FlatOut 2
Moderátor: Baneshee
- johny67
- Začátečník
-
Da se to hrat bez originalniho cdkey na netu?:))
ZÁKLADNÍ DESKA: ASUS P7P55D PRO, PROCESOR:Intel Core i5-750 BOX, GRAFICKÁ KARTA: Saphire Ati radeon 5850, RAM: Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, DISK1: Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB, DISK2: Samsung EcoGreen F2 3.5" 1TB, Chladič disku(2x): Acutake Dark Disc 2 Pasive HDD Cooling, Chladič procesoru: Cooler Master Hyper 212 Plus, Zdroj: Seasonic S12II-500 500W Bronze, Bedna: Cooler Master Sileo 500
- Dr.Evil
- Začátečník
Prijde me hloupe ptat se na tuhle vec, kdyz Flatout2 stoji 299,-... Ale bez cdkeye lze hrat maximalne LAN po Hamachi...johny67 píše:Da se to hrat bez originalniho cdkey na netu?:))
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Maddogg
- Čestný člen
Nejsem si těd jisty , ale zdá se mi že kamoš říkal že to hral po netu ale jen chvíli a pak už to nešlo. Je problém to skusit?johny67 píše:Da se to hrat bez originalniho cdkey na netu?:))
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- esfilip
- Začátečník
-
Parametry
Dobrý den, mam takovej dotad kdež se hra spusti s parametry -setup tak se oběvý nastavení. Ale kdyš si otevřete aplikaci v programu reshacker tak tam je výc věcí jako například (AI Editor, Integrity game options, atd....) a mě bi zajímalo jakym parametrem se to dá zpustit. v hexeditoru tam sou (-bedit, atd...) ale nejdou... pomozte prosím
//Thellwin - promaz OT, další bude ka kartu
//Thellwin - promaz OT, další bude ka kartu
- johnybest
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
nj 299 neni moc ale kup to s takovym neradem jako je starforce
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Muzes byt konkretni, jake problemy jsi ze Starforce mel? O Starforce uz jsem si toho precet dost, a ze zacatku jsem kvuli tomu mel obavy si FlatOut instalovat. I presto ze jsem majitelem originalky, hral jsem americkou cracknutou verzi.. Po formatu disku jsem preci jen nainstaloval original dvd a prekvapive o starforce nevim, naprosto bezproblemu..johnybest píše:nj 299 neni moc ale kup to s takovym neradem jako je starforce
Myslim, ze myty o Starforce snad roznasi sami neuspesni pirati a zlodeji..
- S.p.i.r.i.T ®
- Nováček
- Thellwin
- Administrátor
- MichiGen
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam hru kupenu v ceskej verzii a hram ju s crackom , ziadne problemy nemam ale vlastne dakedy ta hra spadne, ale neviem ci je to tym crackom.
Thellwin nainstaluje ale existuje velmi jednoducha utilitka na jej odstranenie
Thellwin nainstaluje ale existuje velmi jednoducha utilitka na jej odstranenie
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Thellwin
- Administrátor
- johnybest
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No me tahle ochrana znicila mechaniku krom toho ze mi jeste kurvila vypalovani ale jinak s tema pirata mas pravdu nicmene uz bych si do systemu nerad zatahl neco takovyho.Palec123 píše:Muzes byt konkretni, jake problemy jsi ze Starforce mel? O Starforce uz jsem si toho precet dost, a ze zacatku jsem kvuli tomu mel obavy si FlatOut instalovat. I presto ze jsem majitelem originalky, hral jsem americkou cracknutou verzi.. Po formatu disku jsem preci jen nainstaloval original dvd a prekvapive o starforce nevim, naprosto bezproblemu..
Myslim, ze myty o Starforce snad roznasi sami neuspesni pirati a zlodeji..
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- Thellwin
- Administrátor
Diskuse o SF je tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... =starforce
Goldnoob team proud member!
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
[quote="johnybest"][/quote]
Ok nebudem to tu zamazavat... Jestli bys mohl, rozepis se do toho threadu o Starforce. Docela me to zajima..
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... =starforce
Ok nebudem to tu zamazavat... Jestli bys mohl, rozepis se do toho threadu o Starforce. Docela me to zajima..
- FOX
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ehm proc tu mluvte o CD key kdyz se tam zadnej nezadava?Palec123 píše:Ok nebudem to tu zamazavat... Jestli bys mohl, rozepis se do toho threadu o Starforce. Docela me to zajima..johnybest píše:
:Edit hrajete nekdo po netu s patchem ? Asi ne co? JA ho tam dal a nic se me nezobrazuje cili ten patch asi nikdo nema.
- S.p.i.r.i.T ®
- Nováček
Tak patch ma VELMI VELA LUDI a dokonca aj snim hraju online, nie tolko ako s 1.0, ale je ich dost, ja som tiez hral s patchom ale pozor 1.2 nie 1.1, ten asi fakt nikto nema, ale rychlos om to dal prec, lebo mam dost neviriesitelny problem, a to ze do hry sa sice dostanem , ale ako nahle dam READY v nejakej miestnosti, tak ma to kickne do winu, nepomohla vymena za inu verziu hry ani pouzitie ineho cracku, ani vymema hardwaru, ale je tu jedna moznost, co som este nevyskusal, kupit original , som raz vbehol do tesca a sakra nemali to
- RiCK
- Začátečník
KUA posledny prispevek 21. októbra 2007 . Aj ja som sa stale cudoval, ze par dni po instalaci FlatOut 2, jsem musel preinstalovat Win.!
Duvod: Hodne dlouho se spoustely programy (napr. Opera - 17min. ) jadnoducho vsetko sekalo aj hry, ale najcudnejsie bolo, ze FlatOut 2 nijak nesekal !!! Format disk - reinstal pc - a uz vsetko jelo v pohode. Zase som si nainstaloval FlatOu 2 a....to iste....Format disk - reinstal pc- a uz vsetko jelo v pohode. BTW: ak si chcete zahrat FlatOut 2 bez starforce, staci stiahnut FlatOut 2 demo a muzete parit kolko len chcete
Duvod: Hodne dlouho se spoustely programy (napr. Opera - 17min. ) jadnoducho vsetko sekalo aj hry, ale najcudnejsie bolo, ze FlatOut 2 nijak nesekal !!! Format disk - reinstal pc - a uz vsetko jelo v pohode. Zase som si nainstaloval FlatOu 2 a....to iste....Format disk - reinstal pc- a uz vsetko jelo v pohode. BTW: ak si chcete zahrat FlatOut 2 bez starforce, staci stiahnut FlatOut 2 demo a muzete parit kolko len chcete
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník
Neco v tom je, co hovoris !!! Ked nainstalujem a spustim tak neco instaluje a potom este treba resetnout pc a az potom sa spusti hra.
BTW: Na FlatOut 2 je aj Patch??? PLS nekto skuste, nehccem riskovat
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- WoiTa
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ano patch je, resi nejaky nedostatky pri hrani pres internet za NATem a zavadi do multiplayeru chat. Uz kvuli tomu chatu stoji za to si ho nainstalovat.x_xxRICKxx_x píše:Neco v tom je, co hovoris !!! Ked nainstalujem a spustim tak neco instaluje a potom este treba resetnout pc a az potom sa spusti hra.