Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Woyta píše:Konecne od NFS3 poradne honicky s policajti. Grafiku hodnotit nemuzu. Mam to nastaveno tak aby mi to slo plynule ale az pretaktnu grafu bude to lepsi. Ten mustang se fakt chova jak 4*4. S Viperem byla celkem sranda. Nazor na hru si ale delam az podle plne hry. NFSU2 demo nalakalo a hra byla zklamani. Tohle vypada na slusnou mapu a diky policii i dobrou hratelnost. BTW. Ten bullet time se obcas hodi. Zkuste si ve 250 podjet nakladak.
moja rec, snad by ale nezaskodila trocha optimalicie kodu :(
pokracovanie NFS3 :D + nieco z underground
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

výborný .... grafika boží a hodně svižná .... bezvadný, tohle si nechám líbit

co se optimalizace týče, tak mi příjde dobrá - zkoušel jsem to na více PC a jede to celkem dobře .....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

hraju to 1024*768 na minimalni detail+filtrovani na max,,,,jinak se na to neda koukat,divna grafika hraju skoro kazdej den nfs-hp2 MP,,mam to obednany ale ten nevim jestli to koupit,,jeste ze jsou dema
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Taky přidám svůj názor:

1) grafika je totálně hnusná
2) nepřišel jsem na to jak vypnout motion blur
3) ovladatelnost aut je strašná
4) ani ti fízlové nejsou jací by měli být
5) k čemu proboha zpomalování času?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

lol, vždyt je to dokonalý, jaká hnusná grafika ? btw na hezkou grafiku aspon 6600GT .))

HADES píše:Taky přidám svůj názor:

Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Tak sem si to zahral a docela se mi to libi.

Lidi, co NFS vytykaji, ze je to arkada, tak bud prave vylezli z jeskyne a nevsimli si, ze to byla VZDYCKY arkada, nebo jsou proste blbi, s tim nemuzou pani od EA nic delat.
Niceni prostredi je dobry ne kvuli tomu, ze by to melo nejakej zajimavej efekt pro hratelnost, ale kvuli tomu, ze se konecne auto nezastavi o kazdej malinkej stromecek.
Model poskozeni ve hre je, dokonce docela dobrej, bohuzel (nebo bohu dik?) se netyka vaseho auta ... ale podivejte se, jak se krasne nicej policejni auta.
Grafika - docela standart, nic moc uzasnyho, ale ani propadak, proste klasicka zavodni hra roku 2005.
Hudba - hodbe zalezi v jakym modu. V zavode je v demu asi 5 rockovych a numetalovych pisnicek (ujdou, ale nic extra), ovsem pokud si zapnete v menu takovou tu "hudbu podle situace", tak bude spis obstastnovani tou jakobyfilmovou napinavou hudbou ... proste si kazdej muze vybrat, co chce
Vyber aut je takovej docela silenej, takze se asi casto potkaji vozy, ktery v realu ani tak moc nesouperili (ala Golf vs. Viper vs. Lexus vs. 911), ale co se da delat, vyvojari se proste nejak rozhodli.
Herni mody - tezko rict, v tomto ohledu nam neukazalo demo NIC. Ale jestli prijdeme o drifty (nebo downhill drift), dragy a spol. tak budu docela zklamanej, naopak bez debilnich URL apod. z NFS:U2 bych si klidne obesel. Samozrejme pribudou mody s poldama.
Ocenuju HW narocnost, ktera je pomerne nizka. I na PC Duron 900MHz, 512MB SDRAM, R9000PRO to jede "rozumne" (cti plynule na temer nejnizsi detaily v 1024), coz moc novych her neumi.

Suma sumarum, slusnej pocin, zatim to vypada lip nez U2 a Hot Pursuit, naopak hur nez Underground a Porsche Unleashed. Spis se ale klonim k teorii lepsich lichych dilu serie NFS.

A kdo chce, aby NFS slo cestou LFS, tak tu hru ocividne nepochopil. Ja osobne bych chtel, aby slo cestou jeste besnejsi arkady typu Burnout.
Pseudorealistickych her mame dost!
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

když se chcu uvolnit, tak si zapnu něco jednoduchýho a rychlýho ... a to je přesně NFS ... vždycky to bylo o rychlosti a smycích víc než o dokonalé kocentraci v zatáčce a věrné simulaci prokluzu ........... NFS je prostě NFS a čím rychlejší a zběsilejší tím se to hraje líp

---
poznámka pod čarou - netvrdím, že simulátory jsou špatné, ale v týhle kategorii mám přece jiné hry ne?
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Presne tak naprosto souhlasim do posledniho bodu.Grafika je rozplzla, hnusna a divna.Z toho motion bluru se me chce uz zvracet.Ovladatelnost je opravdu des.Ve 200 kilometrove rychlosti projet 90 stupnovou zatacku tu neni problem.Fizlove sou naprosto tupy kdyby nemeli vselijaky podvody a superkary kterejm ani Knight Rider nesaha ani po kotniky tezko by si skrtli.Na to zpomalovani casu taky nedokazu najit uctyhonou odpoved.

