a zajímavé je že ji vždy najdete na jednom fleku
Ford GT40 v podání GTA SA :
Moderátor: Baneshee

JJ, dela to skoro kazdemu s 9200, prozatimni reseni je pry 3.8, anebo pockat na 5.7....jiny reseni sem nenasel..Jasper píše:Ja bych rekl ze problem bude v grafice. Protoze uz jsi ctvrty clovek co ma radeon 9200 a blbnou mu postavy (ruzne blikaji, mizi a tak ...)Nitram píše:Mám takový menší problém.Mě se tam nezobrazujou lidi někdy je nevidim vubec a někdy jen obrysy.U kamoša to jede v poho.My Pc:AMD-Athlon XP 2800+,ATI Radeon 9200 SE,RAM 256 DDR 400Mhz.kamošovo PC:AMD-Athlon Xp 2400+,GeForce FX 5200 ,RAM 512 SDRAM 133MHZ.Nevíte proč se mi nezobrazují???????????

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

myslis to ked mas pomocou rampy preskocit cez 2 auta a pritom sa otocit?? pozri si video ako na tu rampu vyjde comp (len po kraji kolesami) a musis tiez drzat sipku do strany aby si sa spravne otocil...expLorer píše:hej ludia ako spravim ten posahany vodicak ?![]()
tam mam skakt cez taku haluz co ide hore a mam po tom preist dvoma kolesami ale damage je totalne nemozne nespravit a skocit a tocit sa a padnut zasa na koles tak to teda nechapem ako, ved maximalne spravim mozno 240 stupnov a viac nie :/ 360 sa neda

Jn, taky ted delam pro Catalinu. Ty jeji hlasky sou drsne. Ted nemuzu udelat tu misi s ni jak mam honit ty 3 chlapky na buginach a ukrast jim ty kufriky. Ale to pude. Musim jen ziskat vetsi praxi s rizenim te buginkyJoži píše:tie misie s tou Catalinou su brutalne, tie jej sadomaso praktiky a tie hlasky

když tak je o quadJasper píše:Jn, taky ted delam pro Catalinu. Ty jeji hlasky sou drsne. Ted nemuzu udelat tu misi s ni jak mam honit ty 3 chlapky na buginach a ukrast jim ty kufriky. Ale to pude. Musim jen ziskat vetsi praxi s rizenim te buginkyJoži píše:tie misie s tou Catalinou su brutalne, tie jej sadomaso praktiky a tie hlasky

no a ? je to GTAJasper píše:Ale ty skoky na motorkach jsou rulezni. Jedu takhle na kopci, a spadnu z velkeho srazu, 5s letim dolu a normalne dopadnu na kola a jedu dal

letecka skola ve tretim meste na severnim letistiDigitaldoom píše:jinak mě štve že nemůžu tunit motorkya taky mě štve že nevim kde je letecká škola
a pak mě štve toho šílenýho ježdění za misema a hlavně když se mi to nepovede a já tam jak debil musim jet přez půl mapy znova ..že ty mise prostě nejdou přeskakovat