lol, to už nemyslíš vážně ne? frost se ti tu snaží naznačit, že když jsi to tolikrát dohrál, tak bys mohl vědět že je to "Jagged Alliance".. omgDelited.Dragons píše:abych se opravil jagget alliance 1 jsem dohrál, ale tady se bavíme o Jagget alliance 2frost.silenec píše: Chapu ze nekdo nekdy udela preklep ale nevim nevim 2x po sobe???![]()
A jako co tady machrujes ze jsi obsadil vsechna mesta uhhh, ja jsem taky JAGGED ALLIANCE nekolikrat dohral.
Poradte pekne RPG
Moderátor: Baneshee
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- frost.silenec
- Začátečník

lMarky píše:lol, to už nemyslíš vážně ne? frost se ti tu snaží naznačit, že když jsi to tolikrát dohrál, tak bys mohl vědět že je to "Jagged Alliance".. omgDelited.Dragons píše: abych se opravil jagget alliance 1 jsem dohrál, ale tady se bavíme o Jagget alliance 2
Delited.Dragons píše:omg tak JaggeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alliance
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevite kde sehnat ty Wizardry? Normalne nakupuju na Xzone ale tam to nemaj
. BTW: Kolik tam clovek ovlada postavicek?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Wuuduu
- Středně pokročilý

maju to vsade mozne, ovladas 6 postaviciek a niekto sa k tebe obcas prida...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- Skeeter
- Začátečník

Kdybych mel nekomu poradit nejlepsi rpg tak bych rekl asi Planscape Torment.... kdo chce pochopit tajemstvi reinkarnace,cestovani dimenzema a vlastne vsechno o tom jak fungujou sfery tak je tohle naprosto nej hra.Navic je protkana neskutecnym mnozstvim filozofickejch rozhovoru a nadhernejma animacema kouzel.Pro me jedna z nej her jakou jsem kdy hral.... http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/p ... rment.html
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No děcka tady se dočte člověk pěkný věci-víc než, že Diablo je RPG mě dostalo, že "Morrowind je spíš singleplayerový, to je tak na hraně" (nebo něco v tom smyslu.
Ze svého pohledu bych vypíchnul Kotor, který není spíš akce, i když je tam hodně (lehkejch) soubojů, je to MNOHEM lepší než NWN po všech stránkách-možná si ho Snates spletl s Jedi Academy (taktéž výborná SW hra) a několikrát zmiňovaný Planescape Torment.
Tormenta jsem začal hrát na provizorním počítači Pentium 200MMX TENTO ROK a hraju ho nadále na svém standardním, s přestávkou na Kotor2, když jsem měl lame zákys v Tormentu.
Zezačátku jsem byl dost nedůvěřivý, ale ať si myslíte o RPG cokoliv, uznáte, že tohle je ale SAKRA originální záležitost. A pokud máte RPG rádi (a nemyslíte pod tím automaticky Diablo, s trochou benevolence by se dalo označit jako akční RPG), tak je to "a must", jak říkají amíci-čili povinnost-skvělá hudba, dialogy, namluvení, samozřejmě příběh a na svou dobu určitě i grafika.
Howgh!
Ze svého pohledu bych vypíchnul Kotor, který není spíš akce, i když je tam hodně (lehkejch) soubojů, je to MNOHEM lepší než NWN po všech stránkách-možná si ho Snates spletl s Jedi Academy (taktéž výborná SW hra) a několikrát zmiňovaný Planescape Torment.
Tormenta jsem začal hrát na provizorním počítači Pentium 200MMX TENTO ROK a hraju ho nadále na svém standardním, s přestávkou na Kotor2, když jsem měl lame zákys v Tormentu.
Zezačátku jsem byl dost nedůvěřivý, ale ať si myslíte o RPG cokoliv, uznáte, že tohle je ale SAKRA originální záležitost. A pokud máte RPG rádi (a nemyslíte pod tím automaticky Diablo, s trochou benevolence by se dalo označit jako akční RPG), tak je to "a must", jak říkají amíci-čili povinnost-skvělá hudba, dialogy, namluvení, samozřejmě příběh a na svou dobu určitě i grafika.
Howgh!
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pro mě nej rpg jednoznačně Fallout 1 a 2
.
Jagged Alliance 2 jsem dohrál snad 3x..
Tahovky mě prostě baví
Planscape Torment uplně skvělé RPG, ale ještě jsem ho nedohrál
, už dvakrát jsem byl moc moc daleko a pak se vždycky něco pos*alo na PC.. takže všechno v pr....
KOTOR se mi taky stašně líbíl, příběh plný překvapení:)
Pro mě je osobně RPG nejlepší žánr z her
. Musí se u toho uvažovat, perfektní příběh, pěkně si můžeš vypiplat postavu podle obrazu svého, no prostě superrr.
Diablo je určitě RPG... sice akčí ale je...
NWN mě ze začátku bavil, ale pak jsem to bohjužel přestal hrát a už se k tomu nevrátil
// Baldur's Gate jsem taky málem dohrál nebýt jednoho total záseku...
Jagged Alliance 2 jsem dohrál snad 3x..
Tahovky mě prostě baví
Planscape Torment uplně skvělé RPG, ale ještě jsem ho nedohrál
KOTOR se mi taky stašně líbíl, příběh plný překvapení:)
Pro mě je osobně RPG nejlepší žánr z her
Diablo je určitě RPG... sice akčí ale je...
NWN mě ze začátku bavil, ale pak jsem to bohjužel přestal hrát a už se k tomu nevrátil
// Baldur's Gate jsem taky málem dohrál nebýt jednoho total záseku...
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Ked je Diablo RPG, tak ja som 150kg tazka blondynka a najlepsia baletka na sveteDark100 píše:Diablo je určitě RPG... sice akčí ale je...
JA a RPG?
Vidno, zes zjadne RPG este nedohral do konca...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dobre JA... tahová strategie no
Ale diablo teda RPG je! Ne že by mě Diablo extra bavilo... ale RPG to prostě je!
// Dobře no...
2Wuuduu: No to jsem teda určitě dohrál - KOTOR - Might and Magic 6,7,8 - Gothic 1,2 - Fallout 1,2, atd...
Ale diablo teda RPG je! Ne že by mě Diablo extra bavilo... ale RPG to prostě je!
// Dobře no...
2Wuuduu: No to jsem teda určitě dohrál - KOTOR - Might and Magic 6,7,8 - Gothic 1,2 - Fallout 1,2, atd...
Naposledy upravil(a) Dark100 dne pon 4. črc 2005, 23:55, celkem upraveno 2 x.
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- Thellwin
- Administrátor

