalne hrát ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

do ktorych zbrani sa oplati investovat resp. upgradovat?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak sem pekne v pr...Mel jsem to rozehrany na Xp ted sem dal vistu,ale savy mi to neveme...
Mam je ulozeny a ikdyz smazu prvni sejv na viste a dam tam ty xp,tak je tam nemam a kdyz sem ten sejv smazal jen v commanderu,hra ho porad videla,tak nevim jestli jsoujinde,ale jinde jsme je nenasel nez v users a apl.data...
Vyreseno
Naposledy upravil(a) Red Devil dne čtv 6. lis 2008, 20:47, celkem upraveno 1 x.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

scream píše:do ktorych zbrani sa oplati investovat resp. upgradovat?
Ja jsem si hlavne poupgradoval vzduch na RIGu, abych nemel stres ve vakuu.
Ale co se tejce zbrani, to asi podle chuti, ja poupgradoval plazmovou rezacku a provazovej previt.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já používám taky ten provazovej kravinec... To je asi nejlepší zbraň. A dále tu pulzní pušku a občas řezačku, nic jiného nepoužívám... A jinak jsem 1x vylepšil vzduch a pak max životy...
Co se mi ještě na hře líbí je to, že vám padají náboje jenom pro ty zbraně, které máte u sebe, takže netaháte zbytečně tuny nepotřebných nábojů...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

hypnotic666 píše:Já používám taky ten provazovej kravinec... To je asi nejlepší zbraň. A dále tu pulzní pušku a občas řezačku, nic jiného nepoužívám... A jinak jsem 1x vylepšil vzduch a pak max životy...
Co se mi ještě na hře líbí je to, že vám padají náboje jenom pro ty zbraně, které máte u sebe, takže netaháte zbytečně tuny nepotřebných nábojů...
Me obcas spadly i naboje do jiny zbrane, to jsem prodal samozrejme.
Jinac ted to hraju znova (druhy kolo) a je to mazec, nevim jestli se zvysila obtiznost, ale samy neprijemny prekvapka. Doporucuju.
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

Nemohl by mi někdo poskytnout save asi z doby kdy (a teď aby to nebyl spoiler nebo něco)

//vybuchne ten raketoplán kterým jsme přiletěli?//
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

DoomCZE píše:Nemohl by mi někdo poskytnout save asi z doby kdy (a teď aby to nebyl spoiler nebo něco)

//vybuchne ten raketoplán kterým jsme přiletěli?//
To je na zacatku hry, si to zahraj odznovu.
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

Je to tak půl hodiny a ten začátek mě extrémně nebaví takže ho znovu hrát nechci.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nice, zrovna před pár dny jsem se ten web snažil najít, protože jsem se chtěl kouknout, jaké nové recenze udělal a nemohl jsem si vzpomenout na adresu :) .... Jinak pěkná recenze, jako vždy :)

jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

Co je to za kreslenou hovadinu?
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“