HADES píše:Taky přidám svůj názor:

Naposledy upravil(a) Inferno dne ned 13. lis 2005, 21:28, celkem upraveno 1 x.
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Tak to nehrajte omg...neviem naco sem pisete taketo nazory
Kto nechce arkadovku tak nech zahra RBR a hotovo...zbytocne to tu vzhadzujete...ste cakali ze to bude realne alebo co?
Grafika je nahodou pekna...urcite lepsia nez predosle verzie :P
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

bukva píše:Tak sem si to zahral a docela se mi to libi.

Lidi, co NFS vytykaji, ze je to arkada, tak bud prave vylezli z jeskyne a nevsimli si, ze to byla VZDYCKY arkada, nebo jsou proste blbi, s tim nemuzou pani od EA nic delat.
Niceni prostredi je dobry ne kvuli tomu, ze by to melo nejakej zajimavej efekt pro hratelnost, ale kvuli tomu, ze se konecne auto nezastavi o kazdej malinkej stromecek.
Model poskozeni ve hre je, dokonce docela dobrej, bohuzel (nebo bohu dik?) se netyka vaseho auta ... ale podivejte se, jak se krasne nicej policejni auta.
Grafika - docela standart, nic moc uzasnyho, ale ani propadak, proste klasicka zavodni hra roku 2005.
Hudba - hodbe zalezi v jakym modu. V zavode je v demu asi 5 rockovych a numetalovych pisnicek (ujdou, ale nic extra), ovsem pokud si zapnete v menu takovou tu "hudbu podle situace", tak bude spis obstastnovani tou jakobyfilmovou napinavou hudbou ... proste si kazdej muze vybrat, co chce
Vyber aut je takovej docela silenej, takze se asi casto potkaji vozy, ktery v realu ani tak moc nesouperili (ala Golf vs. Viper vs. Lexus vs. 911), ale co se da delat, vyvojari se proste nejak rozhodli.
Herni mody - tezko rict, v tomto ohledu nam neukazalo demo NIC. Ale jestli prijdeme o drifty (nebo downhill drift), dragy a spol. tak budu docela zklamanej, naopak bez debilnich URL apod. z NFS:U2 bych si klidne obesel. Samozrejme pribudou mody s poldama.
Ocenuju HW narocnost, ktera je pomerne nizka. I na PC Duron 900MHz, 512MB SDRAM, R9000PRO to jede "rozumne" (cti plynule na temer nejnizsi detaily v 1024), coz moc novych her neumi.

Suma sumarum, slusnej pocin, zatim to vypada lip nez U2 a Hot Pursuit, naopak hur nez Underground a Porsche Unleashed. Spis se ale klonim k teorii lepsich lichych dilu serie NFS.

A kdo chce, aby NFS slo cestou LFS, tak tu hru ocividne nepochopil. Ja osobne bych chtel, aby slo cestou jeste besnejsi arkady typu Burnout.
Pseudorealistickych her mame dost!

suhlasim :D aj ked trosicku relanejsie by mohlo byt ...
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Me to nevadi ze je to arkada ale ze ty vostani veci co sou v tehle hre sou otresny.
Marian píše:Tak to nehrajte omg...neviem naco sem pisete taketo nazory
Kto nechce arkadovku tak nech zahra RBR a hotovo...zbytocne to tu vzhadzujete...ste cakali ze to bude realne alebo co?
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Marian píše:Tak to nehrajte omg...neviem naco sem pisete taketo nazory
No snad mi nebudeš upírat právo na to abych sem napsal svůj názor, to bys mě ale opravdu nasral (a to myslím vážně).
Zatím jsem nevynechal žádnou z her ze série NFS, ale tohle je opravdu zatím to nejhorší. Nevyžaduju realističnost, NFS není o reálnosti ale o rychlosti a hlavně hratelnosti s tím spojené. Možná je demo ještě nedotažené po strínce nastavení a grafiky a doufám, že to bude v plné verzi opraveno.
Ale pokud by mi autoři nenabídli vypnutí Motion blur tak by MW bylo první NFS které bych nehrál
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