- Skeeter
- Začátečník

a znate hru Zangband ? http://www.zangband.org/ tohle RPG bych tu v dnesni dobe prehnany grafiky rad zminil.Tadle hra nabizi asi nejpromakanejsi magickej system jakej sem kdy videl.A nejen magickej jenom ras je tu 30 a kazda ma svoje + a -
proste rpg jako remen bohuzel jen pro opravdu HC fandy 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
JA je podle me kombinace RPG a tahovky v malym meritku (ne Panzer General
), narozdil od vsech norm. RPG ma ale strasne linearni pribeh.
BTW: Planescape Torment je z Forgotten Realms ze jo?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty mi davas chlape... Planescape je ze sveta *cough* Planescape... Ale podle pravidel ADnD, podle kterych je i BG, ktery je ze sveta FR...EhmDon Martinez píše:JA je podle me kombinace RPG a tahovky v malym meritku (ne Panzer General), narozdil od vsech norm. RPG ma ale strasne linearni pribeh.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Diky HydrOgene, ja sem vedel ze to spolu nejak souvisi 

- XuB4nU
- Začátečník

- Rajče
- Mírně pokročilý

- Khalid
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- jsykora
- Nováček

-
nenapsali jste o Vampire: The Masquerade - Bloodlines (doporučuji napatchovat)
IMHO skvělé RPG (tuším, že to dostalo nej RPG titul loňského roku)
ale jinak mu doporučuji Gothic2
IMHO skvělé RPG (tuším, že to dostalo nej RPG titul loňského roku)
ale jinak mu doporučuji Gothic2
7800x3d | Thermalright Phantom Spirit | X670E Tomahawk WiFi | RX 9070XT Pulse | 2x32 GB DDR5 6000MHz cl30 | NVMe WD850x 2TB | NVMe 1TB | 3,84TB SSD PM883 | MaxTytan 1050W Titanium | Fractal Define R6 | Viewsonic 2758-2KP-MHD