Je to DupliColor (docela dobrá značka) ColorSpray, nic víc tam není...ale kupoval jsem ho v HK v OBI za 139,-Kč (50% zdarma). Čekal jsem nějakej shit a dost dobře mě překvapil...Kelly píše:btw mohl by jsi me napsat presnej nazev toho spreje..dik
PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ok dikStoobi píše:Je to DupliColor (docela dobrá značka) ColorSpray, nic víc tam není...ale kupoval jsem ho v HK v OBI za 139,-Kč (50% zdarma). Čekal jsem nějakej shit a dost dobře mě překvapil...Kelly píše:btw mohl by jsi me napsat presnej nazev toho spreje..dik
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- Nox.lbc
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Taky se přiklánim k tomuto názoruKelly píše:cim dal lepsi stoobi
btw mohl by jsi me napsat presnej nazev toho spreje..dik
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Sir_Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty tomu zdroju davas zabrat...
Krasna praca, super.
Za chvilu tromfnes aj bit-tech a
http://www.hardforum.com/showthread.php ... ge=2&pp=20
Len tak dalej !!!
Krasna praca, super.
Za chvilu tromfnes aj bit-tech a
http://www.hardforum.com/showthread.php ... ge=2&pp=20
Len tak dalej !!!
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
- racous
- Začátečník

Stoobi: ty tomu dáváš.Fakt si stím umíš vyhrát.Tu barvu mám od stejný formy DupliColor a je tam 50% navíc(nebo tak něco)
Tak jsem si myslel že je to good.Tak jsem ji koupil. Však zítra se koukni do mého threadu: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=28150 budou tam nový fotky.Celého Casu jak je složený a nástříkaný.
Ale jinak fakt good work

Ale jinak fakt good work
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kinjaba
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kinjaba
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych Vás odkázal na tohle, tam je to to samý...na co budu spát tisíce do výkonu, kterej nepotřebuju? Jen pro machrování? Můj koníček je casemodding, a ten není za měsíc zastaralej. Prostě nespojujste autotuning (kde natuňená kára musí nutně mít nejsilnější motor na světě), ale casemodding...jak řekl Sir, je to takový umění... 
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přes noc tak nějak přemýšlel nad modem, jelikož mě dost naštvaůa ta rez u routeru, tak jsem zase začal trochu důmat nad tímhle...a dost k tomu dopomohla i ta diskuze v chlazení (wb do zdroje). Tak jsem se zamýšlel nad chlazením tohohle modu. Zatím jsem měl v plánu hodit na dno case 2x120mm fan, kterej by tahal vzduch skrz žebra radiátoru, kterej bude pod case (samozřejěm schovanej). Dále by byly vepředu 2x80mm fan (svítící). Který by na malý otáčky (přes regulátor) tahaly vzduch do case, aby to tam nestálo. A nahoře nad procesorem by byly 2x80mm UV fany, který by ten vzduch zase vyfukovaly ven. A ještě samozřejmě teda jeden 80mm fan ve zdroji. Takže by to bylo celkem 7větráků. Je to dost, ale zase by byly všechny na nízký otáčky, takže by celkově PC mělo být tichý...
Tak se chci tak zeptat i na vaše názory...co myslíte? Umím si představit, že vás bude polovina psát,. že je to moc fanů...to beru, ale prosím Vás pište trochu konstruktivně a zkuste se zamyslet nad celkových průtokem vzduchu v case. Jestli má cenu některý ty fany vypouštět...Abych řekl pravdu, jsem z toho dost zmatenej...
Tak se chci tak zeptat i na vaše názory...co myslíte? Umím si představit, že vás bude polovina psát,. že je to moc fanů...to beru, ale prosím Vás pište trochu konstruktivně a zkuste se zamyslet nad celkových průtokem vzduchu v case. Jestli má cenu některý ty fany vypouštět...Abych řekl pravdu, jsem z toho dost zmatenej...
- Zafod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- racous
- Začátečník