2 HADES schvalne si precitaj toto:
http://games.tiscali.cz/reviews/nfsmwdemo/index.asp
Viem za tam ide aj o reklamu ale proste Ti nedavam pravdu...ale kazdy ma iny nazor...nechcem sa s Tebou hadat...
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

bukva píše: Lidi, co NFS vytykaji, ze je to arkada, tak bud prave vylezli z jeskyne a nevsimli si, ze to byla VZDYCKY arkada, nebo jsou proste blbi, s tim nemuzou pani od EA nic delat.
ale tak tady s tebou nebudu souhlastit.
Ano, nfs vzdy byla arkada, ale mela tam aspon spetku realnosti. musel si tam obcas zabrzdit atd. navic si treba srovnej nfs5pu a nfs u2 . oboje jsou arkady ale v nfs5pu si auta chovaj ASPON TROCHU REALNE , stejne tak aspon trochu realne se chovaj i v predchozich dilech, to ovsem prislo s nfsu to zcela odsuzuju, ta auta jsou prilepena na silnici jak nevim co.

I presto ovsem ze je nfsmw takhle neskutecne arkadove, verim ze to dokaze vynahdratit tim ze jsou tam konecne poradne honicky s policajty a cele to dostava uplne jinou uroven hratelnosti.

edit 2marian: bohuzel ani tohle nepomaha... i kdyz mam grafiku na minimum stale tam mb je ...
0118 999 881 999 119 7253
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

predem chci pozdravit stare zname ....

a ted trochu k tematu NfSMW ...

reakce v tomto threadu mne vubec neprekvapily. PRedem chci rict, ze tu spetku realnosti bude mit NfSMW take, mozna jinde, ale bude ji mit take. Zadny titul a to ani HC simulator se nemuze nazyvat realnym, proste to nejde, vzdy to bude o mire kompromisu a zameru vyvojaru jak sirokou komunitu hodlaji oslovit a s cim maji sanci se prosadit. Proto je vyjmenovavani her s pseudorealnou fyzikou uplne zbytecne a neni o tom muj prispevek. Vzdy se da najit mnoho prvku, ktere realne nejsou a diskuze by se zvrtla v pouhopouhy souboj slov bez konce.

To, jestli nekde pribrzdis je spis otazka stylu rizeni a jisteze muzes hrat hru podle sveho gusta. Ja osobne mam pocit, ze v NfSMW je toto opravdu nekdy lepsi, nez jizda pod stalym plynem, ale z dema se to da jen tezko posoudit.

Co se tyce odladeni dema, to mi prijde mi solidni (narozdil od jinych dem nebo plnych her) a nemoznost vypnuti MB je spis mrzutost i kdyz pravdou je, ze k dokresleni pocitu z rychlosti je tento efekt asi nejdulezitejsi. Hra se pak dostava uplne nekam jinam a honba za FPS nebude tim padem tak nutna, protoze ten pocit budete mit diky MB efektu. Jenze, pak je tady online a zde je rozmazani vyhledu velkou nevyhodou proti lidem bez nej. Tim padem nejsou uplne rovne podminky a mozna touto cestou chteli vyvojari hru co nejvice vyvazit pro vsechny hrace. V option mnoho veci nastavit jde, takze i s FPS se da udelat mnoho, toto jedine budeme muset prijmout jako nezmernou soucast hry a jako soucast inovaci.

I ja se ovsem priklanim k nazoru, ze pokud nekoho hra neoslovi pak by ji asi hrat nemel. Samozrejme je kazdeho vec, aby se vyjadril i k tomu, co se mu nelibi, nikdo nema pravo pravo na nazor upirat. Jenze (a to neni mysleno na nikoho konkretniho), je prilis mnoho plytkych kritickych nazoru, kteri kritizuji cokoliv a kdykoliv uz jen z principu. Videl mne snad nekdo chodit vehementne kritizovat neco, co mne neoslovilo, ci se mi nelibi ? Vsak to nestoji ani za ten cas straveny u monitoru, kdyz se mi to nelibi.

Ja si myslim, ze kazde pokracovani jakekoliv hry ma tezsi vychozi pozici (obzvlast uspesne), protoze to co se nam libilo na predchozich dilech chceme aby bylo dovedeno k dokonalosti a protoze hodne hracu=hodne nazoru na vylepseni, vsem se novy dil serie zavdecit proste nemuze. Ja osobne jsem zastance tolerovani her, ktere mne neoslovuji a o to vic mne mrzi netolerantnost druhych.

Z dema si netroufam hodnotit jestli chemie hratelnosti bude namichana dobre. Demo NfSMW se mi v nekterych ohledech libilo, v jinych nelibilo ... presto davam teto hre sanci mne presvedcit, ze za to stoji. Ja si myslim, ze az prilis se snazime hry prizpusobovat nasim ocekavanim a to ani pri nejlepsi vuli proste nejde. Ono s takovou by mozna mnoho hernich zanru (nejen) ani nevzniklo, protoze by si nikdo s inovatni myslenkou netroufal prijit. A NfS serii se inovativnost v arkadovem jezdeni rozhodne uprit neda ... vzdyt jaka hra pred vydanim NFSU dokazala zavody s prvky tuningu tak dobre skloubit dohromady ? Vzdy to byl bud tuning, nebo zavody ... dohromady nic poradneho nebylo.

