Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Call of Duty: Black Ops (CoD 7)

Příspěvek od kotas »

Obrázek
Něco jsem hledal o dalším připravovaném dílu ze série Call of Duty, tedy sedmej díl a ten se bude podle všeho odehrávat ve Vietnamu. Takže žádné Modern Warfare 3. Líbí se mi to, jak se série střídá v námětech, MW1, potom z 2.světové a pak MW2 a potom Vietnam, určitě pak MW3 :razz: .
Obrázek Obrázek
CZ info z BW: Nové Call of Duty prý ve Vietnamu
CZ info z HREJ: Call of Duty 7 z Vietnamu?
CZ info z GT: Call of Duty Vietnam?
Obrázek
Nějaké zahraniční info: Rumour: Call of Duty - Vietnam? , Call of Duty 7’s Vietnam Setting Too Close to Home? , Rumor: Call of Duty Moving on to Vietnam?
Obrázek
Naposledy upravil(a) Thellwin dne ned 2. kvě 2010, 10:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
heroik
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Vietnam (Call of Duty 7)

Příspěvek od heroik »

Bože to tam zase budu skakat s nejakyma puskama nebo M1 Garand? To si snad delaji srandu..vsechny dily od 5ky nahoru jsou uplne k (s prominutim) k hovnu, jelikoz ten MP z toho dela totalni blbost...CoDWaW bylo v Mp nehratelne a Mw2 taktez...posledni dil ktery se jim opravdu podaril a nebyl ani zdaleka takovej shit jako ty ostatni bylo CoD2 :-) CoD4 bylo bez promodu taky nehratelne...každopadně dik kotasovi za info =)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

NJ, ale jsou lidi, co hrají Single a Multi zřídka, ne-li vůbec. S tím Multi máš pravdu - já jsem sám hrával CoD2 On-Line a to jsou teprve řežby :!: . Já už hezkých pár let nemám na Multi čas, takže se bavím pouze v Single - jsem spíše pro příběh a dějovou linii, proto mi třeba horší absence u Multiplayeru u her dávno nevadí. Ale kdyby jsme o tom pokračovali, šli by jsme pomalu do OT a tam přece nechceme že jo :oops: ..

CoD 7 z prvních informací vypadá zajímavě, před chvílí jsem se někde dočetl, že se bude možná odehrávat i v Barmě :arrow: . Spekuluje se nad Vietnamem a Barmou, no uvidíme, ale první "oficiální" informace uvádí, že půjde o hru zasazenou do Vietnamu. Hodně her tohle téma pěkně "zprasilo", třeba si vzpomenu na Shellshock Nam 67 - to byla hrůza, děs běs. Vše ukáže čas 8) .

Na Vietnam se strašně těším a tiše se klaním ke skvělému a Českému Vietcong!!
Obrázek
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já se kvůli Treyarchu a tomu, že Activision chce mít hru za každou cenu hotovou do letošních Vánoc dost bojím, ať to nedopadne jako s World at War.
Goldnoob team proud member!
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Thellwin píše:Já se kvůli Treyarchu a tomu, že Activision chce mít hru za každou cenu hotovou do letošních Vánoc dost bojím, ať to nedopadne jako s World at War.
World at War mě bavil hodně, co jsem považoval u téhle hry za velké minus byly zvuky..hudba super, ale veškeré zvuky - katastrofa :blee: .
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Treyarch a CoD = absolutní sra*ka :blee: Většina lidí očekávala pokračování MW2, a ted se vracet do Vietnamu? Nevim ale neprijde mi to jako dobra volba ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Někde jsem četl že MW3 už nebude dělat studio Infinity Ward.... Tak nevim nevim jak to pak bude s kvalitou hry. Ale to je stejně ještě daleko.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Nevim co vsichni mate proti Treyarchu, COD5 je super hra (hlavne MP).

