Counter-Strike

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

X-Spidy-X > prave, ze kdyz to "harampadi" natluces mezi dvere tak se skrze ne prochazi jen velmi blbe a desne to stezuje treba napadajicimu prunik...Je to zase o neco vic taktictejsi, musis davat bacha aby si "nezakopl" o nejakou kravinu a nekdo te mezi tim nesejmul. Myslis, ze v realu je to vsechno vyklizeny, zameteny a nikde zadnej bordel ?? Prave tyhle detaily delaj hru zase o neco zabavnejsi, ano kdo byl zvyklej mit nalajnovanou mapu, ohranou 1000x dokola mozna bude nastvanej, ale pro beznyho hrace je to naprosto postacujici "pokracovani" uspesny strilecky...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

X-Spidy-X píše:...ke vsemu se na to neda ani poradne vyskocit, pro taktiku je to tedy naprosto nepouzitelne... Kolikrat se mi stalo ze sem dotoho harampadi jakoze skocil a nemoh sem se chvili phnout...
Zato v realnom zivote skocis medzi 5 napadanych plechovych sudov a bez jedineho zavahania plynulym pohybom predvedies dokonaly tanecny prvok + trojiteho ritbergera ako bonus, pravdaze s 5 kilovym samopalom v rukach.

Tie sudy su, ako sa uz pisalo, jednym z novych prvkov pouzitelnych na strategiu a maju ovela blizsie k realite, ako ciste, navonane, namydlene miestnosti s priestrelnymi betonovymi stenami.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

od kdy se cs snazi nejak blizit realnymu zivotu?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

dufajme ze od nikdy, ved po prvom headshoote by sa hra automaticky odinstalovala a vymazala a medium znicilo.

Ale kritizovat ovplyvnitelne prostredie v hre, ako blbost - neviem, neviem. Len preto, ze to v predchadzajucej, technicky uz velmi zaostalej verzii nebolo... v tom pripade mozeme aj grafiku CS 1.6 povazovat za prilis, a vratime sa vsetci na stvorcekovany papier.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

ze vas to bavi se neustale dohadovat, co je lepsi. kazdyho bavi neco jineho. osobne jsem zkousel oboji a ani jedno mne nechytlo. nekdo se tu ohani necim s realnosti. no mne nepripada moc realne, aby pandulacek nedelal vyklony, aby si nemohl lehnout na zem ci zamirit. a jako tresnicka na dortu (to mne vzdycky pobavilo, kdyz jsem byl na lance a byl jsem uz krapet mimo) se v de_dust2 myslim, postavili 3 lidi na sebe. :? ale jak uz jsem psal, kazdyho bavi neco jineho, tak by jste to mohli pochopit a nenavazet se do sebe :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

axloth píše:od kdy se cs snazi nejak blizit realnymu zivotu?
Od dob CSS :lol:
v tom pripade mozeme aj grafiku CS 1.6 povazovat za prilis, a vratime sa vsetci na stvorcekovany papier.
Grafiku sem nikdy nekritizoval, jen sem rek ze je to zjedna veci proc je uzivatelsky privetivejsi...
Ja poznam rozdil mezi 75 a 100FPS na prvni pohled, v CS tedy rozhodne ano. Zeptej se kazdeho lepsiho hrace nebo progamera, odpovi ti to same.
Nesouhlasim! :) Ono kdyz mas normalne 100 a najednou ti zacne kus vykonu uzirat nejakej jinej program a v dusledku toho ti spadne i fps na treba tech 70, pak to poznas... To souhlas.. Ale kdyz prijdes k pocitaci, kde jede jednasestka na 100 fps a prides ke kompu kde to jede uplne stejne plynule na treba 50, nepoznas nic. Ja osobne mam na pomerne nizkym rozliseni stalejch 29 fps, nevim jestli nejaky omezeni v nastaveni (maxfps v cs je nastaveny na 99) nebo ta karta vic neda, ale tech 29 je proste stalejch a niz to nejde, tak rozhodne nepoznas rozdil mezi mim a treba nejakym naslaplym kompem co da 100 :D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ano, poznam ho. To, ze rozdil nevidis ty neznamena, ze ho nevidim ja. 50FPS je absolutne nehratelne mez, chci rict, ze s takovym frameratem bych dosahoval horsich vysledku, nez s tim, co mam ted. Samozrejme mluvime o CS, treba pro Crysis je 50FPS luxus.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Sobo píše:Ano, poznam ho. To, ze rozdil nevidis ty neznamena, ze ho nevidim ja. 50FPS je absolutne nehratelne mez, chci rict, ze s takovym frameratem bych dosahoval horsich vysledku, nez s tim, co mam ted. Samozrejme mluvime o CS, treba pro Crysis je 50FPS luxus.
50 fps je pro tebe nehratelny ... ??! :lol: :lol: Takze kdyz mam 30, tak podle tebe nehraju cs, ale divam se na slideshow?? :shock:
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Súhlasím so Sobom, rozdiel 30FPS vs. 100FPS pozná aj laik, ten, rozdiel medzi 60FPS (zapnutý Vsync) a 100FPS je tiež poznateľný, aj keď už tažšie --> subjektívne mi hra rýchlejšia :)

