FlatOut 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

FlatOut 2

Příspěvek od Baneshee »

RECENZE:
Tiscali Games (92%)
Bonusweb (88%)
Doupě (8/10)
DD World (9/10)

Na TG se objevila recenze a dostalo to vysokych 92%. To sem ani necekal. Uz se na to dlouho tesim, v letnim suchu konecne poradna hra. Nevyhoda je StarForce, ale mozna nebude ve finalni verzi. To bych i uvazoval o koupi, protoze bude jen za 299Kc. :D
Naposledy upravil(a) Baneshee dne stř 20. zář 2006, 10:14, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Ty jo, tak to si přečtu.. Na tohle se taky těším a za tu cenu to je úplná bomba.. Vlastně zítra to má vyjít co? Ale jen v usa mám pocit u nás to bude až někdy v červenci jestli se nepletu...

V každém případě už se na to moc těším...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

proc musi starforce zporznit kazdou dobrou hru?
0118 999 881 999 119 7253
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jj to vypada dobře, taky se na to těším. Tou cenou by se mohli inspirovat ostatní distributoři...

Jinak jediná vada na kráse je ten starforce :( BTW kde si četl že ve finální verzi možná nebude?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jasper píše:Jj to vypada dobře, taky se na to těším. Tou cenou by se mohli inspirovat ostatní distributoři...

Jinak jediná vada na kráse je ten starforce :( BTW kde si četl že ve finální verzi možná nebude?
Recenzenti ji na sve verzi nemeli , z toho se da vyvodit jista sance ze nebude ani na final vezri...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Toto jsem se dočetl v diskuzi pod recenzí:
šéfredaktor tiscali games píše:cesky distributor zatim natuty nevi, jak to se starforce bude, ale na 80% pry bude soucasti prodejni verze hry.
Snad výjde těch 20%
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

Že by po delší době zase pořádná závodní hra s povedeným fyzikálním enginem? Podle hodnocení to vypadá dobře (recenzi si přečtu později), určitě to zkusím.
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tady se ptají na to samé, takže třeba se tam vyjadří někdo kompetentní (předpokládám, že ochrana u nás se nebude lišit od té v USA)

http://forums.vugames.com/thread.jspa?t ... 5&tstart=0
Goldnoob team proud member!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sakra všude se o tom mluví a já jsem asi jedinej kdo neví co je na tom tak hroznýho.. Asi je to tím, že jsem s tím nikdy nepřišel do styku.. Ono to nějak může zničit hw nebo o co tam jde? Však když budu mít originál, taxe není čeho bát ne? :oops:
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Více o StarForce tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... =starforce
hypnotic666 píše: ... Však když budu mít originál, taxe není čeho bát ne? :oops:
To je bohužel právě ten paradox, že společně s originálem SF dostaneš :( (v diskusi na téma SF prosím pokud bude někdo chtít pokračujte ve výše uvedeném threadu)
Goldnoob team proud member!
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

doufam ze bude lepsi mp nez v jednicce. osm lidi je vazne malo :(
ve dvaceti to bude maso :-D

//edit Thellwin - smazán OT post
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

me na jednicce vadilo ze ackolik se jakoby vylepsovalo auto vubec v nicem to nepomahalo, jizdni vlastnosti byly furt stejny takze hra me bavila do pulky.

pokud v usa verzi SF nebude objednavam z usa. PLIIIIIIZ AT NENI SF

//edit Thellwin - upraven post (předchozí smazán, takže reakce už byla dále zbytečná)
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, MSI MPG ARTIMIS 323CQR + LG 27GL650F-B + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

wallot píše:pokud v usa verzi SF nebude objednavam z usa. PLIIIIIIZ AT NENI SF
Nebylo by vzhledem k cene ekonomictejsi si pockat dokud nebude v CR?

//edit Thellwin - smazán post -> torrenty nee
matysbrno
Začátečník
Začátečník

To snad né?

Příspěvek od matysbrno »

Jestli je tam SF ochrana, tak jsem zase v pr..li, protože mám pouze externí mechaniku a zatím mě žádná z originálních her co jsem si koupil nešla přes ni přehrát.Nechápu když je to za takové peníze(300kč) proč to tam serou.

//edit Thellwin - upraven příspěvek, žádosti o cracky opravdu ne
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

No ja to mám od přečtení recenze na tiscali objednáno. Avšak také nechápu co to tam cpou...však tu hru si za 300 může koupit opravdu každy :x
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No až se ke mě dostane prey, tak to pak možná taky objednám, jen pořád nevím jestli mi to nějak nezaprasí comp... Co jsem četl diskuze na jiných fórech, tak plno lidí si hru právě kvůli sf nechce objednat... Tak nevim, protože já nechci, aby mi comp ovládla nějaká přiblblá ochrana :(

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Mam dvojku objednanou, pokud se nepletu tak SF uz byla i v jednicce a tu mam taky origo a nic se me s PC nestalo... vypalovani jede jak ma, proste se u me SF nijak neprojevuje...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
vmax
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vmax »

Dr.Evil píše:Mam dvojku objednanou, pokud se nepletu tak SF uz byla i v jednicce a tu mam taky origo a nic se me s PC nestalo... vypalovani jede jak ma, proste se u me SF nijak neprojevuje...
pokud se nepletu tak flatout 1 sf nemel, ale jisty si tim nejsem
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

vmax píše:
Dr.Evil píše:Mam dvojku objednanou, pokud se nepletu tak SF uz byla i v jednicce a tu mam taky origo a nic se me s PC nestalo... vypalovani jede jak ma, proste se u me SF nijak neprojevuje...
pokud se nepletu tak flatout 1 sf nemel, ale jisty si tim nejsem
Co vim ja, tak evropska verze (aspon ceska urcite) SF mela, v USA ale ne (myslim Safedisc). To samy bude asi u dvojky. Skoda, chtel sem si udelat radost origosem za super penize, takhle si ale opet "necham poslat" americkou verzi, ktera SF nema. Hru se SF si nikdy nekoupim, ani kdyby byla za 10Kc :x
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Mohl by jsi prosím objednat Flatout i pro mě? Mám pouze externí mechaniku a je mě jasné, že mě česká verze nepojede.škoda,zase debílci distributoři přijdou o peníze.Nedivím se lidem, že pirátí.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“