Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od yuri.cs »

unit-97 píše:Activision nabídne hodně DLC k CoD : Black ops !!!Takže není co řešit Black ops kupuju !!!A všechny DLC taky co výjdou.
Nemel bys byt spis nastvany, proc veci distribuovane jako DLC nejsou uz v puvodni hre?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

nn mě to nevadí ale zaleží jak v jaké hře u mafie 2 mě to vadilo ale u CoD si to klidně zaplatím
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Co mě ted zaskočilo když jsi u té MAFIE 2 tak že hra stojí litr 1000,- a ty DLC balíčky stály nák 2200,- tak co to je? To je dražší jak hra. Jako mě to nevadí já to nekupuji ,ale příjde mi to jako nadsazená cena. No snad ten CoD to tak mít nebude i když hra má stát 1500,- :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Ted jsem se dival na to hodinove video o multiplayeru, a vypadá do docela dobře, hlavně ta kuš. Na tu se mrtě těším
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Vlastimil91 píše:Co mě ted zaskočilo když jsi u té MAFIE 2 tak že hra stojí litr 1000,- a ty DLC balíčky stály nák 2200,- tak co to je? To je dražší jak hra. Jako mě to nevadí já to nekupuji ,ale příjde mi to jako nadsazená cena. No snad ten CoD to tak mít nebude i když hra má stát 1500,- :)
Já miluju DLC k CoD kvuli tomu že potom půl roce ty mapy člověka omrzí a ty DLC jsou takový osvěžení tak tě to začne zase hodně bavit proto nechci všechny mapy z DLC do hry ale u mafie 2 je to něco jiného tam ustřihly kus přiběhu a daly to do DLC = (sv**ě)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

unit-97: Jasně, napiš to tu ještě 100x jak se hrozně těšíš a jak je to jasná koupě.. :roll: :roll:
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

No pro mě jo :wink:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Ale tak to nemusíš psát u každé postnuté zprávy o CoD7.. ale jsi ttochu pomalejší tak tě to omlouvá :)
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

v každé zprávě to nepíšu a už jdi někám do xxxxxxx nechápu proč mi nadáváš retarde
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Still.Lord píše:Ale tak to nemusíš psát u každé postnuté zprávy o CoD7.. ale jsi ttochu pomalejší tak tě to omlouvá :)
Je pravda že to u každé zprávy nepíše.A trochu se kroť!!!
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

1) není to pravda
2) na tomhle fóru je povoleno mít jen jeden účet, jestli nevíš..to ti říkám z vlastní zkušenosti, unite :roll:
Má pravdu, furt sem píšeš jak je to jasná koupě, jak to bude best a jaká to nebude šupa...to nikoho nezajímá a pro nikoho to není přinosné :D vždyť já už poznám i ten tvůj styl psaní...tři vykřičníky, mezera za čárkou/tečkou zase chybí, a tak bych mohl pokračovat...
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Svůj učet zruším už jsem psal adminovy pač někde nemohu najít jak se to dá udělat
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tak se nehádejte, jestli mi to nepojede na plzeňské sestavě (podpis), tak vás stejně všechny zabiju. Jo a je to jasná koupě a moc se těším!

:oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Unit říká jak je to jasná koupě a pak se dočteme že to stáhnul a nic nezakoupil. Já tu hru během týdne snad budu mít doma a pak můžu říct jestly je to dobrá koupě či ne i když věřím že to bude dobrá koupě jako vždy.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no nevim vasi radost fakt nesdilim a staci mi k tomu jedno slovo Treyarch
asi to nej co bylo na cod WaW byl zombie mod, driv byla v mode 2. sv pak se ohrala tak ted je v mode afghanistan ovsem opet se zombie modem... co kdyby ostatni selhalo
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Tak na tuhle hru se hodne tesim, doufam ze bude pokracovat v povedenem stylu MW2
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Bavil jsem se o tom s jednim manikem co to sleduje, a shodli jsme se na tom ze posledni dobry dil bychom si nemeli nechat ujit :) . Tohle bude podle dosavadnich informaci s nejvetsi pravdepodobnosti pecka, a vetsi uz se asi nedockame nebot hlavni manici z IW se presunuli k EA (a zalozili Respawn :sigh: ) a soucasne IW se prej sklada se zbytku + mnoho zacatecniku, takze se uz asi niceho lepsiho u CoD (co se MP tyce) nedockame... Nejprve si pockam na recenze, zatim stejne nemam tolik penez a doufam ze cena pujde co nejdriv dolu, ikdyz tomu moc neverim :huh:

A omlouvám se za text bez HÁČKŮ a ČÁREK, ale vubec ted nemam naladu se zabyvat pravopisem :oops:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak uvidime,no.Treba se kluci z Treyarchu hecnou uspechem MW2 a bude to zase ten solidni script narez.WaW byla kravina,myslim si,ze to vedi a mohli by se chtit predvest aby dokazali,ze taky umej.Me jde na druhou stranu pouze o singla,mp nehraju.At uz dodaj cokoliv tak verim,ze to bude lepsi nez posledni MoH.Jinak se taky omlouvam za diakritiku,ale pisu z eng notebooku.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nechapu co je dobreho na call of duty.
Hral sem dvojku a ta byla dobra.Na svou dobu spickova grafika a gameplay.
Pak sem hral ctyrku a taky celkem slusna hra.
Posledni asi 3 dily je to hra s hnusnou grafikou a stejnym gameplayem jako ve dvojce...
Zkousel sem MW2 a za par minut me to prestalo bavit.
Muze mi nekdo rict co je na te call of duty tak super?
unit-97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od unit-97 »

Vlastimil91 píše:Unit říká jak je to jasná koupě a pak se dočteme že to stáhnul a nic nezakoupil. Já tu hru během týdne snad budu mít doma a pak můžu říct jestly je to dobrá koupě či ne i když věřím že to bude dobrá koupě jako vždy.
Možná dnes jí budu koupit záleži jestli jí budou mít na skladě a klidně ti postnu obrázek z knihovny her na STEAMu že jsem nic nestahl
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“