-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Oni tedka zrychlili lvlovani ze?
Jj, za q co sem normálně předtím dostal 6k tak teď je 11k. :)

//BTW: Moje postava: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ar&n=Thory - equip sice nic extra, ale v Outlandu to vyměním snad všechno. :lol:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Vyměníš, a hodně rychle. Hodně questů má nějaky zeleny revard, nějaky modry. A všechny sou lepší než tvůj equip.
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Mr. Dirk píše:
PzKpfw VI Tiger píše:Oni tedka zrychlili lvlovani ze?
Jj, za q co sem normálně předtím dostal 6k tak teď je 11k. :)

//BTW: Moje postava: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ar&n=Thory - equip sice nic extra, ale v Outlandu to vyměním snad všechno. :lol:
tjn to expeni jde celkem rychle, zeprej se ma nahazovat zase nejaky new patch nevite co tam bude za upravi?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Dneska nastupuje Season 3

vice infa zde:

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=2593.0
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

A taky se bude dneska nejspíš banovat za exploity v arénách na DT. I legendární lama Prandur se omočil
vss Vodnik DrC+ (kp)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Vodnik píše:A taky se bude dneska nejspíš banovat za exploity v arénách na DT. I legendární lama Prandur se omočil
Explain pls :oops:
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

za vikend jsem si nazbiral 58k honoru tak uz se tesim na nakupy :D akorat mi chybi WG awardy na gate :( to je pro me totiz nejhorsi bg :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Rajče: přepisovat se mi to nechce, základní informace se diskutují třeba tady http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26728

Ve zkratce - řada předních arénových týmů je podezřelých z organizování domluvených zápasů v časných ranních hodinách na zvyšování ratingu. A jde o rating jako 2400 a víc a zápasové skóre 30-40:0
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

shanker píše:za vikend jsem si nazbiral 58k honoru tak uz se tesim na nakupy :D akorat mi chybi WG awardy na gate :( to je pro me totiz nejhorsi bg :D
WSG taky uplne nesnasim a proto budu gate kupovat Season 3.
Nejhorsi je kdyz se nekdo zakempi s vlajkou nekde v haji a je tam pul hodiny.

Kez by slo menit marky... Treba klidne deset z AV za jedno WSG.
Jinak AB me docela i bavi jak jsem ted v healu.
Mel jsem nahealovano 150k za 15 minut :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

zacinam bejt trosku nervni z toho jak nejedou realmy druhy odlozeni na 13:00 a furt nebezi nic.... :( ani zadna zprava kdy by to mely nahodit

//edit hned jak jsem to dopsal tak uz to jede :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Damianus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damianus »

LOVIT píše:
Damianus píše:Vy hrajete na originalnim serveru?
predstav si ze jo, a ses asi tak druhej clovek co sem pise ze hraje na free.
wow na free neni wow tecka :)
Ja to nehraju :-D jen jsem se chtel zeptat protoze mi nekdo rikal ze ty poplatky jsou celkem mastne :?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Vyměníš, a hodně rychle. Hodně questů má nějaky zeleny revard, nějaky modry. A všechny sou lepší než tvůj equip.
Jj vím už sem tam byl mockrát na "jiném" serveru. :)
Damianus píše:a to nehraju jen jsem se chtel zeptat protoze mi nekdo rikal ze ty poplatky jsou celkem mastne
450Kč na měsíc přes karty a přes účet je to myslím 370Kč ale to ti řeknou přesně co tak platí. Každopádně furt lepší dat 400Kč za měsíc za hraní WoWka než 500Kč týdně ( teda 2k měsíčně ) za účty za mobil jak někteří lidé co znám...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Vodnik píše:2Rajče: přepisovat se mi to nechce, základní informace se diskutují třeba tady http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26728

Ve zkratce - řada předních arénových týmů je podezřelých z organizování domluvených zápasů v časných ranních hodinách na zvyšování ratingu. A jde o rating jako 2400 a víc a zápasové skóre 30-40:0
Aha dík :) ... vochcávky se najdou všude no...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Damianus píše: Ja to nehraju :-D jen jsem se chtel zeptat protoze mi nekdo rikal ze ty poplatky jsou celkem mastne :?
tak to pardon :)
no taky mi prijde ze je lepsi dat tech 400/mesic nez to nechat v patek v hospode ze, druhej den kocovina, vykoureno asi tak 50 cigaret od lidi co vedle tebe kouri (sam sem nekurak) a dalsi negativa jako obleceni nacichle kourem atd :)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

No, na tom DT je to nejaky divny. Motion nebo kdo tam prodaval 320% netherdraka (toho z PVP) za 5000G. Proste vas hodi do tymu a odehrajou par zapasu. :stupid:
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Na DT to není nic divného,protože je plný čechů a češi jsou na ochcávání čehokoli experti:)
IBM Thinkpad T42p
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Renus píše:Na DT to není nic divného,protože je plný čechů a češi jsou na ochcávání čehokoli experti:)
A právě proto radši hraju na Zenedaru. :wink: A navíc to má vedlejší efekt si zlepšuju angličtinu. :)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Mr. Dirk píše:
Renus píše:Na DT to není nic divného,protože je plný čechů a češi jsou na ochcávání čehokoli experti:)
A právě proto radši hraju na Zenedaru. :wink: A navíc to má vedlejší efekt si zlepšuju angličtinu. :)
jo casem az prestane hrat par lidi kvuli kerejm sem na DT(jestli to do ty doby budu hrat sam) pujdu taky na realm kde je skutecne hlavni jazyk eng
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no ja jsem zase s kamosema presel ze en serveru na DT a musim rici ze je to o dost lepsi nez jsem cekal, en mi sice moc nevadi, ale rodnej jazyk je rodnej jazyk 8-)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Abych rekl pravdu tak je mi uplne jedno, ze nejsem na temer ceskem ofic serveru DT. Na nasem je nekolik cesko-slovenskych guild a jinak neni problem se en domluvit i kdyz trochu broken english.

Vcerejsi den by se dal nazvat "kup si sveho epica"
Docela narvano v SW u vendoru :-D

Sam jsem si taky vylepsil Druida i Locka. Skoda ze jeste armory neni updatle.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“