slovenština
- klemikaze
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
slovenština
Na PCT již anketa o slovenštině byla, vyskytly se však námitky o pravdivosti tohoto hlasování (prý se dá tato anketa posunout podle vašeho názoru...). Pokud vím, tady taková možnost není a proto chci hodit anketu i mezi zasvěcenější. Na 99% to nebude mít žádnou účinnost na psaní Ondrušky, ale zajmal by mě váš názor.
A prosim Mody/Adminy aby přidali hlasování, třeba se stejnými možnostmi jaké byly na hlavní stránce PCT...
//Stano - pridané hlasovanie na požiadanie
A prosim Mody/Adminy aby přidali hlasování, třeba se stejnými možnostmi jaké byly na hlavní stránce PCT...
//Stano - pridané hlasovanie na požiadanie
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... 
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-
- socket
- Začátečník

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkousnu CJ (nativne), SK (temer nativne) a AJ (pres emulator AJ -> CJ, funguje docela rychle), NJ za neustale pomoci slovniku..
dale obcas pochopim par slov z polstiny a rustiny, preci jenom jsme vsichni slovane..
Ale z ostatnich jazyku (italstina, cinstina, ..) nerozumim ani slovo
dale obcas pochopim par slov z polstiny a rustiny, preci jenom jsme vsichni slovane..
Ale z ostatnich jazyku (italstina, cinstina, ..) nerozumim ani slovo
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevadí mi, klidně může být i častěji, beru to jako příjemnou změnu po té češtině
...néé nejsem sloveštinofil 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Ssnake
- Začátečník

-
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Wilik
- Administrátor

- axloth
- Začátečník

-
- Butch
- Středně pokročilý

Slovenstina me nevadi na foru.
Ale novinky, recenze, clanky ve slovenstine cist nebudu.
Stejne jako bych se nedival na EN film se slovenskymi titulky.
Neco jineho je, kdyz potrebuji vyresit nejaky problem.
Tak proste projedu google a je mi jedno v jakem jazyku najdu odpovedi(EN/CZ/SK).
Ale kdyz nemusim, tak proc bych mel "louskat" slovenske clanky?
Proc vlastne anketa?
Mate nejakeho novinkare co neumi cesky?
Nebo nejakeho SK sponzora?
Tak proste projedu google a je mi jedno v jakem jazyku najdu odpovedi(EN/CZ/SK).
Proc vlastne anketa?
Mate nejakeho novinkare co neumi cesky?
Nebo nejakeho SK sponzora?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Thellwin
- Administrátor

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Mě se ta slovenština nezdá. Je fakt že jí taky přečtu ale moc mě nebaví (většinou končím po pár řádcích), to už raději čtu aktuality v angličtině.
Jen doufám že nezačnete i se slovenskými články.
//Re: Thellwin - články se naštěstí jen čtou
.
Jen doufám že nezačnete i se slovenskými články.
//Re: Thellwin - články se naštěstí jen čtou
Naposledy upravil(a) Raoul Duke dne čtv 28. úno 2008, 15:30, celkem upraveno 1 x.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- Thellwin
- Administrátor

- Gerimo
- Mírně pokročilý

presne tak to vidim i ja... Mluvena slovenstina mi vubec nevadi, zde na foru mi to je putna (vetsinou ty prispevky preskocim, pokud to je nejak delsiButch píše:Slovenstina me nevadi na foru.
...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
predpokladam priemerny vek odporcov slovenciny pod 18 rokov a vzdelanie skor podpriemerne. nechcem niekoho urazit to nie, ale pride mi velmi divne ked mate problemy citat slovensky text. ja osobne by som sa ani nepriznal ze mam problemy s ceskym textom. myslim si ze vzdelany clovek sa nad podobnou vecou ani nepozastavi.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- axloth
- Začátečník

-
Bohuzel mas pravdu. V podstate se tady stydim za spoluobcany.busy píše:predpokladam priemerny vek odporcov slovenciny pod 18 rokov a vzdelanie skor podpriemerne. nechcem niekoho urazit to nie, ale pride mi velmi divne ked mate problemy citat slovensky text. ja osobne by som sa ani nepriznal ze mam problemy s ceskym textom. myslim si ze vzdelany clovek sa nad podobnou vecou ani nepozastavi.
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale to je vsade tak. je kopu slovakov ktori sa strania cestine a naopak. ale myslim ze je to skor hamba. vsade vyskakuju ze radsej budu citat anglicky a nemecky ako cesky ale ked dojde na lamanie chleba tak ide o to ze nic viac ako domovsky jazyk nezvladaju. ale tak medzi cestinou a slovencinou su take male rozdiely ze ja si uz ani neuvedomujem co citam. ano chce to trosku praxe ale aspon nemusi clovek vyzerat ako hlupak
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........