Na Vietnam se tesim, bude to zas trochu neco jinyho. MW se mi moc nelibi a WW2 3x staci.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

tak nejlepsi hrou z prostredi vietnamske valky stejne uz navzdy zustane Vietcong 1
jinak COD vseobecne prakticky od 2heho dilu je v MP jen hloupa skakaci arkada kterou se neni problem naucit za tyden hrani na publicu, diky bohu za to ze to ma v poslednich dile aspon relativne slusny ikdyz dost kratky singleplayer...
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zandhapper a ostatni: co kua mate s tim, ze cod 5 je na multak nehratelne? je to zatim nej multak co znam. kdyz se vam to nezda, bezte si hrat jako par stovek ostatnich pr0g3jm3r teenageru CSko :lol: :stupid2:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To bylo vždycky moje přání,zasadit aspoň jeden díl CoD do Vietnamu,ale jestli na tom má dělat Treyarch tak zatím zůstávám skeptickej...Každopádně přesun do Vietnamu pokládám za dobrej krok,vždyť ta WW2 je furt dokola,her kolem toho mraky...Takže CoD ve Vietnamu a MoH v Afghánistánu beru....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Dokud bude vydávání CoD trvat jeden rok, tak dlouho to budou totální hovadiny.. nejlepší bylo CoD1 až CoD4 (krom trojky, která šla jen na xbox)... ať už SP tak MP.. 5ka už nebyla vůbec propracovaná..

Kéžby prostě si dali pauzu a vymysleli něco revolučního a neokoukanýho, jako to bylo u starý jedničky..
Wannabe dickface... :]
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

taky se celkem divim, jak tu nekteri tvrdi, ze cod:waw byl propadak. od dob cod1 mel nejlepsi MP. a proc se tak nehraje? zazdili ho treyarch/activision nepridanim recordu do zakladni hry a prilis velkymi mapami na prosazeni v progamingu. Kazdy chtel znovu pusky, tak je tam dali. Kazdy chtel, aby se to co nejvice priblizilo cod1, to taky udelali. Dokonce, kdyz si projedete poradne consoli, tak zjistite, ze nektera nastaveni/prikazy se jmenuji cod1. Ostatne pusky se tak chovaji - ne jak pusky z cod2, kde s ni mohl hrat skoro kazdy a pokud jste nekoho trefili do nohy a hra ukazala, ze jste dali headshot, jste byli strasni skilleri.

^Paja^: hral jsi vubec cod 1 a 2? jestli jo, jak muzes povazovat dily od cod2 vys za skakacky?

ted k tematu: Ja doufam, ze se jim to povede a "zly" Activision jim do toho nebude moc kecat.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

no prave...absence prikazu record a nehorazne velke mapy (svym zpusobem nehratelne) z te hry delala totalni propadak. A rekni mi, kde si prisel na to ze vsichni chteli aby se to podobalo cod1 a aby tam byly pusky? Co si ja pamatuju, a ja hraju uz od dob cod1 tak si pamatuju ze na MW se nikdy netesil, a po vydani z toho vsichni byly nadseni. Taky si pamatuju jak sem sam mel kecy ze kdyz tam nebudou pusky tak budu strilet s AK47 po jednom :D a behem prvniho hrani sem na pusky proste zapomel...pozdeji sem se stejne ale vratil k cod2. a Activision je zly? Ten je spis hodny...asi si myslel infinity ward ne? A at chcete nebo ne - 5 a 6 jsou nejvetsi propadaky, jedine co se z toho da je SP z MW2. V codWAW se nedalo ani to SP - proste takoova kravina...
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

kdyz to reknu slusne, tak ta lepsi cast evropskeho/svetoveho progamingu chtela zpet 2. sv. Duvodu bylo hodne, ale treba prilisne fullauteni, z toho plynouci nahodne killy (takze tu uz neslo ani tak o skill, ale o stesti, kdo koho urval driv), zbrane takrka nekopaly (vzpomente si na mp44/bar z cod1, to je jine kafe oproti ak47/ak74 ci cokoliv z cod4) atd... proto scena (tim nemyslim hrace, kteri hraji na publicu -ti jsou radi, ze jsou radi...) si prala zpet 2. sv a z toho pramenici pusky (=castecny odsun fullauteru na pusky) a hru zalozenou vice na skillu a ne "random" shoty aka cod 2/4. Sam vlastnim mimo mw2 vsechny dily, z kazdeho jsem neco nahral i na slusne urovni, takze muzu porovnavat.