Já mám ve svý case 3x 80Fany a teploty mám CPU 25-27 a System 30-32 v klidném stavu.Tak si myslím, že by jich tam tolik být nemuselo.Stačily by 3x 120Fany a bylo by to good.
Ale to je na tobě.
Jestli to chceš aby ti to designově ladilo s case.
Jestli to chceš aby ti to designově ladilo s case.
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
wow tolik fanů
odspoda myslíš opravdu ze dna ?? jednak si myslim že to bude docela prachotažný takže nechci za par tejdnů vidět ten výměník a vnitřek PC 
2x80 v předu?? mno....zjistil sem že i když tam dáš opravdu tiché fany ale dáš jich tam více tak už to slyšet bude
nio záleží jakej máš modzálusk
jinak jsem pro 1x 120
a druhej fan bych nechal buď poze ve zdroji jeden 120 kterej by to všecko tahal ven nebo bych ho porpořil dalším 120 pokuď možno vzadu nebo nějakej mod a nahoru do víka
;)
prostě větráky by se neměli přehánět , zvlášť když tam budeš mít ještě vodníka
2x80 v předu?? mno....zjistil sem že i když tam dáš opravdu tiché fany ale dáš jich tam více tak už to slyšet bude
prostě větráky by se neměli přehánět , zvlášť když tam budeš mít ještě vodníka
- Nox.lbc
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Jasná výhoda je v tom, že ti bude dobže cirkulovat vzduch ... nevýhodaje, že se ti tam bude usazovat mrtě prachu (!)Stoobi píše:Tak jsem přes noc tak nějak přemýšlel nad modem, jelikož mě dost naštvaůa ta rez u routeru, tak jsem zase začal trochu důmat nad tímhle...a dost k tomu dopomohla i ta diskuze v chlazení (wb do zdroje). Tak jsem se zamýšlel nad chlazením tohohle modu. Zatím jsem měl v plánu hodit na dno case 2x120mm fan, kterej by tahal vzduch skrz žebra radiátoru, kterej bude pod case (samozřejěm schovanej). Dále by byly vepředu 2x80mm fan (svítící). Který by na malý otáčky (přes regulátor) tahaly vzduch do case, aby to tam nestálo. A nahoře nad procesorem by byly 2x80mm UV fany, který by ten vzduch zase vyfukovaly ven. A ještě samozřejmě teda jeden 80mm fan ve zdroji. Takže by to bylo celkem 7větráků. Je to dost, ale zase by byly všechny na nízký otáčky, takže by celkově PC mělo být tichý...
Tak se chci tak zeptat i na vaše názory...co myslíte? Umím si představit, že vás bude polovina psát,. že je to moc fanů...to beru, ale prosím Vás pište trochu konstruktivně a zkuste se zamyslet nad celkových průtokem vzduchu v case. Jestli má cenu některý ty fany vypouštět...Abych řekl pravdu, jsem z toho dost zmatenej... :sad:
... a case bude hlučnej podle nejhlučnějšího větráku (nejspíš procesor), takže dva nebo sedm fanů > nepoznáš rozdíl ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano bude tam vodník. Ale všechny ty fany jsem tam dával proto, protože se mi hodily k modu, tak nějak tam prostě pasujou, hlavně ty přední mám perfektně vymyšlený, ale nějak mi to teď nedalo, protože už vidím, jak pak bude každej kritizovat za takový množství fanů...
ale podle mě to musí být tichý...když to jsou silent fany a ještě stažený na 5V, tak to slyšet není...ale zase udělaj takovej lepší průvan...
A jak jsi psal ty DigitalDoome, ty fany budou tahat vzduch z pod case, ale mělo by to být v pohodě, to už jsem tak nějak zkoušel...ale šlo mi o to, když ty fany vytáhnou vzduch ohřátej od výměníku do case, tak by ty ostatní fany byly jen + pro další cikulaci...ale fakt nad tím dost přemýšlím...
ale podle mě to musí být tichý...když to jsou silent fany a ještě stažený na 5V, tak to slyšet není...ale zase udělaj takovej lepší průvan...
A jak jsi psal ty DigitalDoome, ty fany budou tahat vzduch z pod case, ale mělo by to být v pohodě, to už jsem tak nějak zkoušel...ale šlo mi o to, když ty fany vytáhnou vzduch ohřátej od výměníku do case, tak by ty ostatní fany byly jen + pro další cikulaci...ale fakt nad tím dost přemýšlím...
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno sem na to zvědav ... já si promýšlím taky ten svůj mod a pomalu ale jistě opouštím myšlenku kupě case a asi si jí celou udělám namíru
a možná vyzkoušim dřevo
ale tak aby to ve finále nevypadlo jako dřevo 
BTW: sem procházel Obi a našel jsem tam za 600,- elektrickou stříkací pistoli ...co si o tom myslíš? psaly tam něco jako 120g/1m ...
pořád přemýšlím jak to nastříkat spreje sem zavrhl a stále si stojim za zalatou metalízou
vyzáš jako HLmode a tvuj router sem zavrhl už by to nebylo tak originální 
BTW: sem procházel Obi a našel jsem tam za 600,- elektrickou stříkací pistoli ...co si o tom myslíš? psaly tam něco jako 120g/1m ...
pořád přemýšlím jak to nastříkat spreje sem zavrhl a stále si stojim za zalatou metalízou
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sir_Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa 7 nezda moc, jedno moje pc ma 12 vetrakov [ 4 x Titan 8cm; 6 x NoName zo starych zdrojov; grafika + procesor]
A vsetky bezia na 12V...
[akurat, ze ked chcem pozerat film, musim ho zavriet do skrinky na oblacenie
]
A vsetky bezia na 12V...
[akurat, ze ked chcem pozerat film, musim ho zavriet do skrinky na oblacenie
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Now working on project :
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, pochopil jsi to asi správně, ale asi takhle: pod case bude radiátor, na něm dva fany a case, ve dně case budou díry. Ale ještě nejsem rozhodnutej pro směr vzduchu, radiátor bude mít poměrně velký mezery mezi žebrama, takže asi bude lepší foukat na ně...ale jak říkám, až to bude, tak vyzkouším oba směry a uvidíme, co bude použitelnější...rozhodnutej nejsem, zatím to je jen teorie...Xan píše:jestly sem to správně pochopil tak chces ze spod case tahat vzduch přez výměník dovnitř ale tim pádem budeš mít vevnitř hodně teplího vzduch nebylo by to lepší obraceně???