Na TG se objevila recenze a dostalo to vysokych 92%. To sem ani necekal. Uz se na to dlouho tesim, v letnim suchu konecne poradna hra. Nevyhoda je StarForce, ale mozna nebude ve finalni verzi. To bych i uvazoval o koupi, protoze bude jen za 299Kc.
Naposledy upravil(a) Baneshee dne stř 20. zář 2006, 10:14, celkem upraveno 1 x.
Ty jo, tak to si přečtu.. Na tohle se taky těším a za tu cenu to je úplná bomba.. Vlastně zítra to má vyjít co? Ale jen v usa mám pocit u nás to bude až někdy v červenci jestli se nepletu...
V každém případě už se na to moc těším...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Že by po delší době zase pořádná závodní hra s povedeným fyzikálním enginem? Podle hodnocení to vypadá dobře (recenzi si přečtu později), určitě to zkusím.
Sakra všude se o tom mluví a já jsem asi jedinej kdo neví co je na tom tak hroznýho.. Asi je to tím, že jsem s tím nikdy nepřišel do styku.. Ono to nějak může zničit hw nebo o co tam jde? Však když budu mít originál, taxe není čeho bát ne?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
hypnotic666 píše: ... Však když budu mít originál, taxe není čeho bát ne?
To je bohužel právě ten paradox, že společně s originálem SF dostaneš (v diskusi na téma SF prosím pokud bude někdo chtít pokračujte ve výše uvedeném threadu)
me na jednicce vadilo ze ackolik se jakoby vylepsovalo auto vubec v nicem to nepomahalo, jizdni vlastnosti byly furt stejny takze hra me bavila do pulky.
pokud v usa verzi SF nebude objednavam z usa. PLIIIIIIZ AT NENI SF
//edit Thellwin - upraven post (předchozí smazán, takže reakce už byla dále zbytečná)
Jestli je tam SF ochrana, tak jsem zase v pr..li, protože mám pouze externí mechaniku a zatím mě žádná z originálních her co jsem si koupil nešla přes ni přehrát.Nechápu když je to za takové peníze(300kč) proč to tam serou.
//edit Thellwin - upraven příspěvek, žádosti o cracky opravdu ne
No až se ke mě dostane prey, tak to pak možná taky objednám, jen pořád nevím jestli mi to nějak nezaprasí comp... Co jsem četl diskuze na jiných fórech, tak plno lidí si hru právě kvůli sf nechce objednat... Tak nevim, protože já nechci, aby mi comp ovládla nějaká přiblblá ochrana
Mam dvojku objednanou, pokud se nepletu tak SF uz byla i v jednicce a tu mam taky origo a nic se me s PC nestalo... vypalovani jede jak ma, proste se u me SF nijak neprojevuje...
CASE Fractal Design Define R5PSU Seasonic M12II-620 Evo-620WMB ASUS TUF GAMING B550-PLUSCPU AMD Ryzen 7 3700XRAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OCSSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TBSSD1 Crucial MX100-256GBSSD2 Crucial MX200-500GBHDD WD Caviar Blue EX-1TBMONITOR Dell Alienware AW3418DW 34"SPEAKERS Logitech Z200MOUSE ASUS EchelonKEYBOARD ASUS Cerberus ArcticHEADSET Kingston HyperX Cloud IIOS Windows 10
Dr.Evil píše:Mam dvojku objednanou, pokud se nepletu tak SF uz byla i v jednicce a tu mam taky origo a nic se me s PC nestalo... vypalovani jede jak ma, proste se u me SF nijak neprojevuje...
pokud se nepletu tak flatout 1 sf nemel, ale jisty si tim nejsem
Dr.Evil píše:Mam dvojku objednanou, pokud se nepletu tak SF uz byla i v jednicce a tu mam taky origo a nic se me s PC nestalo... vypalovani jede jak ma, proste se u me SF nijak neprojevuje...
pokud se nepletu tak flatout 1 sf nemel, ale jisty si tim nejsem
Co vim ja, tak evropska verze (aspon ceska urcite) SF mela, v USA ale ne (myslim Safedisc). To samy bude asi u dvojky. Skoda, chtel sem si udelat radost origosem za super penize, takhle si ale opet "necham poslat" americkou verzi, ktera SF nema. Hru se SF si nikdy nekoupim, ani kdyby byla za 10Kc
Mohl by jsi prosím objednat Flatout i pro mě? Mám pouze externí mechaniku a je mě jasné, že mě česká verze nepojede.škoda,zase debílci distributoři přijdou o peníze.Nedivím se lidem, že pirátí.