Google Chrome
- borisek
- Nováček
-
Re: Google Chrome
Hm, je vidět, že každý přistupujeme různě k uspořádání dat na disku...
V tempu nic nehledám, nezajímá mě. Jsou věci, které si prostě nechci ukládat, ale jenom je otevřít a podívat se, co to je zač. Nechci, aby se mi to stahovalo do mé "Download" složky, kde bych to potom musel zase promazávat. V tempu mi to nevadí.
Pak jsou naopak věci, které si uložit chci. A najdu je ve svém "Downloadu".
Možná je to zastaralé, ale jistě se najde mnoho dalších uživatelů, kteří to dělají podobně.
V tempu nic nehledám, nezajímá mě. Jsou věci, které si prostě nechci ukládat, ale jenom je otevřít a podívat se, co to je zač. Nechci, aby se mi to stahovalo do mé "Download" složky, kde bych to potom musel zase promazávat. V tempu mi to nevadí.
Pak jsou naopak věci, které si uložit chci. A najdu je ve svém "Downloadu".
Možná je to zastaralé, ale jistě se najde mnoho dalších uživatelů, kteří to dělají podobně.
CPU: AMD A10-7860K Black Edition | MB: ASUS A88XM-A - AMD A88X | RAM: HyperX Savage 8GB (2x4GB) DDR3 2400 CL11 |HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic |OS: Win 10
- Leon_
- Začátečník
No ja by som za ziveho boha nevedel nieco takto niekde k "systemovym" suborom stiahnut a potom nato akoze zabudnut a zasierat tam miesto este dalsimi vecami. To by som si radsej odrezal ruku.
Na kompe mam vsetko riadne potriedene a vsetko ma svoje miesto, kam ide. Takze toto ja asi nepochopim nikdy :

.
- borisek
- Nováček
-
Ano, tvůj postoj je legitimní. Ale není jediný. Jiní lidé mohou mít jiné, také legitimní požadavky.
Můj dotaz nebyl, jestli se ti to líbí nebo ne, ale jestli to v Chromu jde tak, jako to šlo je FF a jak to tisíce lidí používalo.
Můj dotaz nebyl, jestli se ti to líbí nebo ne, ale jestli to v Chromu jde tak, jako to šlo je FF a jak to tisíce lidí používalo.
CPU: AMD A10-7860K Black Edition | MB: ASUS A88XM-A - AMD A88X | RAM: HyperX Savage 8GB (2x4GB) DDR3 2400 CL11 |HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic |OS: Win 10
- Leon_
- Začátečník
- killerek
- Začátečník
-
borisek: Chapu te a je to dobra funkce. Ma ji i IE a Edge. Setri hodne casu, když třeba prohledavas net a otvíráš třeba hromady pdfek s navody(tech. spec), kde si nechas jen jeden "spravny" soubor.
Leon_: Temp adresare jsou tu prave od toho, ze se zadělají bordelem, který nikdo nevyzaduje zálohovat. Muzes smazat temp adresare rucne nebo si klidne nastavit pravidelne mazani.
Leon_: Temp adresare jsou tu prave od toho, ze se zadělají bordelem, který nikdo nevyzaduje zálohovat. Muzes smazat temp adresare rucne nebo si klidne nastavit pravidelne mazani.
- borisek
- Nováček
-
Díky za pochopení. Chápu tedy dobře, že Chrome to neumí?
- madPav3L
- Mírně pokročilý
Tak jsem aktualizoval Windows na October update a mám celkem solidní problém s Chrome.
Okno prohlížeče mám maximalizované na levé půlce obrazovky (3440x1440) a pokud se nějakým způsobem přepnu na celou obrazovku (třeba youtube video, twitch stream, atd...) a zase zpět, tak už najednou okno není maximalizované na levé půlce, ale natáhne se i několik pixelů doleva, doprava a dolů viz galerie několika snímků obrazovky. https://imgur.com/a/RMNuYUA
Každý snímek reprezentuje jed no přepnutí na celou obrazovku a zpět, nejlépe je to vidět na záložce v levém horním rohu a na ikonce "2080 Ti" vedle pravého horního rohu.
Setkal jste se s tím někdo?
Zkoušel jsem Edge a tam tento problém není.
Okno prohlížeče mám maximalizované na levé půlce obrazovky (3440x1440) a pokud se nějakým způsobem přepnu na celou obrazovku (třeba youtube video, twitch stream, atd...) a zase zpět, tak už najednou okno není maximalizované na levé půlce, ale natáhne se i několik pixelů doleva, doprava a dolů viz galerie několika snímků obrazovky. https://imgur.com/a/RMNuYUA
Každý snímek reprezentuje jed no přepnutí na celou obrazovku a zpět, nejlépe je to vidět na záložce v levém horním rohu a na ikonce "2080 Ti" vedle pravého horního rohu.
Setkal jste se s tím někdo?
Zkoušel jsem Edge a tam tento problém není.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- peta809
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, aktuálně řeším tento dosti palčivý problém: https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=53&t=273315. Poradíte prosím někdo? Děkuji.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
- rbclass
- Žlutá karta
-
Zdar,mam problem so scrollovanim..Ide o rychlost..meni sa..raz to scrooluje rychlo,inokedy zas normalnou rychlostou.. Ziadne addony na scrool nemam
Dik za rady,dost ma to uz serie
Dik za rady,dost ma to uz serie
- Jozef62
- Nikdy nic nevím
-
a/ Nastavenia - Rozšírené - Obnovenie predvolených nastavení
b/ skus inú myšku
b/ skus inú myšku
- rbclass
- Žlutá karta
-
resetoval som flags a ide to ok
- rbclass
- Žlutá karta
-
zdar,v najnovsej verzii sa uz da zapnut dark mode
staci spustit s parametrom
staci spustit s parametrom
-force-dark-mode
- Petra M
- Začátečník
Chrome Tab Search
Chrome Verze 91.0.4472.77 (Oficiální sestavení) (64bitový) - zase tam je ta ikonka na liště Hledat karty a já jí tam nechci, pokud to je možné, nicméně tento postup:
chrome://flags/#enable-tab-search > Disabled
již nefunguje, alespoň u mne ne, položka ve Flags není. Díky za pomoc, pokud to vůbec jde vypnout
chrome://flags/#enable-tab-search > Disabled
již nefunguje, alespoň u mne ne, položka ve Flags není. Díky za pomoc, pokud to vůbec jde vypnout

Spoiler
i5-2500K + 16GB DDR3 + GTX 970 + 1080p + SSD + Win 10x64
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Nevíte, prosím, proč prohlížeč Google Chrome neotevírá spoustu PDF z Internetu?
Musím kopírovat link a otevírat v EDGE.
Zajímalo by mne, podle čeho se to řídí, jaké PDF otevírá, a jaké ne.
Windows 10 Pro 64bit 1703 v práci, 21H1 doma.
Musím kopírovat link a otevírat v EDGE.
Zajímalo by mne, podle čeho se to řídí, jaké PDF otevírá, a jaké ne.
Windows 10 Pro 64bit 1703 v práci, 21H1 doma.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB