presneNeller píše:Na co ji potřebuješ? Když tě něco zajímá, tak se ptej.Boin píše:Náhodou nevíte jestli na desku nevyšla česká recenze?

Moderátor: Eddward
presneNeller píše:Na co ji potřebuješ? Když tě něco zajímá, tak se ptej.Boin píše:Náhodou nevíte jestli na desku nevyšla česká recenze?
Česká asi ne, ale google jich najde....Boin píše:Náhodou nevíte jestli na desku nevyšla česká recenze?
Kód: Vybrat vše
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=a8r32&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=
Největší výhodou A8R32 je chipová sada: Sice OC nebude zcela srovnatelný s nF4 od DFI, nicméně je též výborný a hlavně: pasivní chlazení NB i SB. Uli M1575 je vynikající SB (právě kvůli němu nV zkoupila ULi) - rychlejší a defakto bezproblémové (narozdíl od nF4) diskové operace + umí HD Audio, RAID5 atd.Boin píše:Zajímalo by mě přímý srovnání s DFI LanParty UT nF4 Ultra-D ...když jsem si to tady pročetl, tak jsem jednoznačnou odpověď nenašel...
zase DFI lepsi provedeni nez asus, regulace az 3fanu, asus i dfi sme tu meli a zustalo dfi, kvuli prave takovejm features ktere potesi a hlavne jak jsem tu uz psal na te asusce odmital bezet dvb-t tunerShit píše:Největší výhodou A8R32 je chipová sada: Sice OC nebude zcela srovnatelný s nF4 od DFI, nicméně je též výborný a hlavně: pasivní chlazení NB i SB. Uli M1575 je vynikající SB (právě kvůli němu nV zkoupila ULi) - rychlejší a defakto bezproblémové (narozdíl od nF4) diskové operace + umí HD Audio, RAID5 atd.![]()
RD580 je též bezproblémový a vůbec nehřeje.
Pokud myslíš DFI CFX3200DR - tak problémy s M1575 u DFI nejsou dodnes zcela vyřešeny, Asusky tím defakto netrpí, DFI ano -> viz Forum DFI.Lazovak píše:zase DFI lepsi provedeni nez asus..
Ale hodně userů mělo a má... Linky snad nemusím ani uvádět...Lazovak píše:... problemy s disky jsem na nf4 musim zaklepat zatim nemel...
eee myslel jsem NF4 Ultra-DShit píše:Pokud myslíš DFI CFX3200DR - tak problémy s M1575 u DFI nejsou dodnes zcela vyřešeny, Asusky tím defakto netrpí, DFI ano -> .![]()
urcite nemusis, vim o tom, on ale pokud clovek dodrzi urcite veci tak problemy nemaShit píše:Ale hodně userů mělo a má... Linky snad nemusím ani uvádět...
me nejel DVB-T do pci-express 1xsid píše:ono s těmi PCI kartami jsou někdy problémy, ovšem mě na A8R32 bezproblémů jely X-FI a DVB-S karta Skystar 1
RD580 nepotřebuje žádné drivery - stačí ji "pci.sys" z woken.Petr Štejnar píše:Nemám žádné zkušenosti s produkty od ATI,ale příští týden se stanu vlastníkem této desky.Potřeboval bych povědět jaké ovladače k rozchození potřebuju.VIA má Via Hyperion,Nvidia zase Nforce driver a ATI?Ze stránek ASUSU sem si stáhl ovladače na RAID,LAN a další ale nevím co na chipset?
Co si jí udělal??oyza píše:sakra jak donutim aby fungoval hotswap. uz me to stve, ze to nejde... a widle se mi preinstalovat nechci
edit: tak jsem ji dnes asi nejspis odpalil.... reklamace bude pro me dlouha... 3 nedele bez kompu... budiz ji zemne lehka..
sid píše:není to ATK0110 ACPI UTILITY ? na CD to je
Kód: Vybrat vše
http://download.nforce.cz/A8R32/ACPI_10136.zip
Přetaktovat PCIe sběrnici je defakto na nic...mirek petr píše:A netuší někdo jestli třetaktovaní PCIe vede ke zvýšení výkonu, tam mají uvedených 30% tak to by mohlo jít do těch 150MHz??
chudinka, kdyz jsem ji vcera balil do krabice, tak jsem skoro brecel. co bych ji delal, sem debil no. zkousel jsem novou grafarnu a pac to neutah zdroj, tak sem si tam hodil jeste jeden. no a ten byl nejakej chudej a pistel pri zatezi, tak jsem chtel prohazet vetve a jak nejsem zvyklej, ze kdyz komp nejede, ze ten druhej zdroj.... no zustal pustenej a nejak "nedopatrenim", desnej bordel v dratech jak jsem to furt zkousel, jsem vzal ty zdroje a dal dve zasuvky!@#@! proti sobe a bohuzel jedna z nich mela tak dlouhy pindiky, ze se dotkly. jiskricka a slus. po testech to nastesti odnesla jen desocka a jedna vetev toho shit zdroje. tak uz je holka v reklamaci a ja tu pisu na nejaky totalni jebce, abych vubec moh bejt aspon na netu. jen co se vrati z nemocensky, koupim nejakej poradnej zdroj no. btw, stejne byla nejaka divna, ht neslo ani o prd pres 1Ghz, coz mi prislo divnymirek petr píše: Co si jí udělal??
Mě se snad konečně podařilo najít stabilní nastavení pamětí A-DATA 500 2x1GB sice jsem teda musel nastavit HT na 1GHz ve výsledku se sběrnicí 290MHz to dává nějakých 1,44GHz, ale to by jí nemělo vadit, ještě by tam měla být rezerva do těch 60% udávaných na krabici. A netuší někdo jestli třetaktovaní PCIe vede ke zvýšení výkonu, tam mají uvedených 30% tak to by mohlo jít do těch 150MHz??