EDIT - samozrejme bavíme sa o bugnutom HL engine, pre ostatné hry to rozhodne neplatí
.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

barco píše: samozrejme bavíme sa o bugnutom HL engine, pre ostatné hry to rozhodne neplatí
a v Q3a nebo UT to poznat nejde ?? v cs souhlasim pri 60 (vsinc) se mi zda ze je mys spomalena a zamerovani ma jakoby setrvacnost ale pri 100 se to neprojevuje
KDO mi odebral moji zlutou kartu
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Nevim no, hraju cs temer 4 roky, nikdy sem doma nemel pc na kterym bych se pres nejakych tech 50 dostal... (pokud sem nehral na software) a i kdyz sem hral cs v hernach nebo po kamosich, ktery tu stovku mely, zadnej rozdil sem tam nevidel... Nemuzu rict, ze by se mi tam hralo lip, nebo byla hra plynulejsi... Jelikoz je csko jedina hra kterou aktivne hraju nekolik hodin denne a vsude kde se da, rozdil tam nevidim... :sad:
Bofasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bofasa »

JJ taky jsem měl pc kde mi to jelo 20-45FPS a hrát to šlo docela v pohodě skoro pořád 35FPS. Ale pak mě to už začlo štvát a to hlavně v AA a tak jsem pořídil new PC a jedu CSS na 95-199FPS což mi příde už rozdíl, musim říct že se mi knedlí hnedka líp. jinak mezi 60FPS a 120FPS už rozdíl nevidim.

jednou jsem dal do toho staryho pc SCSI disk s 10000ot a na něj CSS a jel mi hned 40-65FPS což už je slušný na XP1600+(taktlý na XP1800+) a 5500FX a 512RAM
E6750 .. P35-DS3.. A-Data Vitesta EE (4x1GB CL4) .. Blue StormII. 500W .. 8800GTS 512 .. HP LP1965 .. Noctua NH U12F.
N3rth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N3rth »

hraju CS od prvni verze,prvnich map :cry: assaultu(dikybohu ze je to zamnout) a hraju ho do tedka,CS:S mi neprisel nijak povedeny..aspon mi...ale CS je pro me super hra...bavi me vice nez UT nebo Q3 ...je to sice mene realne treba ty prustrely a tak...ale i tak :) s CS sem zazil hodne a proste podte si zastrilet 8-)
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

fps < 100 => nepresna strelba /hl1 engine/, u ati existuje problem s fps, da se castecne vyresit /kvalitu vykreslovani pro OpenGl nastavit na Max Quality/
Svobi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Svobi »

CS 1,6 - 1-
Co mi na CS vadi je par lidicek kteri rusi hru, furt do mikrofonu neco melou nebo citujou.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

To sa dá ľahko zrušit --> Options - Voice - odškrknúť "Enable Voice in game" ;)
.
N3rth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N3rth »

barco presne taxem to vyresil ja...tedka mam klid od napu
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
D3L3V3D
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

zlost

Příspěvek od D3L3V3D »

nejvíc kmne dokaze dojebat kdyz ty volove hrajou s cheatama to je pak uplne naseru a oni odejdou
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

hosi mam takovej problem :(
hraju docela uz dlouho cs jak 1.6 tak source ale posledni dobou sem se hodne zameril na source
koupil jsem si i steam account a mam takovej problem ze proste nemuzu pripojit zaboha na zadnej cze server :?
nvm proc ale kdyz chcu pridat cze/svk server (ip adresu) do zalozky favorites tak mi to nikdy nic nenajde :(
btw: tak mi nic jinyho nezbyva nez hrat na servrech co mi naslo samo cs, ale proste cesky tam nejsou takze je tam jinak nez vlozenim do favorites nedostanu :(
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

skusal si pridat cez konzolu?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“