I proto jsem plny ocekavani, i kdyz nepredpokladam vyssi hratelnost nez byla u predchozich dilu a budu uprimny, toto prekonat bude tezke pro jakoukoliv novou hru. Bez spousty novych napadu a principu (jiste opet kritizovanych) nedokaze to ale zadna nedokaze. ;)
---
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

cool.user> Kdikoliv muzes rict, ze ta hra mohla byt jeste arkadovejsi nebo jeste realnejsi. Treba u NFS10 reknes "zlaty NFS9, ty byly jeste aspon trochu realny" - pokud se NFS vyda cestou hry Trackmania (Sunrise) - coz je peklo. Stejne tak muzou byt NFS10 jeste realnejsi nez NFS5. Ale tezko muze nekdo obecne a hlasem cele populace tvrdit, "ze by bylo dobre, kdyby to bylo realnejsi", protoze si to proste pulka lidi sveta nemysli. A pulka ano.
A proto je to uplne zbytecnej argument - hadat se o tom muzes donekonecna, ale stejne nikoho o nicem nepresvedcis. Nemuzes nijak dokazat vyhody realistickych her oproti arkadvovym. Proste vdecny tema na flame, kterej bude uplne o nicem.
Proto bych doporucoval se v hodnoceni (nebo spis vytykani nedostatku) v zasade vyhnout vytykani VLASTNOSTI hry.
Chroust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroust »

Toz sem ve skole sosnul NFSMW. A musim rict, ze jsem dost zklamanej. Jako narovinu nic extra jsem necekal, ale doufal jsem ze nechaj co nejvic z NFSU2 (kery byly celkem v poho). Me prvni dojmy jsou takovy, ze opet snizili vekovou hranici potencialnich hracu. A chovani auta je jeste horsi nez v min. dile. A co se tyce grafiky, tak nic moc. Nema cenu to tady resit, mnohe jiz bylo receno. Ale co me fakt rozsekalo, je to, ze kdyz pustite NOS, tak vam okamzite ze zadnich svetel vyleti dva cerveny rozmazly pruhy (a to i pri 60km/h), opravdu nevim co si pod tim predstavit?
A co se tyce optimalizace, tak bych rek, ze nic moc, proste to nemuzu slusne rozbehat, porad se to seka a vice mene je jedno jaky mam nastaveny detaily.
Doufam, ze to demo je narychlo splacany a ze full bude mnohem lepsi! Ale to je asi (nejen) me zbozne prani?
Sony VAIO VPCS11X9E
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Chroust píše: ale doufal jsem ze nechaj co nejvic z NFSU2 (kery byly celkem v poho).
No to snad ne :cry: jsem rád že tam toho zůstalo minimum a je to pořád znát :(
Chroust píše:Ale co me fakt rozsekalo, je to, ze kdyz pustite NOS, tak vam okamzite ze zadnich svetel vyleti dva cerveny rozmazly pruhy (a to i pri 60km/h), opravdu nevim co si pod tim predstavit?
Tak zrovna tohle máš ten pozůstatek z NFSU2 :wink: :roll:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Chroust píše:Toz sem ve skole sosnul NFSMW. ........... A co se tyce optimalizace, tak bych rek, ze nic moc, proste to nemuzu slusne rozbehat, porad se to seka a vice mene je jedno jaky mam nastaveny detaily.
Doufam, ze to demo je narychlo splacany a ze full bude mnohem lepsi! Ale to je asi (nejen) me zbozne prani?
Co to ? jake mate ve skole PC, ze mluvis o vykonu ? docela by mne zajimalo na jake sestave jsi to zkousel, protoze me prijde demo optimalizovany i s DX9 efekty pomerne dobre, rekl bych mnohem lepe nez treba plna CoD2 v DX9. Tu v proste ve slusnem FPS nerozbehas bez SLI rezimu nebo high end karty ani omylem.

Jsem plny ocekavani na doplneni informace ;).
---
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Fakt mi pride smesny jezdit po meste a shazovat na fizli ruzny billbordy a pumpy abys jich znicil co nejvic a nebo prorazit"doslova prorazit" zatarasy......nevim tohle spis NFS: Carmmagedon nebo Destruction Derby.....NFS byli odjakziva zavody, ale toto?!?!?!???!
musim se smat :lol: :lol:
btw: rizeni auta je strasny.......to uz je lepsi rizeni v GTA:SA ale to sme zase nekde jinde....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“