K tomu "zlymu" Activisionu: nevim, kdo tam komu co veli, tak jsem napsal to co jsem napsal.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ke zlému Activisonu už jsem psal jinam :)
Activision prý doufá, že díky němu opět získá čelní místo v prodejích. "Treyarchu bylo řečeno, že musí hru v každém případě dodat na vánoční trhy," uvedl zdroj.
Goldnoob team proud member!
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

to je prave ono, Activision jim da sibenicni termin, pak to vyvojari museji odflaknout, aby to vubec stihli. Bych se ani nedivil, ze uz ted bezi vyvoj MW3 a diky tomu, ze na to budou mit dva roky, tak to bude zase "pecka"...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

No ja som paradoxne World at War narozdiel od CoD 4 aj dohral, ale co bolo na hre uplne najhorsie bola AI, treyarch nerobi zle hry, nie je to ziaden odpad na sposob takeho Rogue Warrior co nedavno vysiel, len ich hry su vzdy o triedu slabsie ako od Infinity Ward.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Klaboor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Klaboor »

kazdemu chuti jednoducho nieco ine....presiel som vsetky codcka samozrejme okrem trojky nakolko nevlastnim ziadnu konzolu....bavili ma jednoducho vsetky diely....mw1 a waw som hral jedine po LANe doma s kamosmi ale mw2 som si kupil a som absolutne spokojny ako s SP tak aj s MP.....nehral som public predosle diely ale jedno je iste ze cod nie je battlefield a mnohi podla mna toto od tejto hry cakaju....hrajem posledne 2 dni trochu bad company 2 a na tuto hru potrebujes fakt seriozny cas....MP 16na16 nie je ziadna sranda...tam to je fakt MP na urovni.....komunikacia, coop je proste v tejte gamese MUST.....nakolko pracujem a mam uz aj ine povinnosti nie len non stop vysedavat pri PC a mastit do rana...tak pre ludi podobnych mne je mw2 ako stvorene...mne absolutne nevadi ze je "skakacska" arkada ako to niektori nazyvaju....viem sa tam odviazat s par kamosmi....je tam sranda...zasmejem sa, sem tam si ponadavam ale ide o to odreagovat sa a nie pri tom scvoknut....takze cod celkovo pre mna fakt dobra seria...mw2 je PRE MNA pecka...kazdy ma iny nazor.....a na nasledujucu sedmicku sa samozrejme tesim...len skoda ze mw3 nebude robit IW ale pravdepodobne Sledgehammer Games
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

slaava píše:taky se celkem divim, jak tu nekteri tvrdi, ze cod:waw byl propadak. od dob cod1 mel nejlepsi MP. a proc se tak nehraje? zazdili ho treyarch/activision nepridanim recordu do zakladni hry a prilis velkymi mapami na prosazeni v progamingu. Kazdy chtel znovu pusky, tak je tam dali. Kazdy chtel, aby se to co nejvice priblizilo cod1, to taky udelali. Dokonce, kdyz si projedete poradne consoli, tak zjistite, ze nektera nastaveni/prikazy se jmenuji cod1. Ostatne pusky se tak chovaji - ne jak pusky z cod2, kde s ni mohl hrat skoro kazdy a pokud jste nekoho trefili do nohy a hra ukazala, ze jste dali headshot, jste byli strasni skilleri.

^Paja^: hral jsi vubec cod 1 a 2? jestli jo, jak muzes povazovat dily od cod2 vys za skakacky?

ted k tematu: Ja doufam, ze se jim to povede a "zly" Activision jim do toho nebude moc kecat.
prave ze hral a proto sem psal od druheho dilu, treba cod 1 bylo mnohem tezsi se naucit chovani zbrani recoil atd u cod2 ty zbrane uz zjednodusili a od cod4 je to uz jenom lamacky hophop a spray zbrane :(
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“