Velmi nizky vykon MSI FX5500

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zamčeno
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

takže jsi nakonec nic nesehnal?

btw - jak tu někdo něco říkal o R9600Pro.. je o malinko míň výkonnější než FX5700, ale za nižší cenu než FX5700 se sehnat NEDÁ.. a že R9600 je lepší je blbost (něco v tom smyslu jsem myslím četl)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Sehnal sem na pc bazaru prolink geforce 4 ti 4200 128ddr agp8x vivo.
Pristi tyden bych ji mel obdrzet.Snad.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

RaZZoR píše:Sehnal sem na pc bazaru prolink geforce 4 ti 4200 128ddr agp8x vivo.
Pristi tyden bych ji mel obdrzet.Snad.
pokud to kupujes jako by na inzerat tak bych te mohl upozornit ze kamos takhle obdrzel misto gf3ti krabici se svacinkou :sigh:
Pokud je to ale firma tak mas kapku vyssi sance ze obdrzis aj kartu :-D
0118 999 881 999 119 7253
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

No jo, doufam, ze mi nepride treba cihla :oops:
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Tak to sem fakt zvědav jak tenhle thread dopadne. Ta G4TI ti fakt super poslouží já ji měl taky na XP 1800+ a pohoda :-D pohodička. :up: !!!
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

moje rec mam ji do ted a max spokojenost
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

lmarky píše:btw - jak tu někdo něco říkal o R9600Pro.. je o malinko míň výkonnější než FX5700, ale za nižší cenu než FX5700 se sehnat NEDÁ.. a že R9600 je lepší je blbost (něco v tom smyslu jsem myslím četl)
čti pořádně stranu 7, odpověd je v téhle citaci:
cool.user píše:http://www.kykyryda.cz/cenik%20all.htm tady ho maj cituju "Radeon 9600 Pro 128MB, TV-out, DVI-I 3 120 Kč " ceny vcetne dph , takze se urcite da sehnat za ty 3k
Pídil jsem se trochu dál a zjistil jsem od cool.usera, že to jsou Sapphiry a jediná vada je, že je to výprodej s 3měsíční zárukou. :(

2"RaZZoR": Ještě řekni (napiš) na kolik tě GF4ti vyšla
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Zaráží mě jedna věc - proč mají tvoji rodiče takový vliv na tvůj počítač? Já když si koupím novou grafárnu, tak to mámě ani neříkám. Vidět to není, stejně by nevěděla o co jde a měla by ještě připomínky že utrácím za kraviny.

Nákup nového počítače už se tak snadno utajit nedá (jiný kejs), ale i to se nějak okecat dá. Stačí říct že sis koupil ve výprodeji jinou krabici na počítač a na otázku "proč, když vypadá skoro stejně jako ta původní a ještě to navíc nebyla taková velká kráva" odpovíš, že tyhle moderní krabice žerou mnohem míň proudu. Rodič je spokojenej že myslíš ekonomicky a spokojeně odejde.

Závěr: Kup si libovolnou grafárnu podle tvý potřeby, namontuj si jí do kompu a nikomu z rodiny to neříkej.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Mican píše:Zaráží mě jedna věc - proč mají tvoji rodiče takový vliv na tvůj počítač? Já když si koupím novou grafárnu, tak to mámě ani neříkám. Vidět to není, stejně by nevěděla o co jde a měla by ještě připomínky že utrácím za kraviny.

Nákup nového počítače už se tak snadno utajit nedá (jiný kejs), ale i to se nějak okecat dá. Stačí říct že sis koupil ve výprodeji jinou krabici na počítač a na otázku "proč, když vypadá skoro stejně jako ta původní a ještě to navíc nebyla taková velká kráva" odpovíš, že tyhle moderní krabice žerou mnohem míň proudu. Rodič je spokojenej že myslíš ekonomicky a spokojeně odejde.

Závěr: Kup si libovolnou grafárnu podle tvý potřeby, namontuj si jí do kompu a nikomu z rodiny to neříkej.
moje rec... mou mati akorat stve kdyz ji rikam ze si du koupit neco novyho do PC a obleceni si nekoupim :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ICE píše: moje rec... mou mati akorat stve kdyz ji rikam ze si du koupit neco novyho do PC a obleceni si nekoupim :)
Jak "obleceni si nekoupim" ?? co je teda case?? :D
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Uz ty starce nereste. Proste mi do vseho kecaj , potrebujou vedet kolik mam ve srajtofli, co sem koupil, proc sem to koupil a tak dal a tak dal :huh:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

RaZZoR píše:Uz ty starce nereste. Proste mi do vseho kecaj , potrebujou vedet kolik mam ve srajtofli, co sem koupil, proc sem to koupil a tak dal a tak dal :huh:
sorry ale to porusuje zakladni lidska prava , odvolavej se na zenevskeou konvenci :lol:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

cool.user píše:
RaZZoR píše:Uz ty starce nereste. Proste mi do vseho kecaj , potrebujou vedet kolik mam ve srajtofli, co sem koupil, proc sem to koupil a tak dal a tak dal :huh:
sorry ale to porusuje zakladni lidska prava , odvolavej se na zenevskeou konvenci :lol:
Ja se odvolaval , dovolaval , vsechno marny :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

RaZZoR píše:
cool.user píše: sorry ale to porusuje zakladni lidska prava , odvolavej se na zenevskeou konvenci :lol:
Ja se odvolaval , dovolaval , vsechno marny :lol:
nejjednodussi je delat si svy a jim nerikat vubec nic, pokud te proste neposlouchaj... oni budou happy, ta budes happy... a bude to happy... uz mas tu 4200? :)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

2 ice - neska ji ten frajer poslal, tak ji cekam zejtra, v patek, nebo pristi tejden
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

:offtopic: :blee: LOCK
ignorelist: kremrole a dezoláti
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“