První stříbrný CPU vodní blok
Moderátor: morke
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: První stříbrný CPU vodní blok
Doufám že se se svojima výrobkama ukážeš na Modding srazu
, btw obrázky nenačítají
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JJ taky jsem si vsiml,nejeli ani stránky.Asi výpadek servru.Ale uz je vše v pohodě.Jasně že ukážu, kdy a kde? 
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A tady je recenze na poslední prodejní verzi http://www.cttl.cz/index.php?gid=10943
- westa
- Nováček

-
Zouyho rev.2 už mám doma. Nevím co bych mu vytknul, snad jen absenci hodinek s vodotryskem
Ne te´D vážně, blok mi snížil tpelotu Q6600 G0 s 1,376V v loadu o 8°C oproti předchozímu bloku. Upínání bloku je suprové, montážní materiál good. Jediná nevýhoda je asi že když odděláváte sponu, musíte rozdělat celý blok, ale to neí nic strašného (sám jsem takový blok navrhnul pro sebe
) Takže jsem spokojen a jen doporučuji za ty peníze, lepší nekoupíte 
Promiň, přerušil jsem tvůj tok myšlenek?
- westa
- Nováček

-
tak teĎ nějaké ty fotky
Zatím zkušenosti z OC je Q6600 naprosto stabilně na 4GHz
Ta spona a TOP jsou jen provizorní, hodně jsem spěchal tak mi cawedog poslal první kusy které měl asi najížděcí, takže mi ještě pošle pochromovanou spon ua menší TOP 

Promiň, přerušil jsem tvůj tok myšlenek?
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se konečně dostal na WEB a přináším finální fotky.

- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přikládám foto hotového TOPu pro GPU i s logem.V připadě , že Vám nevyhovuje přitažení chladiče zespod není nic jednoduššího než závit převrtat dle potřeby aby prošel šroubek.

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
pekne. akorat mam jeden dotaz. proc neudelat pro gpu top, ktery by mel fitinky zeshora, aby nevadily vyssim pasivum na pametech? 
edit: napr neco jako ma gpu blok od swiftechu, to reseni me zaujalo nejvice, protoze sem mohl mit na pametech vysoke pasivy. a s nizsimi ktere se vesli pod fitinky jineho bloku se dva pametove moduly lokalne prehrivali a musel sem s frekvenci pameti cca o 100MHz dolu
edit: napr neco jako ma gpu blok od swiftechu, to reseni me zaujalo nejvice, protoze sem mohl mit na pametech vysoke pasivy. a s nizsimi ktere se vesli pod fitinky jineho bloku se dva pametove moduly lokalne prehrivali a musel sem s frekvenci pameti cca o 100MHz dolu
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to nějak nechapu,schvalne jsem se dival na jejich stranky a nic takoveho jak říkaš sem tam nenašel.Ale pokud jsem to dobre pochopil tak bych chtel fitingy jako ma třeba "TOKRA"?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
myslel jsem neco jak MCW80 nebo starsi tusim 60tka
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak to by me fakt zajimalo jakej je mezi nima rozdil?Dyt sou ty bloky prakticky stejny (az na vysku fitingu od GK)
- Krovax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu jsem namontoval Zouy.2 misto EK supreme, Tak průtok se zvednul (ještě že mám 50cm expanzku) a teploty taky klesly. EK supreme, po vyměně byl trochu zanesenej, a to i v okruhu s destilkou, mědí , a silicon hadicema.
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Po vícero dotazech po backplatech jsem prozatím vytvořil pro INTEL a pro AMD bude v následujících dnech následovat.
Backplate je vyfrézován z 5mm duralu.Po vyleštění bude červeně eloxován což jak doufám stihnu v nejbližší době.

Backplate je vyfrézován z 5mm duralu.Po vyleštění bude červeně eloxován což jak doufám stihnu v nejbližší době.
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A ještě bych chtěl hlavně pro slovenské zájemce oznámit , že bloky mohou také najít v nabídce www.tichepc.sk .Postupem času se tam objeví cela moje produkce.
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přidávám ješte fotku pro AMD.Doufám že koncem příštího týdne už budou naeloxovaný a budu je moct předvést v plné kráse.

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
boze, vzdyt o tom sem celou dobu mluvil...Cawedog píše:No tak to by me fakt zajimalo jakej je mezi nima rozdil?Dyt sou ty bloky prakticky stejny (az na vysku fitingu od GK)
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak potom muzu na požádání udelat top vyšší .
- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem přivezl červené vzorky,modre budou koncem týdne.

- Cawedog
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dneska došlo těsnění.
Předpokládaná cena s 2ks 1mm těsnění + 4ks sroubků M3 bude 400kč + DPH.
Předpokládaná cena s 2ks 1mm těsnění + 4ks sroubků M3 bude 400kč + DPH.