Asi rovnako ako s grónštinouSsnake píše:a slovaci by zas nemeli tak velky problem s madarstinou.
Ako si na toto prisiel ?

Asi rovnako ako s grónštinouSsnake píše:a slovaci by zas nemeli tak velky problem s madarstinou.

v pohranici se proste rozumi lip ikdyz se ten jazyk vylozene neucis ale jen ho naposlouchas, nebo mate az tak spatne vztahy?rbclass píše:Asi rovnako ako s grónštinouSsnake píše:a slovaci by zas nemeli tak velky problem s madarstinou.
Ako si na toto prisiel ?

vic ceskych clanku a ti kdo chteji "po slovensky" tak odkaz na google translator...Zivan píše:Klidne vic slovenskych clanku a pro ty, co to nezvladaji bych dal odkaz na google translator

az na to ze ziadny slovak si nestazuje ze su clanky po ceskySsnake píše:vic ceskych clanku a ti kdo chteji "po slovensky" tak odkaz na google translator...Zivan píše:Klidne vic slovenskych clanku a pro ty, co to nezvladaji bych dal odkaz na google translator

socket píše:az na to ze ziadny slovak si nestazuje ze su clanky po cesky
a pod teraz sa tu navazaj do madarov a ukaz aky si inteligentny.
k tomu neni co dodat...oneill_sx1 píše:Ještě aby si slováci stěžovali, že články na českém webu (na české doméně) jsou česky.

kdyby ta holka mluvila cinsky taky bys to podporovalHighlander píše:slovenština je náhodou super jazyk a mám ji radši než češtinu, zvlášť když jí mluví nějaká pěkná holčina... takže určitě podporuju, jen tak dál

No to prr. Nevim jak mladsi, ale jeste rocniky 92 az 94 rozumi slovenstine uplne bez problemu. Pravda, obcas se najde slovo, jehoz vyznam neznaji (napr. cucoriedka), ale to neznamena, ze nerozumi slovenstine. Slovaci taky obcas nevi, co ktere ceske slova znamenaji (samozrejme tim nemyslim nic spatneho).wallot píše:rocniky 1990+ slovenstine nerozumi

ja zas nechapu jak muze nekdo tahat slovenstinu na cesky web a jeste za to bojovat a divit se ze to cesi nepodporujou...iOioo píše:stále nechápem ako niekto môže medzi češtinu a slovenčinu ťahať maďarčinu

A připadá ti, že slovenština, respektive Slovensko, je nám stejně cizí jako angličtina, respektive Anglie? Pochybuju o tom. Nevidím žádný problém v tom, aby na českých webech byla slovenština, případně aby na slovenských webech byla čeština.Ssnake píše:ja zas nechapu jak muze nekdo tahat slovenstinu na cesky web a jeste za to bojovat a divit se ze to cesi nepodporujou...