Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
NO COMMENT!Mican píše:Filmů se slovem "Diablo" existuje spousta (hlavně španělská varianta "El Diablo"), ale na motivy hry není žádný. I když při představě filmu s V. Dieslem, jak dvě hodiny kliká myší, úplně vlhnu
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- freelan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diablo je špička....poutavý a oproti jedničce doznalo spousty změn...ale hrani nightmare a hell??....přestane to bavit....hrál jsem to v kuse 2 roky a mám toho dost (sorceres 92 lvl)...kdo jednou ochutná Baldurs Gate 2 SoA+datadisk...zapomene na diablo -věřte mi ...diablo je oproti této hře bezduchá řezba. 
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
RPG RULEZ!!!freelan píše:Diablo je špička....poutavý a oproti jedničce doznalo spousty změn...ale hrani nightmare a hell??....přestane to bavit....hrál jsem to v kuse 2 roky a mám toho dost (sorceres 92 lvl)...kdo jednou ochutná Baldurs Gate 2 SoA+datadisk...zapomene na diablo -věřte mi ...diablo je oproti této hře bezduchá řezba.
btw. Diablo jsem vydržel (nervově) max. do 85lvl pak už jsem ani nevěděl proč to vlastně hraju...........a nevím to do teď
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- freelan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..tak nějak...a příjemně mě překvapil i Dungeon Siege....BG je ale stejně nejj 
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
- Vodnik
- Začátečník

-
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co človek - to názor. Me se Dungeon Siege dost líbilo. Hodne povedená hra. Pravda - datadisk byl slabší.zombie píše:Diablo je fajn, zrovna to paříme po TCP/IP už asi 3 tejdny v kuse![]()
Dungeon Siege je nefalšovanej shit. Ze začítku to vypadí pěkně, ale je to jen 3D akcelerovaná nuda
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale Sentenced nám zavítal do Diablo doupátka
DS nebyla špatná hra, ale stačilo mi to dohrát a znovu určitě nezačnu. Datadisk jsem nehrál a nijak po něm netoužím (narozdíl od D3
).
Diablo po síti je ještě lepší než singl.
DS nebyla špatná hra, ale stačilo mi to dohrát a znovu určitě nezačnu. Datadisk jsem nehrál a nijak po něm netoužím (narozdíl od D3
Diablo po síti je ještě lepší než singl.
- drak
- Začátečník

Diablo je super už ve dvou po síti, pravda v hellu se ukáže, jak si postava stojí - příklad - zkoušel jsem Druida - kouzelníka+ vyvolávače a právě v hellu začínají potíže - imune fire.(je jen na 64).V každém případě u žádné jiné hry jsem nevydržel tak dlouho a i když začnu hrát něco jiného, stejně se vrátím k Diablu.Kdyby tak chtěli udělat 3 díl.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Každý se vrátí k DIABLU!drak píše:Diablo je super už ve dvou po síti, pravda v hellu se ukáže, jak si postava stojí - příklad - zkoušel jsem Druida - kouzelníka+ vyvolávače a právě v hellu začínají potíže - imune fire.(je jen na 64).V každém případě u žádné jiné hry jsem nevydržel tak dlouho a i když začnu hrát něco jiného, stejně se vrátím k Diablu.Kdyby tak chtěli udělat 3 díl.
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V práci se nedostanu přes FW, ale zkouším towolf00 píše:ja diablo2 hraju uz od doby co jsem mel k6-2 450mhz az do ted...
je vyborna hra proste made in blizzard!
to luke- jestli mas icq muzem si pokecat o diablu moje icq cislo tu je...
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: