Dude píše:Chlapi mne ten prasivy procak nejde na viac ako 2066 mhz a este k tomu mi zamrza komp ked si pustim hry a to skrz grafickej 6600GT, kurva este skusim updatnut bios a uvidim co to spravi.
Inak CPU-Z mi vypisuje uplne ine veci ako vam napr. Ext. Model 1C, Stepping 0, Revision DH8-D0
Ja uz fakt neviem, ma strasne sklamal tento sempron, ale aj doska MSI K8N neo FSR. Som cakal, ze to zlozim a bude to ficat, ale ta kurva ma furt nejake problemy.
procák za to nemuze....hod tu desku z wokna
btw 67 mhz na AGP ti nepomuze...
viděl sem na týhle desce už mnohem lepší výsledky...
a na takovýhle maličkosti (frekvence AGP) se zapomíná za pokus nic nedá, ne?
A že i na DFIčku se z toho co mám tady vyrazit víc jak 2050 při 1.425V? Na Eurocase se to taky hodit nedá, na starý bios taky ne, pamětma to taky není.. že by za to mohl.. Sempron? Kde se berou ty recenzentské kusy co jdou na 2.7?
souhlas... na ASUSku musí mít člověk fakt velký štěstí na K8 platforma je to jedna z nejnevhodnějších desek
tak jasný DFI je lepší nežli Asus ale někdo si tady na DFI stěžuje tak nevim nevim.....a MSI ani nemluvě... já bych šel s taktováním vejš ale FSB nejde na víc nežli 300MHz škoda
mir77 píše:
souhlas... na ASUSku musí mít člověk fakt velký štěstí na K8 platforma je to jedna z nejnevhodnějších desek
tak jasný DFI je lepší nežli Asus ale někdo si tady na DFI stěžuje tak nevim nevim.....a MSI ani nemluvě... já bych šel s taktováním vejš ale FSB nejde na víc nežli 300MHz škoda
to stěžování sem byl asi já... ale spíš v tom bdue nějakej zakopanej pes, protože s minulym kusem sem byl úplně spokojenej.. to bude jen nějakej momentální haluz
mma takovej dotaz..
procak me de maximalne aby to bylo v prime stable na 2440mhz ale s napetim co mam dane v biosu 1.575 ,ale v biosu me to ukazuje napeti 1.6 a ve winech smart guardian od vyrobce +cpu-z +vsechny ostatni programy ze ma 1.55 tak nevim ktere hodnote verit...
Mam strach to na takovem napeti provozovat co myslite??
Mam otevrenou case teplota pri extremni zatezi max 39 stupnu..
Dik za rady
Jinak zkousel sem to provozovat i na pres 2500mhz v prime ale error u hrani narocnych her to padalo tak behem 2 hodin
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
pajin.r píše:mma takovej dotaz..
procak me de maximalne aby to bylo v prime stable na 2440mhz ale s napetim co mam dane v biosu 1.575 ,ale v biosu me to ukazuje napeti 1.6 a ve winech smart guardian od vyrobce +cpu-z +vsechny ostatni programy ze ma 1.55 tak nevim ktere hodnote verit...
Dik za rady
Jinak zkousel sem to provozovat i na pres 2500mhz v prime ale error u hrani narocnych her to padalo tak behem 2 hodin
napeti je v poho...veril bych hodnotam v CPU-Z .....napeti do 1.6V je v klidu i s box chladicem....nemas se ceho bát
pajin.r píše:mma takovej dotaz..
Dik za rady
napeti je v poho...veril bych hodnotam v CPU-Z .....napeti do 1.6V je v klidu i s box chladicem....nemas se ceho bát
Já bych zas věřil hodnotám v Biosu..
BTW mě to taky ukazuje ve winech o něco míň než v biosu..
no ja dam v bisou 1.6 a ukazuje me to v biosu 1.62 jinde 1.5 a neco malo tak fakt nevim.....kdybych mohl verit tomu smart guardianu nebo cpu-z tak se dostanu mnohem vejs s taktem pre bych dal vysi nastaveni v biosu a bylo byto satble...ale takhle faktn neni cemu verit
Dosel sem na zajimavou vec celej muj problem s errorem v prime95 byla honota ram command rate 1t kdyz sem dal na r2t..zadny eror ...
zkousem sem dat vic napeti do ram na vsem nastavit nejpomalejsi casovani nepomohlo jen to 2t
zajimave ze me to nejde to 1t
a to mam zbytek docela slusne casovani
2.5
11 tras
3 trcd
2 trp
2 trrd
7 trc
10 trcf
2 twr
1 twtr
2 trwt
pajin.r píše:Dosel sem na zajimavou vec celej muj problem s errorem v prime95 byla honota ram command rate 1t kdyz sem dal na r2t..zadny eror ...
zkousem sem dat vic napeti do ram na vsem nastavit nejpomalejsi casovani nepomohlo jen to 2t
zajimave ze me to nejde to 1t
a to mam zbytek docela slusne casovani
2.5
11 tras
3 trcd
2 trp
2 trrd
7 trc
10 trcf
2 twr
1 twtr
2 trwt
to muze bejt zpusobeny nejakou nekompatibilitou ramke s chipsetem desky.....nebo taky ze ramky jsou nejaky shity a nezvladaji 1T
Vim ze bych to mel psat do pameti ,ale kdyz uz sem tu zacal....delal sem v Sandra 2005
Mem Bandwidth
int Buffered.....2705MB/s
Float buffered..2698 MB/s
Neni to nejak malo?Ja tu videl dvakrat take vysledky ,ael byl oto u 2004 tak fakt envim jak porovnat ....test na:
DRAM Type DDR-SDRAM
DRAM Size 1024 MBytes (2x512)
DRAM Frequency 200.8 MHz
FSB:DRAM CPU/12
CAS# Latency 2.5 clocks
RAS# to CAS# 3 clocks
RAS# Precharge 2 clocks
Cycle Time (TRAS) 11 clocks
Bank Cycle Time (TRC) 7 clocks
DRAM Idle Timer 16 clocks
# of memory modules 2
Module 0 Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes
Module 1 Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes
pajin.r píše:Vim ze bych to mel psat do pameti ,ale kdyz uz sem tu zacal....delal sem v Sandra 2005
Mem Bandwidth
Neni to nejak malo?Ja tu videl dvakrat take vysledky ,ael byl oto u 2004 tak fakt envim jak porovnat ....test na:
DRAM Type DDR-SDRAM
DRAM Frequency 200.8 MHz
CAS# Latency 2.5 clocks
RAS# to CAS# 3 clocks
RAS# Precharge 2 clocks
# of memory modules 2
pajin.r píše:Vim ze bych to mel psat do pameti ,ale kdyz uz sem tu zacal....delal sem v Sandra 2005
Mem Bandwidth
DRAM Type DDR-SDRAM
DRAM Frequency 200.8 MHz
CAS# Latency 2.5 clocks
RAS# to CAS# 3 clocks
RAS# Precharge 2 clocks
# of memory modules 2
tak sem kvuli tobe zkusil sandru 05
casovani pameti v popisu
int.....2973MB/s
float..2962MB/s
diky tak to jsem klidnej kolem 2880 me to davalo s 1t thx