Counter-Strike
Moderátor: Baneshee
- Skeeter
- Začátečník

X-Spidy-X > prave, ze kdyz to "harampadi" natluces mezi dvere tak se skrze ne prochazi jen velmi blbe a desne to stezuje treba napadajicimu prunik...Je to zase o neco vic taktictejsi, musis davat bacha aby si "nezakopl" o nejakou kravinu a nekdo te mezi tim nesejmul. Myslis, ze v realu je to vsechno vyklizeny, zameteny a nikde zadnej bordel ?? Prave tyhle detaily delaj hru zase o neco zabavnejsi, ano kdo byl zvyklej mit nalajnovanou mapu, ohranou 1000x dokola mozna bude nastvanej, ale pro beznyho hrace je to naprosto postacujici "pokracovani" uspesny strilecky...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Zato v realnom zivote skocis medzi 5 napadanych plechovych sudov a bez jedineho zavahania plynulym pohybom predvedies dokonaly tanecny prvok + trojiteho ritbergera ako bonus, pravdaze s 5 kilovym samopalom v rukach.X-Spidy-X píše:...ke vsemu se na to neda ani poradne vyskocit, pro taktiku je to tedy naprosto nepouzitelne... Kolikrat se mi stalo ze sem dotoho harampadi jakoze skocil a nemoh sem se chvili phnout...
Tie sudy su, ako sa uz pisalo, jednym z novych prvkov pouzitelnych na strategiu a maju ovela blizsie k realite, ako ciste, navonane, namydlene miestnosti s priestrelnymi betonovymi stenami.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- Wuuduu
- Středně pokročilý

dufajme ze od nikdy, ved po prvom headshoote by sa hra automaticky odinstalovala a vymazala a medium znicilo.
Ale kritizovat ovplyvnitelne prostredie v hre, ako blbost - neviem, neviem. Len preto, ze to v predchadzajucej, technicky uz velmi zaostalej verzii nebolo... v tom pripade mozeme aj grafiku CS 1.6 povazovat za prilis, a vratime sa vsetci na stvorcekovany papier.
Ale kritizovat ovplyvnitelne prostredie v hre, ako blbost - neviem, neviem. Len preto, ze to v predchadzajucej, technicky uz velmi zaostalej verzii nebolo... v tom pripade mozeme aj grafiku CS 1.6 povazovat za prilis, a vratime sa vsetci na stvorcekovany papier.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ze vas to bavi se neustale dohadovat, co je lepsi. kazdyho bavi neco jineho. osobne jsem zkousel oboji a ani jedno mne nechytlo. nekdo se tu ohani necim s realnosti. no mne nepripada moc realne, aby pandulacek nedelal vyklony, aby si nemohl lehnout na zem ci zamirit. a jako tresnicka na dortu (to mne vzdycky pobavilo, kdyz jsem byl na lance a byl jsem uz krapet mimo) se v de_dust2 myslim, postavili 3 lidi na sebe.
ale jak uz jsem psal, kazdyho bavi neco jineho, tak by jste to mohli pochopit a nenavazet se do sebe 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Od dob CSSaxloth píše:od kdy se cs snazi nejak blizit realnymu zivotu?
Grafiku sem nikdy nekritizoval, jen sem rek ze je to zjedna veci proc je uzivatelsky privetivejsi...v tom pripade mozeme aj grafiku CS 1.6 povazovat za prilis, a vratime sa vsetci na stvorcekovany papier.
Nesouhlasim!Ja poznam rozdil mezi 75 a 100FPS na prvni pohled, v CS tedy rozhodne ano. Zeptej se kazdeho lepsiho hrace nebo progamera, odpovi ti to same.
- Sobo
- Středně pokročilý

