25.11.2005

28.12.2005

Tak jelikož jsem zjistil, že aby někdo odpověděl, nechce se mu registrovat, tak to budu dávat i sem, přeci jen jste moje nejoblíbenější forum, tak pls komentujte...tady to je:
1) Tady je case ze strany, je použitá ta z minulého modu, tak je tam ještě starý boční okno, který jak je vidět na čarách bude větší, vrchní okno je už zvětšený, ale bude ještě větší dozadu, aby byly líp vidět ty dva 80fany pro který je tam otvor, budou to modrý UV. a na dně jsou vidět jen položený 120 fany, který budou foukat na výměník o velikosti 25x14x5cm.
2) Zde je úplně nová bočnice, kterou jsem dělal, a v ní je laserem vyřezaný nápis "Stoobi tuning2.0", který bude samozřejmě v konečné podobě ještě upravený a podsvícený, je to asi málo vidět.
3) Tady je detail toho nápisu.
4) A na zatím posledním obrázku je vidět rozdělanej Fortron 350W, který bude asi 11cm vysunutý vzadu na case.
Jak se to trochu hne, dám další fotky, hlavně všechno závisí na dodání výměníku, ten bude umístěn v nástavbě pod case o který jsem se asi nezmínil...
5) Tak tady je jen prozatimní fotka tý vypaldy, takhle svítí když je zavřená a když se otevře, tak červeně, až to dodělám, tak sem hodím pořádný foto, vím, že tohle je trochu rozmázlý...

6) Tohle je můj displej 20x4 modrý podsvícení a bílej (nažloutlej) text, teď už mám novej kabel k LPT, takže jde udělat i soft blikání podsvícení atd. myslím, že je dost pěknej, ale taky drahej! (info na SZ)

7) A tohle je zatím jen pro ukázku, to je budoucí expanzní nádoba, je to zatím jen hrubá úprava..., potom dám foto jak pokračuje...jinak materiál 4mm plexi, průměr trubky je 76mm vnitřní a 80 venkovní, výška expanzky bude asi 110mm...

8 ) Detail řezu horního plechu přímou bruskou.
9) Už uřízlá jedna strana plechu.

10) Už zakitovaný a zabroušený žlábek, který je na většině casu, mě se moc nelíbil, tak to je jeho konec...

11) A tohle už je hotový, uřízlý a zabroušený horní plech...

Ještě zbývá plech stříknout základovkou a bude připravený na nástřik černé metalízy.
12) Tak tady je ještě foto zezadu s už upraveným horním plechem...

13) Tak tady je moje dnešní prace (5.9.), lepil jsem připevňovací lišty na tu bočnici řezanou laserem...až to zaschne, tak ještě přidám jedno foto...ale prozatím:

14) Tady je takovej detail z úhlu na ten nápis.
15) A zde je pravá strana case, z již nasunutou pravou bočnici, kterou jsem dělal novou...

16) No a tady je právě ona bočnice zevnitř, kde jsem nalepoval ty zašupovací plechy, ještě o víknedu dodělám zadní kus, kde se bočnice šroubuje a rád bych už začal pracovat na podsvícení nápisu...

17) No a nakonec slibovaná fotka z nasazenou bočnicí a umístěním již zmiňovaného nápisu, nad mechanikami, který je nasvícený modrou LEDkou...

A to je zatím vše, už mám daný na ohýbání Lprofily z kterých se bude dělat ten podstavec, tak bych ho mohl snad nějak o víkendu, pokud bude čas dát dohromady a vymyslet připevnění čerpadla (eheim 1048), ale stále čekám na výměník, tak uvidíme...vedení vody v podstavci nebude řešený hadičkama ale CU trubkama průměr 12mm, v case bude vedení UV modrýma hadičkama z DE (10/8 )...
.:: New foto CD-RW mod ::.
18) Tak tady je už snad trochu normálně nafocelý osvětlení ty mechaniky.
19) No a tohle je nerozvícená mechanika...šuplík a ten plech uvnitř je stříknutej na černo, a ten plech je ještě upravenej=zmenšenej, jelikož zabíral zbytečně moc místa, tak aby bylo víc vidět CD, tak jsem ho upravil.

20) Tohle je taky nezapojená, ještě bez předku, ten bude úplně novej a mechanika bude mít taky ještě stealth mod.
21) No a tohle je foto červeného osvětlení, které není tak výrazné jako modré, jsou tam jen 2LED narozdíl od 3modrých. Je to foceno zepředu a to přímo z vysunutého šuplíku, tak snad něco uvidíte...

Jinak napájení LED je řešeno externím napojením na 12V větev, konektor je přidělaný vzadu na case, kde jsou i kabílky od LED, ale celé je to překryté plexi krytem černé barvy, na těch fotkách za světla je to trochu vidět...takže vzadu není vidět nic, jen kouká konektor.
Tak můžete kritizovat a komentovat!