HP 24" Pavilion w2408h
LG 24" L246WH-BN
Moderátor: maXXmilian

tady bych se asi dlouho nerozghodoval a bral to HP - proč, no protože podle všeho podává na TN monitor výborné výsledky a navíc má skvěle vyřešený stojan s naprosto úplnou možností polohování. LG nemá PIVOT, což by tak nevadilo, ale nemá ani výškově stavitelný stojan a to se přiznám že teda vůbec nechápu proč se takové monitory vůbec dělajíjohnny33 píše:Kterej byste vybrali z techto dvou a proc:
HP 24" Pavilion w2408h
LG 24" L246WH-BN

hmmmm nědko objevil amerikuStratos píše:TN panel nebrat ma dost prepaleny barvy. kdyz uz HP tak s S.PVA panelem ten ma barvy uplne nekde jinde.

S-PVA uz stoji kolem 14-15 tis s DPH se vyplati priplatit kvalita barev je uplne nekde jinde a to nepocitam mnohem lepsi podsvetleni a uhlyLister píše:hmmmm nědko objevil amerikuStratos píše:TN panel nebrat ma dost prepaleny barvy. kdyz uz HP tak s S.PVA panelem ten ma barvy uplne nekde jinde.![]()
no ale o to těd vůbec nejde, pokud nědko vybírá mezi dvěma TN panely za 11 tis, tak je podle mě celkem blbost nabízet mu S-PVA za 20 tis......

http://www.zbozi.cz/?q=HP%20LP2465&refe ... Price=5000jrk píše:Dej nějaký odkaz na S-PVA panel v ceně 14000-15000 s DPH.

tak zrovna tohle HP třeba nemá HDCP a to je podle mě hlaví důvod proč stojí to co stojí ( pro mě to je to třeba nepřekonatelný poblém) a pokud jde o kvalitu podsvětlení, tak ta je zrovna u něj poměrně tragická........Stratos píše:......

HDCP ti je k nicemuLister píše:tak zrovna tohle HP třeba nemá HDCP a to je podle mě hlaví důvod proč stojí to co stojí ( pro mě to je to třeba nepřekonatelný poblém) a pokud jde o kvalitu podsvětlení, tak ta je zrovna u něj poměrně tragická........Stratos píše:......

edit: je za 9*300Kč bez DPHSheep-Master píše:co řikáte na tenhle:
http://www.100mega.cz/product.jsp?artno=MON30106

no minimálně podle testů má podsvícení na svoji kategorii podprůměrné a s tím HDCP - no řeknu to takhle, pokud to jde nějak softvarově obejít tak to u PC použíti nemusí být problém, ale za prvé takový monitor se nemusí používat primárně jen jako počítačový zobrazovač a za druhé podle mého názoru, tak do dvou let už bude i u nás celkem běžně dostupné video v HD rozlišení a to pak bude problém........tedy nevím jak ostatní, ale já plánuju monitor minimálně tak na 5 let ne na rok a půl.Stratos píše:HDCP ti je k nicemua podsvetleni ma supr prijed se podivat
No asi tak - pro někoho může být opravdu problém si těch 5 tis připlatit, ono přece jen 11 tis a 16 tis je velký rozdíl. K tomu kupování 24 místo lepších 22, tak tam taky nesouhlasím, protože raději budu mít TN 24 než TN 22, protože prostě to rozlišení je opravdu znát. (širokoúhlé rozlišení 20 a22 panelů mi přijde pro práci ve voknech napraktické, to už raději kalsickou 20)IkE Blaster píše:......ze ma cenu si priplatit tech 5 tisic kvuli kvalite,
...............takze jako mi prijde extrem kupovat 24'' za cenu lepsi 22'', si uvedom co to muze byt za kvalitu

jo jo to bude ten problém.....už jsem se tady několikrát ptal jestli tohle jde u PC nějak obejít, ale zatím to zůstalo bez reakce......proto na tom pořád trvám.faugusztin píše:Ach jaj. Rozlisuj HD video a Blue-Ray/HD-DVD. HD video HDCP nepotrebuje, BR/HD-DVD ano.