Ano, poznam ho. To, ze rozdil nevidis ty neznamena, ze ho nevidim ja. 50FPS je absolutne nehratelne mez, chci rict, ze s takovym frameratem bych dosahoval horsich vysledku, nez s tim, co mam ted. Samozrejme mluvime o CS, treba pro Crysis je 50FPS luxus.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
50 fps je pro tebe nehratelny ... ??!Sobo píše:Ano, poznam ho. To, ze rozdil nevidis ty neznamena, ze ho nevidim ja. 50FPS je absolutne nehratelne mez, chci rict, ze s takovym frameratem bych dosahoval horsich vysledku, nez s tim, co mam ted. Samozrejme mluvime o CS, treba pro Crysis je 50FPS luxus.
- barco
- Středně pokročilý

- r1pper
- Začátečník

-
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevim no, hraju cs temer 4 roky, nikdy sem doma nemel pc na kterym bych se pres nejakych tech 50 dostal... (pokud sem nehral na software) a i kdyz sem hral cs v hernach nebo po kamosich, ktery tu stovku mely, zadnej rozdil sem tam nevidel... Nemuzu rict, ze by se mi tam hralo lip, nebo byla hra plynulejsi... Jelikoz je csko jedina hra kterou aktivne hraju nekolik hodin denne a vsude kde se da, rozdil tam nevidim... 
- Bofasa
- Začátečník

-
JJ taky jsem měl pc kde mi to jelo 20-45FPS a hrát to šlo docela v pohodě skoro pořád 35FPS. Ale pak mě to už začlo štvát a to hlavně v AA a tak jsem pořídil new PC a jedu CSS na 95-199FPS což mi příde už rozdíl, musim říct že se mi knedlí hnedka líp. jinak mezi 60FPS a 120FPS už rozdíl nevidim.
jednou jsem dal do toho staryho pc SCSI disk s 10000ot a na něj CSS a jel mi hned 40-65FPS což už je slušný na XP1600+(taktlý na XP1800+) a 5500FX a 512RAM
jednou jsem dal do toho staryho pc SCSI disk s 10000ot a na něj CSS a jel mi hned 40-65FPS což už je slušný na XP1600+(taktlý na XP1800+) a 5500FX a 512RAM
E6750 .. P35-DS3.. A-Data Vitesta EE (4x1GB CL4) .. Blue StormII. 500W .. 8800GTS 512 .. HP LP1965 .. Noctua NH U12F.
- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hraju CS od prvni verze,prvnich map
assaultu(dikybohu ze je to zamnout) a hraju ho do tedka,CS:S mi neprisel nijak povedeny..aspon mi...ale CS je pro me super hra...bavi me vice nez UT nebo Q3 ...je to sice mene realne treba ty prustrely a tak...ale i tak
s CS sem zazil hodne a proste podte si zastrilet 
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Svobi
- Nováček

- barco
- Středně pokročilý

- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KnOx
- Začátečník

-
hosi mam takovej problem
hraju docela uz dlouho cs jak 1.6 tak source ale posledni dobou sem se hodne zameril na source
koupil jsem si i steam account a mam takovej problem ze proste nemuzu pripojit zaboha na zadnej cze server
nvm proc ale kdyz chcu pridat cze/svk server (ip adresu) do zalozky favorites tak mi to nikdy nic nenajde
btw: tak mi nic jinyho nezbyva nez hrat na servrech co mi naslo samo cs, ale proste cesky tam nejsou takze je tam jinak nez vlozenim do favorites nedostanu
hraju docela uz dlouho cs jak 1.6 tak source ale posledni dobou sem se hodne zameril na source
koupil jsem si i steam account a mam takovej problem ze proste nemuzu pripojit zaboha na zadnej cze server
nvm proc ale kdyz chcu pridat cze/svk server (ip adresu) do zalozky favorites tak mi to nikdy nic nenajde
btw: tak mi nic jinyho nezbyva nez hrat na servrech co mi naslo samo cs, ale proste cesky tam nejsou takze je tam jinak nez vlozenim do favorites nedostanu